Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον...πηγα σημερα στη Λεωφ. Αθηνων στο carefour, δεν ειναι στο ισογειο με τις γατοτροφες, αλλα πανω στον 1 οροφο στα ειδη κηπου - γλαστρες3 υπαλλήλους ρώτησα προχθές εκεί που ήμουν!!!
και έψαξα και μόνη μου...
Έλεος θα ξαναπάω...

Μην ρωτατε με τι λογικη τα εβαλαν εκει, δεν ξερω. Ειχε γυρω στα 8 κομματια....Πηρα ενα, αλλα δεν το εβαλα ακομη, δεν ξερω τι αντιδραση θα εχουν....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κατερινα!!!!!!!!!!!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ουφ!! δεν μου ειπες οτι τελικα ηθελες και εσυ.....Πήρα...Παιδιά έχει Λεωφ.Αθηνών..!!!Αν πάει καμία της δίνω και μπουρμπουάρ..Θέλω 2!!!!
. Δεν ειχα και τηλεφωνο να σου, να σε ρωτησω..
. Στειλε μου το με πμ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Λοιπον...πηγα σημερα στη Λεωφ. Αθηνων στο carefour, δεν ειναι στο ισογειο με τις γατοτροφες, αλλα πανω στον 1 οροφο στα ειδη κηπου - γλαστρεςΜην ρωτατε με τι λογικη τα εβαλαν εκει, δεν ξερω. Ειχε γυρω στα 8 κομματια....Πηρα ενα, αλλα δεν το εβαλα ακομη, δεν ξερω τι αντιδραση θα εχουν....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κατερινα!!!!!!!!!!!!!
![]()
Έλεος... Με τα είδη κήπου;;;; Τι να πώ...
Πρωί πρωί αύριο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως ο υπεύθυνος ορόφου πιστεύει ότι η γάτες είναι μόνο για τον κήποΈλεος... Με τα είδη κήπου;;;; Τι να πώ...
Πρωί πρωί αύριο![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Prince αν θες να σου πάρω ένα κ να συνεννοηθούμε να στο δώσω ενημέρωσέ με.
Sliberin μακάρι να μεναμε κοντα και σε εξυπηρετούαα. Αν υπάρχει τρόπος πέστο μου εγκαίρως. Φιλιά σε όλους σας.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα παιδιά!! Πήρα κι εγώ χθες τηλέφωνο στο carrefour της Λεωφ. Αθηνών και μου είπαν πως τα έχουν στον 1ο όροφο. Θα πάω αύριο. Πάντως στον Αλιμο δεν τα έχουν απ' ότι μου είπαν τηλεφωνικώς.
Prince αν θες να σου πάρω ένα κ να συνεννοηθούμε να στο δώσω ενημέρωσέ με.
Sliberin μακάρι να μεναμε κοντα και σε εξυπηρετούαα. Αν υπάρχει τρόπος πέστο μου εγκαίρως. Φιλιά σε όλους σας.
Hello, αν σου ζητήσω να μου πάρεις ένα υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις? Μένω και εγώ Νέα Σμύρνη. Γύρισα πίσω καμιά 10 αριά σελίδες να δω για τι μιλάτε και τώρα το θέλω και εγώ.
Μαρίνα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αν κάποια έχει την καλή διάθεση μου λέει
staman2
Περιβόητο μέλος
Hello, αν σου ζητήσω να μου πάρεις ένα υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις? Μένω και εγώ Νέα Σμύρνη. Γύρισα πίσω καμιά 10 αριά σελίδες να δω για τι μιλάτε και τώρα το θέλω και εγώ.
Μαρίνα
Καλημέρα. Και βέβαια!! Ακόμη πιο εύκολο. Θα πάω αύριο το πρωί. Πές μου εγκαίρως όμως.Απ΄ότι άκουσα στις συζητήσεις έχει μόνον 8 κομμάτια. Στείλε μου pm για λεπτομέρειες και τηλέφωνό σου.
Φιλικά Αναστασία
staman2
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια αν μπορεί κάποια να εξυπηρετήσει και εμένα. Αλλά θα ανέβω Αθήνα 27 και 28 Σεπτεμβρίου για να μπορέσω να το πάρω οπότε δεν θέλω να υποχρεώσω καμμίαΑν κάποια έχει την καλή διάθεση μου λέει
![]()
Ράνια σου έχω στείλει πμ αλλά δεν μπορείς να το λάβεις αν δεν σβήσεις κάποια από τη μνήμη σου. Είναι γεμάτη. Κοίταξέ το

tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Θα μας πάρουν χαμπάρι και θα το ξαναβάλουν στην αρχική τιμήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κορίτσια χαλαρά. Θα μας πάρουν χαμπάρι και θα το ξαναβάλουν στην αρχική τιμή

