kyka
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
με ολα οσα φτιαχνει!!!Ειναι τουλαχιστον υπεροχα !!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
A, πολύ ωραία είναι. Αλλά τα καροτσάκια μεταφοράς 100 και ευρώ;

Μωρέ έδωσα 15 στου Ζαχαριά και το έκανα αυτοσχέδιο.
Μου άρεσε πολύ η θήκη για το φτυαράκι της άμμου καθώς και αυτή η απίστευτη φατσούλα.
Σιαμ είναι; Για πείτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ αυτήν ήθελα να σας σχολιάσω! Τέλεια!!!A, πολύ ωραία είναι. Αλλά τα καροτσάκια μεταφοράς 100 και ευρώ;
Μωρέ έδωσα 15 στου Ζαχαριά και το έκανα αυτοσχέδιο.
Μου άρεσε πολύ η θήκη για το φτυαράκι της άμμου καθώς και αυτή η απίστευτη φατσούλα.
Σιαμ είναι; Για πείτε.

Ανατολίτικη σίγουρα είναι...λεπτοκαμωμένη!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε για τη θηκη λετε ή για τον γατουλη της φωτο;Αυτος της φωτο γαλαζια ματια εχει,και ειναι σιαμ snowshoe.
Καλέ για τη θήκη θα έλεγα όλα αυτά;
Φυσικά για το γατούλη μιλάω.Δεν φαίνεται το χρώμα για γαλάζιο, πιθανά λόγω της μεγάλης διαστολής των κορών των ματιών του.
Έχει τέλειοκαιπρωτότυπο σχέδιο. Αυτή η άσπρη μύτη με το μαύρο επάνω, είναι όλα τα λεφτά.
Υπέροχη φατσούλα!!!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.

Οι φωτο ειναι τραβηγμενες το απογευμα, λιγο πριν παει η Μυρτουλα στον κτηνιατρο.Αυτην την στιγμη ο Αρουλης κοιμαται στο ρετιρε.

Η Μυρτουλα ειναι λιγο ζαλισμενη ακομη, αλλα πιστευω οτι αυριο παλι θα την προτιμησει.

Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα επιτελους πηραμε την γατοπολυκατοικια μας.
Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.![]()
Καλορίζικο. Να ξέρεις ότι όταν σκαρφαλώνουν και χοροπηδάνε εκεί πάνω τραντάζεται όλη η πολυκατοικία και χτυπάνε τα μέταλλα στην πόρτα. Οπότε πιθανά να σας τη γδάρει.
Οι πόρτες στο σπίτι που μένω, είναι παμπάλαιες και δεν με ενδιαφέρει. Στο καινούριο μου σπίτι, σκέφτομαι πολύ να την κρεμάσω...δεν ξέρω τι κόλπο να βρω.

prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
κάτω από τα μέταλα εγώ τοποθέτησα κομμάτια μαλλακού υφάσματος... ελπίζω να μην έχει γίνει μεγάλη ζημιά..
Xμ! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήξερα αν θα στέκεται καλά η κατασκευή.
Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη και δες αν έγινε ζημιά και πες μου, για να ξέρω τι θα κάνω...

( Εννοείτε βέβαια ότι η πόρτα σου δεν θα μπορεί να κλείσει καθόλου, ε; )
prince
Διάσημο μέλος
Xμ! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήξερα αν θα στέκεται καλά η κατασκευή.
Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη και δες αν έγινε ζημιά και πες μου, για να ξέρω τι θα κάνω...
( Εννοείτε βέβαια ότι η πόρτα σου δεν θα μπορεί να κλείσει καθόλου, ε; )
ναι η πόρτα μου δεν κλείνει ... την πλαγιάζω απλώς αν θέλω...
Ζημιά δεν έχει γίνει γιατί δεν ακουμπάνε τα μέταλα πάνω στο ξύλο (υπόψην οι πόρτες είναι από ξύλο ξυλο -ότι mdf- και αν τις καταστρέψω θα με κυνηγάνε οι γονείς μου)
βάλε κομάτια από βιτεξ. μικρά διπλομένα στα δυο.. φτάνει για ναμην ακουμπαει..
να βάλεις και στο πόμολο κάτι γιατί θα σου κάνουν ζημιά στον τοίχο
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλορίζικη η πολύκατοικια. Να την χαρουν για πολύ πολύ καιρό εύχομαι. Δεν είναι τέλεια? Εμένα ο Σεβαχ πλέον κατοικοεδρεύει εκεί και ...τον καημένο τον Περσούλη μου τον διώχνει όταν ανεβει. Κι αυτός υποχωρεί. Η Νάλα δεν χαμπαριάζει. Μια φορά τόλμησε ο Σεβάχ να απλώσει χεράκι όταν ανέβηκε κι η Νάλα, και τον αγριοκοίταξε κ του έδωσε μια φάπα όλη δική του θυμίζοντάς του ποιος ήταν πριν απ΄αυτόν στην οικεία μας.Σημερα επιτελους πηραμε την γατοπολυκατοικια μας.
Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.
Οι φωτο ειναι τραβηγμενες το απογευμα, λιγο πριν παει η Μυρτουλα στον κτηνιατρο.Αυτην την στιγμη ο Αρουλης κοιμαται στο ρετιρε.
Η Μυρτουλα ειναι λιγο ζαλισμενη ακομη, αλλα πιστευω οτι αυριο παλι θα την προτιμησει.![]()
Ο Τίμυ μου δεν ανεβαίνει πια απ΄όταν ήρθε σπίτι ο Σεβαχ. Κρατάει μούτρα..

ria23
Διάσημο μέλος

βαλτε μας και καμια φωτο να τα θαυμασουμε εν δραση

moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Υ.Σ:καλο ειναι βεβαια να μην βρισκεστε σε αποσταση βολης γιατι ποτε δεν ξερετε
επισης να υπαρχει αρκετο νερακι κοντα..!!!!!!
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool