Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αξιος ο συνάδερφοσ Τσε...Λουκουμάς εσένα Μάπας εμένα!!!Μπορεί να μην είναι στην ηλικία του βέβαια αλλά έχει γίνει ενας τροφαντόύλης Μαπας και μαμάκιας με τα όλα του!!!!!Αγαπητή Νότα είπαμε από την Κίνα είναι όχι από την Ιαπωνία που είναι πλέον γνώστες των σεισμοδονήσεων!!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Νότα είπαμε από την Κίνα είναι όχι από την Ιαπωνία που είναι πλέον γνώστες των σεισμοδονήσεων!!!!;)
:lol::lol::lol:
(πω πω παλι θα βγω εκτός θεματος ..ωραίο παραδειγμα δινω )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να δούμε... 8 κιλά η πολυκατοικία του Πρεστιού... και 6 κιλά το Πρεστί... εγκώ φιλόλογκο, ντεν ξέρει!

:lol::lol::lol:
(πω πω παλι θα βγω εκτός θεματος ..ωραίο παραδειγμα δινω )
καλα μίλησες στην αρχιμαστόρισα του "εκτος θέματος" είμαι το μισητο παιδί της οικογένειας των μοντς νομίζω....!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Για να δούμε... 8 κιλά η πολυκατοικία του Πρεστιού... και 6 κιλά το Πρεστί... εγκώ φιλόλογκο, ντεν ξέρει!
=g φυσική θυμάστε...βαρύτητα !!!!!:lol:

Πάντως εμένα παιδιά σήμερα έκανε το εξής: 5:30 η ώρα το πρωί και ενώ έκανα μπάνιο κοιτάω και δεν τον βλέπω στο οπτικό μου πεδίο και ανησύχασα που είναι. Ξαφνικά βλέπω ένα κεφαλάκι πάνω από την πολυκατοικία. :D Πάνω - πάνω, έχω βγάλει την τέντα.
Βρήκε σημείο επιτήρησης και ώσπου να πλυθώ, να πλύνω δόντια, την έβγαλε εκεί κοιτώντας με απορία.:lol:
Προσπαθούσε από καιρό να δει τι κάνω, αλλά δεν είχε ορατότητα....αλλά βρήκε τη λύση!
Για την κουζίνα δεν ξέρω τι να βρω, γιατί κι εκεί τρελλένεται που δεν βλέπει τι κάνω, ειδικά στο νεροχύτη.

Και εμένα η Ναλίτα μου χαίρεται πολύ και την αράζει στον τελευταίο όροφο και στην ταράτσα της πολυκατοικίας, βγάζει το κεφαλάκι της και το χεράκι της από το παραθυράκι και μας χαζεύει.Ο Τίμυ δεν μπαίνει καθόλου κι ο Πέρσης σπάνια:)

Eντέλλει την τσάντα στα 10 ΕΥΡΏ που θα έβαζε το καρφούρ στη Λ. Αθηνών, την έβγαλε αντί για σήμερα εχθές το απόγευμα :mad: και ως το βράδυ είχε εξαντληθεί μου είπαν... Θα ξαναφέρουν όμως, ίσως και την άλλη εβδομάδα μεσοβδόμαδα.

Μου είπαν επίσης ότι μπορεί κάθε καρφούρ ανάλογα με το στοκ που έχει να βγάζει τις προσφορές του και να μην υπάρχουν όλα τα είδη σε όλα τα καταστήματα.

έχει λέει προστατευτικά για τις πατουσες, για να μην λερωθούν υποθέτω, για την ουρά δεν έχει κάτι. ούτε για τις τρίχες που περισεύουν κάτω από την κοιλιά.

Αδικία... όλα για τις κοντότριχες γάτες.... εμείς που είμαστε σαν τον γκαρφιλντ μακρύτριχο τι θα κάνουμε;

μπάνιο!:lol::bleh:
:P

για την γατοπολυκατοικία εγώ θα την κρέμαγα από την τοίχο ή το ταβάνι με ούπα και ίσως πάνω από κάποιο άλλο έπιπλο πχ. κομοδίνο, παπουτσοθήκη κάτι, ώστε και να μπορούν να σκαρφαλώσουν πάνω από κάτι άλλο αλλά και για να μην ενοχλεί ποιάνει χώρο, αλλά δεν έχω:lol:

για μπαλκόνι:hmm: και για ασφάλεια θα έβαζα κάποιο δίχτι (σε πίσω μπαλκόνι για να μην γκρινιάζουν οι γείτωνες), κατά προτήμηση πράσινο χρώμα και θα έβαζα και αναρριχόμενα να σκαρφαλώσουν :P δεν θα έβλεπε και κανείς τις ζουζουνιές που θα κάναμε στην γατοπολυκατοικία:D

εσύ γιατί δεν έχεις πολυκατοικία; πώς μας ξέφυγες στο μέτρημα;

εσύ γιατί δεν έχεις πολυκατοικία; πώς μας ξέφυγες στο μέτρημα;
Δεν μας έχει ξεφύγει στο μέτρημα...Η Μαίρη είναι..Ψάχνουμε και για αυτήν..:)

Λοιπόν ... ο πρίνς λατρεύει την πολυκατοικία του... ειδικα όταν θέλω να του βάλω τις κρέμες του και τα κολλήριά του..... αλλά και όταν θέλει να με δαγκώσει κρύβεται εκεί μέσα...

