Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Animal forum. Σόλωνος 38 και Λυκαβηττού, 210 3633574

εδώ μερικά προϊόντα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ παιδια,μια φιλη μου εφερε το καλοκαιρι απο τη Σουηδια μια τελεια τσαντα της Rosina Wachtmeister και απο τοτε εχω παθει ερωτα:inlove: με ολα οσα φτιαχνει!!!Ειναι τουλαχιστον υπεροχα !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ έχει καταπληκτικά αξεσουάρ για γατούλες!:)
Μακάρι να τα είχαμε και στην Ελλάδα..:/:

Εδώ έχει καταπληκτικά αξεσουάρ για γατούλες!:)
Μακάρι να τα είχαμε και στην Ελλάδα..:/:

A, πολύ ωραία είναι. Αλλά τα καροτσάκια μεταφοράς 100 και ευρώ;:/:
Μωρέ έδωσα 15 στου Ζαχαριά και το έκανα αυτοσχέδιο.

Μου άρεσε πολύ η θήκη για το φτυαράκι της άμμου καθώς και αυτή η απίστευτη φατσούλα.

Σιαμ είναι; Για πείτε.

Συνημμένα

• lg-25589-34952-34960P_003_1.jpg
    lg-25589-34952-34960P_003_1.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • a_category_cat_091605.jpg
    a_category_cat_091605.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 124
A, πολύ ωραία είναι. Αλλά τα καροτσάκια μεταφοράς 100 και ευρώ;:/:
Μωρέ έδωσα 15 στου Ζαχαριά και το έκανα αυτοσχέδιο.

Μου άρεσε πολύ η θήκη για το φτυαράκι της άμμου καθώς και αυτή η απίστευτη φατσούλα.

Σιαμ είναι; Για πείτε.
Κι εγώ αυτήν ήθελα να σας σχολιάσω! Τέλεια!!! :up:
Ανατολίτικη σίγουρα είναι...λεπτοκαμωμένη!

Τι είναι Σιαμ ημίαιμη; Γιατί δεν έχει μπλε μάτια...:hmm:

Καλε για τη θηκη λετε ή για τον γατουλη της φωτο;Αυτος της φωτο γαλαζια ματια εχει,και ειναι σιαμ snowshoe.

Καλε για τη θηκη λετε ή για τον γατουλη της φωτο;Αυτος της φωτο γαλαζια ματια εχει,και ειναι σιαμ snowshoe.

Καλέ για τη θήκη θα έλεγα όλα αυτά; :lol: Φυσικά για το γατούλη μιλάω.
Δεν φαίνεται το χρώμα για γαλάζιο, πιθανά λόγω της μεγάλης διαστολής των κορών των ματιών του.
Έχει τέλειοκαιπρωτότυπο σχέδιο. Αυτή η άσπρη μύτη με το μαύρο επάνω, είναι όλα τα λεφτά.

Υπέροχη φατσούλα!!!:inlove::inlove::inlove:

Ναι ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις ομοιομορφο σχεδιο σε γεννες αυτης της ρατσας,μονο το V στο μετωπο ειναι σταθερο.Πολυ γλυκια φατσουλα!

Σημερα επιτελους πηραμε την γατοπολυκατοικια μας.:up:
Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.:up:
Οι φωτο ειναι τραβηγμενες το απογευμα, λιγο πριν παει η Μυρτουλα στον κτηνιατρο.Αυτην την στιγμη ο Αρουλης κοιμαται στο ρετιρε.:rolleyes:
Η Μυρτουλα ειναι λιγο ζαλισμενη ακομη, αλλα πιστευω οτι αυριο παλι θα την προτιμησει.:D

Συνημμένα

• Γατοπολυκατοικια 001 α.jpg
    Γατοπολυκατοικια 001 α.jpg
    200,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Γατοπολυκατοικια 002 α.jpg
    Γατοπολυκατοικια 002 α.jpg
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Γατοπολυκατοικια 004 α.jpg
    Γατοπολυκατοικια 004 α.jpg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Γατοπολυκατοικια 006 α.jpg
    Γατοπολυκατοικια 006 α.jpg
    202,6 KB · Εμφανίσεις: 31
Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.:up:

Καλορίζικο. Να ξέρεις ότι όταν σκαρφαλώνουν και χοροπηδάνε εκεί πάνω τραντάζεται όλη η πολυκατοικία και χτυπάνε τα μέταλλα στην πόρτα. Οπότε πιθανά να σας τη γδάρει.
Οι πόρτες στο σπίτι που μένω, είναι παμπάλαιες και δεν με ενδιαφέρει. Στο καινούριο μου σπίτι, σκέφτομαι πολύ να την κρεμάσω...δεν ξέρω τι κόλπο να βρω.:hmm:

κάτω από τα μέταλα εγώ τοποθέτησα κομμάτια μαλλακού υφάσματος... ελπίζω να μην έχει γίνει μεγάλη ζημιά..

