Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα την προπληρωμένη απο την κυπρου, απλη διαδικασία χωρίς πολλά πολλά...;)Αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ εδω και 5 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υψηλό γατοdesign!

η σχεδιάστρια αυτή έχει καταπληκτικές ιδέες για τα κλασσικά αντικείμενα των γατούληδων μας!:up:
εγώ προσωπικά τα θέλω όλα!
γιατί να είναι τόσο ακριβά?:cry:

https://www.marlygommans.nl/ (τα γατοπράγματα είναι στην πρώτη φωτογραφία)
Kyka, είναι όντως εκπληκτικά αυτά!! Ειδικά η πόρτα με το γατοπορτάκι-σκίσιμο, τέλεια ιδέα :up:
(Όσο για την τιμή, τι να κάνουμε... Φάτε μάτια ψάρια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατοπόρτα είναι όλα τα γατολεφτά!!:up:

δείτε κι αυτό!

https://www.greenergrassdesign.com/catsanddogs.html

(κι άλλο υψηλό γατοdesign!)

Ωραία είναι, αλλά πανάκριβα.:down:

Η πόρτα είναι από χαρτόνι; Αν είναι κανονική από ξύλο, πως ανοίγει σε εκείνο το σημείο; Να έχουν ανοίξει τρύπα και να έχουν κολλήσει μόνο σε εκείνο το μέρος χαρτόνι; :hmm:
Σκέφτομαι καμιά ιδέα...ψάχνοντας και ρωτόντας βρίσκεις ιδέες...;)

Η πόρτα είναι από χαρτόνι; Αν είναι κανονική από ξύλο, πως ανοίγει σε εκείνο το σημείο; Να έχουν ανοίξει τρύπα και να έχουν κολλήσει μόνο σε εκείνο το μέρος χαρτόνι; :hmm:

Η πόρτα απο μέσα είναι στάνταρ ξύλινη και σε εκείνο το σημείο έχουν κάνει μια τετράγωνη ή ξύλινη τρύπα.Από πάνω αν δεις και το βίντεο έχει επενδυθεί με χοντρό ύφασμα, μάλλον τσόχα, και εχουν κάνει το σταυρό-τρύπα για να περνάει η γάτα..
Δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί πιστεύω..Αν πιάνουν τα χέρια σου και δώσεις προσοχή στην επιλογη και τοποθέτηση του υφάσματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα!;)

υψηλό γατοdesign!

η σχεδιάστρια αυτή έχει καταπληκτικές ιδέες για τα κλασσικά αντικείμενα των γατούληδων μας!:up:
εγώ προσωπικά τα θέλω όλα!
γιατί να είναι τόσο ακριβά?:cry:

https://www.marlygommans.nl/ (τα γατοπράγματα είναι στην πρώτη φωτογραφία)
:lol::lol::lol::lol:Η σχεδιάστρια είναι από την πόλη που έμενα μικρή!:up::up::up:

Η πόρτα απο μέσα είναι στάνταρ ξύλινη και σε εκείνο το σημείο έχουν κάνει μια τετράγωνη ή ξύλινη τρύπα.Από πάνω αν δεις και το βίντεο έχει επενδυθεί με χοντρό ύφασμα, μάλλον τσόχα, και εχουν κάνει το σταυρό-τρύπα για να περνάει η γάτα..
Δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί πιστεύω..Αν πιάνουν τα χέρια σου και δώσεις προσοχή στην επιλογη και τοποθέτηση του υφάσματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα!;)

Θα δω το βίντεο και αν μου φανεί εύκολο, θα το εφαρμόσω σε παλιά πόρτα. Θα στέκεται όμως το ύφασμα ( έστω και με χαρτόνι μέσα) ή από το μπες-βγες θα ανοίξει τελείως; :/:

Θα δω το βίντεο και αν μου φανεί εύκολο, θα το εφαρμόσω σε παλιά πόρτα. Θα στέκεται όμως το ύφασμα ( έστω και με χαρτόνι μέσα) ή από το μπες-βγες θα ανοίξει τελείως; :/:

Αν είναι χοντρό το ύφασμα δε νομίζω να χαλάσει με τα πολλά περάσματα..
Το ύφασμα θα μπορούσε να είναι από..μοκέτα(λέω εγώ τώρα..) γιατί είναι αρκετά σκληρή..:)

Φοβερή φάτσα το γατόνι στο βίντεο.
Μου φαίνεται πολύ έυκολο και το κουτί-φωλιά. Αν γίνουν οι τέσσερις πλευρές του κύβου απο ξύλο και οι δύο απο τσόχα, μπορεί να χρησιμοποιείται και σαν σκαμπό.

site με αξεσουαρ κι παιχνιδια

Γεια σας, ειμαι απο Ζακυνθο και δεν υπαρχει μεγαλη επιλογη σε αξεσουαρ και παιχνιδια μηπως ξερετε καποιο Ελληνικο site που να μπορω ν απαραγγειλω και να μου το στειλουν. εχω βρει ενα αλλα δεν εχει πολλα πραγματα.

:lol::lol::lol::lol:Η σχεδιάστρια είναι από την πόλη που έμενα μικρή!:up::up::up:

Μπορείς σαν συμπατριώτισσα να της ζητήσεις έκπτωση για το mycat?
:lol::lol::lol:

κι από μας ό,τι θες!:D

Δειτε κι αυτο(ανακαλυψα που θα ξοδεψω τον πρωτο μου μισθο)...

Εμενα μου αρεσαν τα μπωλακια.Ειναι πολυ χαριτωμενα.:D

Και μένα μου άρεσαν τα μπωλάκια... αλλά δεν χωράει η μούρη του πρίνς μέσα :( μπώλ σκύλου του έχω πάρει :Ρ

Και μένα μου άρεσαν τα μπωλάκια... αλλά δεν χωράει η μούρη του πρίνς μέσα :( μπώλ σκύλου του έχω πάρει :Ρ

Να υποθεσω οτι τρωει τοσο πολυ, η εχει... τοσο μεγαλο καφαλι:blink:;):lol:

Μπορείς σαν συμπατριώτισσα να της ζητήσεις έκπτωση για το mycat?
:lol::lol::lol:

κι από μας ό,τι θες!:D
:hmm::hmm:Κοίτα,του χρόνου που θα πάω Ολλανδία θα κάνω μια προσπάθεια να τη βρω κατ'αρχάς να δούμε...

Να υποθεσω οτι τρωει τοσο πολυ, η εχει... τοσο μεγαλο καφαλι:blink:;):lol:

είναι κεφάλας.... έχω φωτό του στο γκάλερι... αλλά δεν είναι μόνο αυτό... δεν λερώνουμε μουστάκια καλέ...

Πατάω επάνω κ δεν το εμφανίζει τί γίνεται?
Δώρα από πού πήρες τα μπωλάκια τα καινούργια? Δεν ξερω που τα έχεις βάλει σε φωτογραφία να τα δω. Δεν θυμάμαι κάπου το διάβασα σε κάποιο θρεντ ότι τα έδειξες. Θα ήθελα να μας πεις ξανά.

Τα καινουρια μπωλ ειναι απο την εταιρια trixie,τα έχω νομιζω στο θρεντ της Μόιρας αλλα μπορεις να τα δεις κι εδω:
TrixieCatMotifBowlLargeImage.jpg

Το "wanted"(καταζητειται) ειναι του Σειριου προφανως...:P

δώρα αποστολή στην αθήνα κάνεις; δεν έχω δει πουθενά τέτοια μπωλ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back