Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!:lol:Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...:|:)Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!:lol:Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...:|:)Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω...:(

Σήμερα που πήγα Λ. Αθηνών, 'εχει το δείγμα της πολυκατοικίας. Μόνο που είναι λερωμένο και τα πράγματα χύμα έξω από το κουτί. Αν μπορούσα να την κουβαλήσω πάντως εγώ θα την έπαιρνα και ας μην είδα τα κουκλάκια.
Είναι πολύ φθηνή και τα γατιά ξετρελλένονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια μας πήρανε χαμπάριιιιιιι:up:

Μη φοβασα κοψτου τις ακρες απο τα νυχακια και δε θα το ξαναπαθει
κι εμένα τα ίδια με το ποντίκι. :lol:

Μόνο που εχθές πέθανα από την τρομάρα μου. Έκλαιγα που δεν ήξερα τι είχε πάθει και γιατί ούρλιαξε...:(
Μάλλον εχοντας τα νύχια του μέσα σε ένα κουκλάκι της πολυκατοικίας στα ψηλά, κατέβηκε όροφο και τραβόντας το πόδι του το κουκλάκι, τραβιόταν και το νύχι του. :/: Και αυτό το λέω γιατί μόλις πήγα, είδα το κουκλάκι βγαλμένο από το λάστιχο στον όροφοπου ήταν το γατί και το λάστιχο, πιο πάνω. Ο γατούλης ήταν πολύ φιβισμένος, είχε ταχυπαλμία και ηρέμησε μόνο στην αγκαλιά μου με χάδια, ενώ δεν πονούσε κάπου ( τον ψιλοζούληξα παντού).
Φοβάμαι μην το ξαναπάθει και δεν είμαι εκεί...:(

Μη φοβασα κοψτου τις ακρες απο τα νυχακια και δε θα το ξαναπαθει

Νομίζεις ότι κάθεται; Με χίλια ζόρια κατάφερα να κόψω μόνο 2 νύχια την περασμένη εβδομάδα και με σουβενίρ, πολλά δαγκώματα και γρατσουνιές. :/:
Από βδομάδα θα το αναθέσω στον κτηνίατρο.

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Πώς κρεμάμε αυτή τη γατοπολυκατοικία στην πόρτα; Χρειάζεται οπωσδήποτε ηλεκτρικό μαντζαφλάρι;:(

Απο όσο ακουω,εχει σχοινάκι και την κρεμας με βυσμα λογικά απο το ταβάνι.Δεν έχει κάτι πλαστικους βραχιονες για πορτα;:hmm:

Όχι, έχει μια οριζόντια δοκό στήριξης που την βιδώνεις στην πόρτα και κρεμάς την πολυκατοικία από κει.:(

Ωχ...Τότε ή θα βρεις τρυπάνι,ή θα κάνεις καμια πατεντα.Ή θα περιμενεις να παραλαβω και τη δικια μου να σου πω καμια ιδεα.;)

Όχι παιδιά δεν έχει τίποτα από αυτά που λέτε. Οι βίδες πουέχει είναι για να μπει στον τοίχο.
Για την πόρτα έχει 2 στηρίγματα σε σχήμα "Π" που τα βάζεις στο επάνω μέρος τηςπόρτας από τη μια πλευρά τους έχουν μια υποδοχή με τρύπα. Εκεί μπαίνει μια οριζόντια μεταλλική ράβδος και εκεί πάνω κρεμιέται η πολυκατοικία, που έχει και αυτή μεταλικό σκελετό στο πάνω μέρος.
ΧΩΡΙΣ τρύπες, χωρίς τίποτα. Έτσι απλά.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.

Ωχ...Τότε ή θα βρεις τρυπάνι,ή θα κάνεις καμια πατεντα.Ή θα περιμενεις να παραλαβω και τη δικια μου να σου πω καμια ιδεα.;)
Χι χι χι!!! Εγώ & τρυπάνι? Δεν έχω πιάσει ΠΟΤΕ στα χέρια μου. Θα είναι μια... ενδιαφέρουσα εμπειρία!:lol::lol::lol:

ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!!!

Πάω να τη φτιάξω τώρα, zoo, χίλια ευχαριστώ!!!!

Όχι παιδιά δεν έχει τίποτα από αυτά που λέτε. Οι βίδες πουέχει είναι για να μπει στον τοίχο.
Για την πόρτα έχει 2 στηρίγματα σε σχήμα "Π" που τα βάζεις στο επάνω μέρος τηςπόρτας από τη μια πλευρά τους έχουν μια υποδοχή με τρύπα. Εκεί μπαίνει μια οριζόντια μεταλλική ράβδος και εκεί πάνω κρεμιέται η πολυκατοικία, που έχει και αυτή μεταλικό σκελετό στο πάνω μέρος.
ΧΩΡΙΣ τρύπες, χωρίς τίποτα. Έτσι απλά.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.
Τώρα μάλιστα! Αυτό μπορώ να το κάνω.:up: Να'βρισκα κ μια κατάλληλη πόρτα...:hmm:

kkkk026.jpg

02jnhhh2.jpg

Βγαίνουν λίγο μεγάλες, αλλά νομίζω ότι θα τις καταλάβετε.

Μόλις την έστησα! Είναι φανταστική!:up: Η τέντα μου βγήκε λίγο σταρβοχυμένη, αλλά δεν πειράζει, θα τη διορθώσω άλλη ώρα. Τα γατιά έχουν ήδη αρχίσει να εξερευνούν, αλλά προς το παρόν κανείς δεν έχει τολμήσει να πάει παραπάνω απ' το τρίτο επίπεδο.:lol:

Ευχαριστώ και πάλι.:D

Μην ανησυχείς. Κι εμένα θύμωσε γιατί φοβόταν στην αρχή, μετά ανέβηκε δειλά-δειλά στο κάτω πάτωμα ( και ξετρελλάθηκε με το ποντίκι) και την επόμενη ημέρα άρχισε να ανεβαίνει εώς τον τρίτο όροφο και εμένα. Τώρα δεν μπαίνει από τις τρύπες. Σκαρφαλώνει από έξω από το δίχτυ ως το τελευταίο πάτωμα που δεν έχει δίχτυ και ανεβαίνει στην ταράτσα ( έχω βγάλει την τέντα γιατί σκοτίνιαζε τον χώρο-δεν άφηνε το φως του μπάνιου να περάσει).
Μετά κατεβαίνει από τις τρύπες κανονικά.
Θα βρουν τον τρόπο τους σιγά -σιγά.

χμ εμένα το έχει περάσει και για ονυχοδρόμιο....

όταν είμα ξαπλωμένη το ακούω χριτσι χρίτσι..

χμ εμένα το έχει περάσει και για ονυχοδρόμιο....

όταν είμα ξαπλωμένη το ακούω χριτσι χρίτσι..

Φοβάμαι ότι δεν θα μας αντέξουν για πολύ. Έπρεπε να καβατζώσουμε 2-3...:lol:

Καλέ μην της βάζετε ιδέες και καρτήσει το δικό μου....

χμ και εχω δύο που πρέπει να δώσω στην κατερινα.... λες να τα κρατήσω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back