Αυτο πιστευω και εγω. Τωρα που ειδαν τι ζητηση εχει σε ολη την Ελλαδα, σιγουρα θα φερουν τον χειμωνα αλλα μαλλον με αλλη τιμη.
Γατομαμαδες υπομονη και μετα λιγο πιο βαθεια το χερι στην τσεπη

Υ.Γ Προς γατομαμαδες απο Θεσ/νικη (Ζινα και Niar) μηπως το ειχε στο ειδη κηπου στα carrefour της Θεσ/νικης?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εχετε συνειδητοποιησει την αγοραστικη μας γατοδυναμη? ξαφνικα διαφορες γατομαμαδες ζηταν ενα προιον σε ολη την ελλαδα και εξαφανιζεται απο παντου...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
χαμος με τις γατοπολυκατοικιες!!!! χαχαχα
Εχετε συνειδητοποιησει την αγοραστικη μας γατοδυναμη? ξαφνικα διαφορες γατομαμαδες ζηταν ενα προιον σε ολη την ελλαδα και εξαφανιζεται απο παντου...
σε λίγο όσες τα έχουμε θα τα βγάζουμε στην μαύρη αγορά
. Πόσα θα λέμε
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο πιστευω και εγω. Τωρα που ειδαν τι ζητηση εχει σε ολη την Ελλαδα, σιγουρα θα φερουν τον χειμωνα αλλα μαλλον με αλλη τιμη.
Γατομαμαδες υπομονη και μετα λιγο πιο βαθεια το χερι στην τσεπη
Υ.Γ Προς γατομαμαδες απο Θεσ/νικη (Ζινα και Niar) μηπως το ειχε στο ειδη κηπου στα carrefour της Θεσ/νικης?![]()
Νικη και στα ειδη κηπου πηγα και στα επιπλα και παντου.... δεν υπαρχει και επειδη απο κει ψωνιζω καθε βδομαδα, δεν το χα δει τοσο καιρο. Μονο στο καταστημα της Γιαννιτσων στο CITY GATE!
prince
Διάσημο μέλος
Πριν την έφοδό μου στα καρφουρ λ. αθηνών είχε 7 πολυκατοικίες... Πήρα τις 4....
Και ακόμα έχω απορία τι δουλειά είχαν στα είδη κήπου... (οι υπάλληλοι στο εισώγειο αγνοοούν την θέση της γατοπολυκατοικίας...)
Προφανώς πάει πακέτο με το σπίτι σκύλου και το ενυδρείο κάπου στον κήπο..:Ρ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν καλησπέρα
Πριν την έφοδό μου στα καρφουρ λ. αθηνών είχε 7 πολυκατοικίες... Πήρα τις 4....
Και ακόμα έχω απορία τι δουλειά είχαν στα είδη κήπου... (οι υπάλληλοι στο εισώγειο αγνοοούν την θέση της γατοπολυκατοικίας...)
Προφανώς πάει πακέτο με το σπίτι σκύλου και το ενυδρείο κάπου στον κήπο..:Ρ
Τι θα τα κάνεις καλέ τα 4
θα τα μεταπωλήσεις στην μαύρη αγορά?
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι θα τα κάνεις καλέ τα 4θα τα μεταπωλήσεις στην μαύρη αγορά?
![]()

καλε προφανως παραγγελιες ειναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
2 τα ζήτησα εγώ..Σταυρούλα θα σε πάρω τηλ..Η κοπέλα που το ήθελε αρχικά είχες δημοσιεύσει ότι πήγε και πήρεκαλε προφανως παραγγελιες ειναι!

αλλά εγώ δεν το είδα
Οπότε αν κάποιος θέλει το δεύτερο που έχω πέιτε μου αλλιώς μένει να το δώσω στην απέναντι μου, στον φίλο μου ή στην καθηγήτρια μου που σίγουρα θα το θέλουν.!!Περιμένω πμ!!!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 τα ζήτησα εγώ..Σταυρούλα θα σε πάρω τηλ..Η κοπέλα που το ήθελε αρχικά είχες δημοσιεύσει ότι πήγε και πήρεαλλά εγώ δεν το είδα
Οπότε αν κάποιος θέλει το δεύτερο που έχω πέιτε μου αλλιώς μένει να το δώσω στην απέναντι μου, στον φίλο μου ή στην καθηγήτρια μου που σίγουρα θα το θέλουν.!!Περιμένω πμ!!!
![]()
Πολύ θα το ήθελα εγώ,αλλά μιας κ να πάει Ρόδο λίγο δύσκολο,Θα σε εξαγοράσω αλλιώς: δώρο ένα 10ήμερο με ημιδιατροφή στο νησί των Ιπποτών πώς σου φαίνεται?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool