arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ εδω και 5 μήνες και δεν είχα κανένα πρόβλημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Kyka, είναι όντως εκπληκτικά αυτά!! Ειδικά η πόρτα με το γατοπορτάκι-σκίσιμο, τέλεια ιδέαυψηλό γατοdesign!
η σχεδιάστρια αυτή έχει καταπληκτικές ιδέες για τα κλασσικά αντικείμενα των γατούληδων μας!
εγώ προσωπικά τα θέλω όλα!
γιατί να είναι τόσο ακριβά?:cry:
https://www.marlygommans.nl/ (τα γατοπράγματα είναι στην πρώτη φωτογραφία)

(Όσο για την τιμή, τι να κάνουμε... Φάτε μάτια ψάρια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

δείτε κι αυτό!
https://www.greenergrassdesign.com/catsanddogs.html
(κι άλλο υψηλό γατοdesign!)
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πόρτα είναι από χαρτόνι; Αν είναι κανονική από ξύλο, πως ανοίγει σε εκείνο το σημείο; Να έχουν ανοίξει τρύπα και να έχουν κολλήσει μόνο σε εκείνο το μέρος χαρτόνι;

Σκέφτομαι καμιά ιδέα...ψάχνοντας και ρωτόντας βρίσκεις ιδέες...

kyka
Δραστήριο μέλος
Η πόρτα είναι από χαρτόνι; Αν είναι κανονική από ξύλο, πως ανοίγει σε εκείνο το σημείο; Να έχουν ανοίξει τρύπα και να έχουν κολλήσει μόνο σε εκείνο το μέρος χαρτόνι;![]()
Η πόρτα απο μέσα είναι στάνταρ ξύλινη και σε εκείνο το σημείο έχουν κάνει μια τετράγωνη ή ξύλινη τρύπα.Από πάνω αν δεις και το βίντεο έχει επενδυθεί με χοντρό ύφασμα, μάλλον τσόχα, και εχουν κάνει το σταυρό-τρύπα για να περνάει η γάτα..
Δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί πιστεύω..Αν πιάνουν τα χέρια σου και δώσεις προσοχή στην επιλογη και τοποθέτηση του υφάσματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
υψηλό γατοdesign!
η σχεδιάστρια αυτή έχει καταπληκτικές ιδέες για τα κλασσικά αντικείμενα των γατούληδων μας!
εγώ προσωπικά τα θέλω όλα!
γιατί να είναι τόσο ακριβά?:cry:
https://www.marlygommans.nl/ (τα γατοπράγματα είναι στην πρώτη φωτογραφία)

Η σχεδιάστρια είναι από την πόλη που έμενα μικρή!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πόρτα απο μέσα είναι στάνταρ ξύλινη και σε εκείνο το σημείο έχουν κάνει μια τετράγωνη ή ξύλινη τρύπα.Από πάνω αν δεις και το βίντεο έχει επενδυθεί με χοντρό ύφασμα, μάλλον τσόχα, και εχουν κάνει το σταυρό-τρύπα για να περνάει η γάτα..
Δεν είναι δύσκολο να κατασκευαστεί πιστεύω..Αν πιάνουν τα χέρια σου και δώσεις προσοχή στην επιλογη και τοποθέτηση του υφάσματος μπορεί να γίνει πραγματικότητα!![]()
Θα δω το βίντεο και αν μου φανεί εύκολο, θα το εφαρμόσω σε παλιά πόρτα. Θα στέκεται όμως το ύφασμα ( έστω και με χαρτόνι μέσα) ή από το μπες-βγες θα ανοίξει τελείως;

kyka
Δραστήριο μέλος
Θα δω το βίντεο και αν μου φανεί εύκολο, θα το εφαρμόσω σε παλιά πόρτα. Θα στέκεται όμως το ύφασμα ( έστω και με χαρτόνι μέσα) ή από το μπες-βγες θα ανοίξει τελείως;![]()
Αν είναι χοντρό το ύφασμα δε νομίζω να χαλάσει με τα πολλά περάσματα..
Το ύφασμα θα μπορούσε να είναι από..μοκέτα(λέω εγώ τώρα..) γιατί είναι αρκετά σκληρή..

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται πολύ έυκολο και το κουτί-φωλιά. Αν γίνουν οι τέσσερις πλευρές του κύβου απο ξύλο και οι δύο απο τσόχα, μπορεί να χρησιμοποιείται και σαν σκαμπό.
margarita5577
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας, ειμαι απο Ζακυνθο και δεν υπαρχει μεγαλη επιλογη σε αξεσουαρ και παιχνιδια μηπως ξερετε καποιο Ελληνικο site που να μπορω ν απαραγγειλω και να μου το στειλουν. εχω βρει ενα αλλα δεν εχει πολλα πραγματα.
kyka
Δραστήριο μέλος
Η σχεδιάστρια είναι από την πόλη που έμενα μικρή!
![]()
Μπορείς σαν συμπατριώτισσα να της ζητήσεις έκπτωση για το mycat?

κι από μας ό,τι θες!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δειτε κι αυτο(ανακαλυψα που θα ξοδεψω τον πρωτο μου μισθο)...
Εμενα μου αρεσαν τα μπωλακια.Ειναι πολυ χαριτωμενα.

prince
Διάσημο μέλος
μπώλ σκύλου του έχω πάρει :ΡΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και μένα μου άρεσαν τα μπωλάκια... αλλά δεν χωράει η μούρη του πρίνς μέσαμπώλ σκύλου του έχω πάρει :Ρ
Να υποθεσω οτι τρωει τοσο πολυ, η εχει... τοσο μεγαλο καφαλι

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείς σαν συμπατριώτισσα να της ζητήσεις έκπτωση για το mycat?
κι από μας ό,τι θες!![]()

Κοίτα,του χρόνου που θα πάω Ολλανδία θα κάνω μια προσπάθεια να τη βρω κατ'αρχάς να δούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Να υποθεσω οτι τρωει τοσο πολυ, η εχει... τοσο μεγαλο καφαλι![]()
είναι κεφάλας.... έχω φωτό του στο γκάλερι... αλλά δεν είναι μόνο αυτό... δεν λερώνουμε μουστάκια καλέ...
staman2
Περιβόητο μέλος
Πατάω επάνω κ δεν το εμφανίζει τί γίνεται?Δειτε κι αυτο(ανακαλυψα που θα ξοδεψω τον πρωτο μου μισθο)...
Δώρα από πού πήρες τα μπωλάκια τα καινούργια? Δεν ξερω που τα έχεις βάλει σε φωτογραφία να τα δω. Δεν θυμάμαι κάπου το διάβασα σε κάποιο θρεντ ότι τα έδειξες. Θα ήθελα να μας πεις ξανά.
moukelis
Επιφανές μέλος
Το "wanted"(καταζητειται) ειναι του Σειριου προφανως...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool