katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Αγαπητή Νότα είπαμε από την Κίνα είναι όχι από την Ιαπωνία που είναι πλέον γνώστες των σεισμοδονήσεων!!!!![]()

(πω πω παλι θα βγω εκτός θεματος ..ωραίο παραδειγμα δινω )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
καλα μίλησες στην αρχιμαστόρισα του "εκτος θέματος" είμαι το μισητο παιδί της οικογένειας των μοντς νομίζω....!!!!!
(πω πω παλι θα βγω εκτός θεματος ..ωραίο παραδειγμα δινω )

katerina10
Περιβόητο μέλος
=g φυσική θυμάστε...βαρύτητα !!!!!Για να δούμε... 8 κιλά η πολυκατοικία του Πρεστιού... και 6 κιλά το Πρεστί... εγκώ φιλόλογκο, ντεν ξέρει!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάνω - πάνω, έχω βγάλει την τέντα.Βρήκε σημείο επιτήρησης και ώσπου να πλυθώ, να πλύνω δόντια, την έβγαλε εκεί κοιτώντας με απορία.

Προσπαθούσε από καιρό να δει τι κάνω, αλλά δεν είχε ορατότητα....αλλά βρήκε τη λύση!
Για την κουζίνα δεν ξέρω τι να βρω, γιατί κι εκεί τρελλένεται που δεν βλέπει τι κάνω, ειδικά στο νεροχύτη.
staman2
Περιβόητο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
και ως το βράδυ είχε εξαντληθεί μου είπαν... Θα ξαναφέρουν όμως, ίσως και την άλλη εβδομάδα μεσοβδόμαδα.Μου είπαν επίσης ότι μπορεί κάθε καρφούρ ανάλογα με το στοκ που έχει να βγάζει τις προσφορές του και να μην υπάρχουν όλα τα είδη σε όλα τα καταστήματα.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
έχει λέει προστατευτικά για τις πατουσες, για να μην λερωθούν υποθέτω, για την ουρά δεν έχει κάτι. ούτε για τις τρίχες που περισεύουν κάτω από την κοιλιά.
Αδικία... όλα για τις κοντότριχες γάτες.... εμείς που είμαστε σαν τον γκαρφιλντ μακρύτριχο τι θα κάνουμε;
μπάνιο!

για την γατοπολυκατοικία εγώ θα την κρέμαγα από την τοίχο ή το ταβάνι με ούπα και ίσως πάνω από κάποιο άλλο έπιπλο πχ. κομοδίνο, παπουτσοθήκη κάτι, ώστε και να μπορούν να σκαρφαλώσουν πάνω από κάτι άλλο αλλά και για να μην ενοχλεί ποιάνει χώρο, αλλά δεν έχω

για μπαλκόνι
και για ασφάλεια θα έβαζα κάποιο δίχτι (σε πίσω μπαλκόνι για να μην γκρινιάζουν οι γείτωνες), κατά προτήμηση πράσινο χρώμα και θα έβαζα και αναρριχόμενα να σκαρφαλώσουν
δεν θα έβλεπε και κανείς τις ζουζουνιές που θα κάναμε στην γατοπολυκατοικία
prince
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν μας έχει ξεφύγει στο μέτρημα...Η Μαίρη είναι..Ψάχνουμε και για αυτήν..εσύ γιατί δεν έχεις πολυκατοικία; πώς μας ξέφυγες στο μέτρημα;

prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο που εχθές πέθανα από την τρομάρα μου. Έκλαιγα που δεν ήξερα τι είχε πάθει και γιατί ούρλιαξε...

Μάλλον εχοντας τα νύχια του μέσα σε ένα κουκλάκι της πολυκατοικίας στα ψηλά, κατέβηκε όροφο και τραβόντας το πόδι του το κουκλάκι, τραβιόταν και το νύχι του.
Και αυτό το λέω γιατί μόλις πήγα, είδα το κουκλάκι βγαλμένο από το λάστιχο στον όροφοπου ήταν το γατί και το λάστιχο, πιο πάνω. Ο γατούλης ήταν πολύ φιβισμένος, είχε ταχυπαλμία και ηρέμησε μόνο στην αγκαλιά μου με χάδια, ενώ δεν πονούσε κάπου ( τον ψιλοζούληξα παντού).Φοβάμαι μην το ξαναπάθει και δεν είμαι εκεί...

prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι, αλλά μάλλον το είχε χώσει μέσα στο κουκλάκι και είχε μπλεχτεί στο ύφασμα.μα γιατί δεν μαζεύουν τα νύχια τους;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο το πρωί,μου είπαν ότι περιμένουν το φορτηγό και να πάρω το μεσημέρι τηλέφωνο για να δω αν ήρθαν οι τσάντες. Πάω το απόγευμα και μου λένε, δεν είχαμε καμιά προσφορά σε τσάντες, πάντα 49 ευτώ την είχαμε.Eντέλλει την τσάντα στα 10 ΕΥΡΏ που θα έβαζε το καρφούρ στη Λ. Αθηνών, την έβγαλε αντί για σήμερα εχθές το απόγευμακαι ως το βράδυ είχε εξαντληθεί μου είπαν... Θα ξαναφέρουν όμως, ίσως και την άλλη εβδομάδα μεσοβδόμαδα.
Μου είπαν επίσης ότι μπορεί κάθε καρφούρ ανάλογα με το στοκ που έχει να βγάζει τις προσφορές του και να μην υπάρχουν όλα τα είδη σε όλα τα καταστήματα.
Ποιός σας είπε ότι την είχαν σε προσφορά στα 10 ευρώ; 
Δεν ήξερε κανένας τίποτα!!! Τι γίνεται, δεν ξέρω...

Θα πάρω τα κεντρικά και θα σας ενημερώσω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Το τι εχει τραβηξει το ποντικακι αυτο, δε λεγεται!!Ιδου...