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως να στερεώσω το γατοτούνελ, οριζόντια; Μπαίνει μέσα τρελλένεται και οι τρύπες από επάνω βρίσκονται κάτω από το στριφογύρισμα, οπότε επειδή δεν τις βρίσκει ψιλοβαριέται και αναγκάζομαι να το γυρίζω συνέχεια...:hmm:

Αναστασία έστειλα κ email για να συνεννοηθούμε για την γατοπολυκατοικία μάλλον δεν θα το πήρες ούτε κ αυτό γιατί δεν μου ήρθε απάντηση οπότε σου το λέω από εδώ αν θέλεις μπορείς να μου πεις πως σε εξυπηρετεί να παρω τη γατοπολυκατόικία κ πως να σου στείλω τα χρήματα, με κουριερ ή σε κάποιο λογαριασμό τραπέζης;

Πολυκατοικια!!!

Λοιπον την τοποθετησαμε στο πλαι της ντουλαπας στην κρεβατοκαμαρα,σε μια εσοχη που εχει ο τοιχος.
Και η Leia ανεβαινει προς το παρον,μονο για παιχνιδι!!!!!:up:Το τι εχει τραβηξει το ποντικακι αυτο, δε λεγεται!!Ιδου...

κι εμένα τα ίδια με το ποντίκι. :lol:

Μόνο που εχθές πέθανα από την τρομάρα μου. Έκλαιγα που δεν ήξερα τι είχε πάθει και γιατί ούρλιαξε...:(
Μάλλον εχοντας τα νύχια του μέσα σε ένα κουκλάκι της πολυκατοικίας στα ψηλά, κατέβηκε όροφο και τραβόντας το πόδι του το κουκλάκι, τραβιόταν και το νύχι του. :/: Και αυτό το λέω γιατί μόλις πήγα, είδα το κουκλάκι βγαλμένο από το λάστιχο στον όροφοπου ήταν το γατί και το λάστιχο, πιο πάνω. Ο γατούλης ήταν πολύ φιβισμένος, είχε ταχυπαλμία και ηρέμησε μόνο στην αγκαλιά μου με χάδια, ενώ δεν πονούσε κάπου ( τον ψιλοζούληξα παντού).
Φοβάμαι μην το ξαναπάθει και δεν είμαι εκεί...:(

δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. μήπως να τα στερεώσουμε απλά τα παιχνίδια; μα γιατί δεν μαζεύουν τα νύχια τους;

μα γιατί δεν μαζεύουν τα νύχια τους;
ναι, αλλά μάλλον το είχε χώσει μέσα στο κουκλάκι και είχε μπλεχτεί στο ύφασμα.:/:

Παιδιά παντού μπορούν να πιαστούν τα νυχάκια τους. Εμένα στην Νίνα μου της είχε πιαστεί στο λουράκι του λαιμού όπως ξυνόταν και περπατούσε πόση ώρα με τα τρία ποδαράκια. Είχε αγριέψει κιόλας από τον φόβο της:/:

Eντέλλει την τσάντα στα 10 ΕΥΡΏ που θα έβαζε το καρφούρ στη Λ. Αθηνών, την έβγαλε αντί για σήμερα εχθές το απόγευμα :mad: και ως το βράδυ είχε εξαντληθεί μου είπαν... Θα ξαναφέρουν όμως, ίσως και την άλλη εβδομάδα μεσοβδόμαδα.

Μου είπαν επίσης ότι μπορεί κάθε καρφούρ ανάλογα με το στοκ που έχει να βγάζει τις προσφορές του και να μην υπάρχουν όλα τα είδη σε όλα τα καταστήματα.
Παιδιά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το πρωί,μου είπαν ότι περιμένουν το φορτηγό και να πάρω το μεσημέρι τηλέφωνο για να δω αν ήρθαν οι τσάντες. Πάω το απόγευμα και μου λένε, δεν είχαμε καμιά προσφορά σε τσάντες, πάντα 49 ευτώ την είχαμε. :blink: Ποιός σας είπε ότι την είχαν σε προσφορά στα 10 ευρώ; :blink:
Δεν ήξερε κανένας τίποτα!!! Τι γίνεται, δεν ξέρω...:hmm:
Θα πάρω τα κεντρικά και θα σας ενημερώσω...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back