aretha
Περιβόητο μέλος
Πιο πολύ μου άρεσε ο τροφαντός γάταρος που το ανεβοκατεβαίνει, γι' αυτό το βάζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, το 50-50% σαγόνι το πρόσεξα κι εγώ!!Ο γάτος θα μπορούσε να είναι ο Πορδολέων στη μέση ηλικία.
Έχει μέχρι και το "μισοξυρισμένο" σαγόνι.

Αλλά ο Πορδολέων έχει πιο πολύ άσπρο απ' αυτόν (να μην πω και για την κομψότητα της σιλουέτας του)...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο;
όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια μηχανή

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδια κι εδώ σε μας έχει ανοίξει ένα τεράστιο πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα.Είχαμε πάει σε κάποια φάση για μια γατοφόρο πέρισυ νομίζω,αλλά χτες που περνούσαμε με το αμάξι είδα νομίζω και γατόδεντρα!Το θέμα είναι που να τα βάλεις...Πάντως ότταν με το καλό πάω σε δικό μου σπίτι,θα τσιμπήσω στάνταρ ένα.
Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...!

Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές!

moukelis
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να πάρεις σίγουρα! Συνήθως τρελένονται... και βολεύουν γιατί γλιτώνεις τρίχα στους καναπέδες...!
Εγώ και στο σαλόνι έχω βάλει ένα... και σ'όποιον αρέσει... οι γάτες είναι μέλη της οικογένειας κι αυτές!![]()
Έτσι ακριβώς είναι....Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο!

Βασικά ο Σείριος δεν αφήνει ούτε μία τρίχα...ακόμα και σε βελουτέ πιτζάμες που έχω,ούτε ίχνος!![]()
Είναι μικρός ακόμα....περίμενε να μεγαλώσει και τα λέμε πάλι

Μου αρέσει πολύ το γατόδεντρο στη φωτογραφία που έχω επισυνάψειΑν υπήρχε εδώ, θα το είχα αγοράσει πρώτη...
Είναι ΣΟΥΠΕΡ

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωωωωω...Πόσο περίπου πάει(αν δε γίνομαι αδιάκριτη![]()
Ακόμα δεν μπορώ να πω τιμές, έχω παραγγείλει ένα container με 15 διαφορετικά γατόδεντρα, και σε ένα μήνα περίπου θα τα έχω και τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά τιμές. Πάνω απο 200 ευρώ πάντως δεν θα έχω κανένα.
moukelis
Επιφανές μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότεραΚάποτε υπήρχε ένα "θέμα" που ανέφερε αυτοσχέδιες κατασκευές, πρωτότυπες, έξυπνες, ωραίες, λειτουργικές κ.α Θα μπορούσε όποιος θέλει να γράψει μία ιδέα. Περιμένω απαντήσεις...
ruko
Διάσημο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή εννοείς κατασκευές για τα γατάκια ή γενικότερα
Για γατάκια...
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mariannioum, μετέφερα το θέμα σου στο ήδη υπάρχον thread για τα αξεσουάρ και τις κατασκευές.![]()
Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή δεν τα έβρισκα νόμιζα πως τα είχαν κλειδώσει...![]()

ΟΧΙ μόνο δεν είναι κλειδωμένο - ποιός ο λόγος δηλαδή - αλλά έχεις και 58 σελίδες πράγματα να δεις για γατάκια!!!!!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool