Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ένα γατόδεντρο-σκάλα...
Πιο πολύ μου άρεσε ο τροφαντός γάταρος που το ανεβοκατεβαίνει, γι' αυτό το βάζω :redface:

catvantagedemo.GIF

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία.:bleh::bleh:
Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία.:bleh::bleh:
Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι.
Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!! :inlove:
Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)...

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο;

όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή:(

Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα.

Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα.

Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! ;)
Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! ;)
CIMG0368.JPG

Κορίτσια αν σας ενδιαφέρει,πείτε στη Βάσια να ρίξει μια ματιά,μπορώ να της πω που ειναι.Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος!:confused:

Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει;) Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη...

Συνημμένα

• CatTreeBigOak.jpg
    CatTreeBigOak.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 360
Α,είναι τέλειο...Υπάρχει μια περίπτωση να περάσω από εκεί σήμερα,αν πάω θέλετε να ρίξω μια ματιά;

Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...! ;)
Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές! ;)

Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο!:up::up::up:

Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος!:confused:

Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι:P;)

Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει;) Αν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη...

Είναι ΣΟΥΠΕΡ:up::up::up:

Δεν άντεξα τελικά!:redface: Σας βάζω ένα απο τα γατόδεντρα που θα πουλάω σύντομα. Αυτό το μοντέλο θα το κρατήσω και για εμένα.:up:

Συνημμένα

• SIEOVSOD1nct1027.jpg
    SIEOVSOD1nct1027.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 98
Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη;)

Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη;)

Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα.

Καλό αυτό.Περιμένουμε με ανυπομονησία!:)

Κατασκευές

:) Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις...

:) Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις...
Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα

Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. ;)

Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές. ;)

Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει...:blink:

Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει...:blink:

:lol::lol::lol::lol: ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή -

αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!! :up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back