aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:14 Η aretha έγραψε: #561 24-03-08 17:14 Ένα γατόδεντρο-σκάλα... Πιο πολύ μου άρεσε ο τροφαντός γάταρος που το ανεβοκατεβαίνει, γι' αυτό το βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:19 Η ruko έγραψε: #562 24-03-08 17:19 Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η aretha έγραψε: #563 24-03-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!! Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 20:42 Η Βάσια13859: #564 26-03-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η moukelis έγραψε: #565 08-05-08 14:55 Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα γατόδεντρο-σκάλα... Πιο πολύ μου άρεσε ο τροφαντός γάταρος που το ανεβοκατεβαίνει, γι' αυτό το βάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:19 Η ruko έγραψε: #562 24-03-08 17:19 Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η aretha έγραψε: #563 24-03-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!! Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 20:42 Η Βάσια13859: #564 26-03-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η moukelis έγραψε: #565 08-05-08 14:55 Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η aretha έγραψε: #563 24-03-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!! Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 20:42 Η Βάσια13859: #564 26-03-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η moukelis έγραψε: #565 08-05-08 14:55 Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία. Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι. Click για ανάπτυξη... Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!! Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 20:42 Η Βάσια13859: #564 26-03-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η moukelis έγραψε: #565 08-05-08 14:55 Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 14:55 Η moukelis έγραψε: #565 08-05-08 14:55 Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 08-05-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα. Click για ανάπτυξη... Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:01 Η moukelis έγραψε: #567 08-05-08 15:01 Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Fotini έγραψε: #568 08-05-08 15:02 Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CatTreeBigOak.jpg 100,5 KB · Εμφανίσεις: 366 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #569 08-05-08 15:07 Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:08 Η Raisa έγραψε: #570 08-05-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος! Click για ανάπτυξη... Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη... Click για ανάπτυξη... Είναι ΣΟΥΠΕΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:22 Η sublime έγραψε: #571 08-05-08 15:22 Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα SIEOVSOD1nct1027.jpg 74,1 KB · Εμφανίσεις: 104 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν άντεξα τελικά! Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:35 Η moukelis έγραψε: #572 08-05-08 15:35 Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:38 Η sublime έγραψε: #573 08-05-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #574 08-05-08 15:44 Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Mariannioum: #575 15-05-08 22:39 Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατασκευές Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η elvenstar: #576 15-05-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 02:31 Η ruko έγραψε: #577 16-05-08 02:31 Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Mariannioum: #578 16-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα Click για ανάπτυξη... Για γατάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η Mariannioum: #579 16-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 15:48 Η julia έγραψε: #580 16-05-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει... Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.