κάτω από τα μέταλα εγώ τοποθέτησα κομμάτια μαλλακού υφάσματος... ελπίζω να μην έχει γίνει μεγάλη ζημιά..

Xμ! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήξερα αν θα στέκεται καλά η κατασκευή.
Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη και δες αν έγινε ζημιά και πες μου, για να ξέρω τι θα κάνω...;)

( Εννοείτε βέβαια ότι η πόρτα σου δεν θα μπορεί να κλείσει καθόλου, ε; )

Xμ! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήξερα αν θα στέκεται καλά η κατασκευή.
Σε παρακαλώ, κάνε μου τη χάρη και δες αν έγινε ζημιά και πες μου, για να ξέρω τι θα κάνω...;)

( Εννοείτε βέβαια ότι η πόρτα σου δεν θα μπορεί να κλείσει καθόλου, ε; )

ναι η πόρτα μου δεν κλείνει ... την πλαγιάζω απλώς αν θέλω...

Ζημιά δεν έχει γίνει γιατί δεν ακουμπάνε τα μέταλα πάνω στο ξύλο (υπόψην οι πόρτες είναι από ξύλο ξυλο -ότι mdf- και αν τις καταστρέψω θα με κυνηγάνε οι γονείς μου)

βάλε κομάτια από βιτεξ. μικρά διπλομένα στα δυο.. φτάνει για ναμην ακουμπαει..

να βάλεις και στο πόμολο κάτι γιατί θα σου κάνουν ζημιά στον τοίχο

Eυχαριστώ για τις συμβουλές. :)

Οι φωτο ειναι τραβηγμενες το απογευμα, λιγο πριν παει η Μυρτουλα στον κτηνιατρο.Αυτην την στιγμη ο Αρουλης κοιμαται στο ρετιρε.:rolleyes:
Η Μυρτουλα ειναι λιγο ζαλισμενη ακομη, αλλα πιστευω οτι αυριο παλι θα την προτιμησει.:D
Καλορίζικη η πολύκατοικια. Να την χαρουν για πολύ πολύ καιρό εύχομαι. Δεν είναι τέλεια? Εμένα ο Σεβαχ πλέον κατοικοεδρεύει εκεί και ...τον καημένο τον Περσούλη μου τον διώχνει όταν ανεβει. Κι αυτός υποχωρεί. Η Νάλα δεν χαμπαριάζει. Μια φορά τόλμησε ο Σεβάχ να απλώσει χεράκι όταν ανέβηκε κι η Νάλα, και τον αγριοκοίταξε κ του έδωσε μια φάπα όλη δική του θυμίζοντάς του ποιος ήταν πριν απ΄αυτόν στην οικεία μας.
Ο Τίμυ μου δεν ανεβαίνει πια απ΄όταν ήρθε σπίτι ο Σεβαχ. Κρατάει μούτρα..
:(

ελπιζουμε να χαρειτε τη νεα σας γατοπολυκατοικια!!!!και μεις σκοπευουμε να παρουμε συντομα με τοσα που εχουμε ακουσει!:):):)βαλτε μας και καμια φωτο να τα θαυμασουμε εν δραση:up::up:

Λοιπον ετοιμαζω τα γατοπιατακια για αποστολη.Οκτω για τη Σταυρουλα,δυο για την Ελενη,αλλος Αθηναιος που θελει να τα παραλαβει ετσι κι οχι να τα αγορασει απο Αθηνα;

νεα ιδεα!!!!!!!!πολλοι ειναι αυτοι που εχουν τα ποντικακια απο τα lidl!!!!!εμενα το ενα μου το ψιλοχαλασε η Ηρω!!οποτε πηρα ενα σκοινακι και το κρεμασα απο την κασα της πορτας και να το αποτελεσμα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Υ.Σ:καλο ειναι βεβαια να μην βρισκεστε σε αποσταση βολης γιατι ποτε δεν ξερετε
επισης να υπαρχει αρκετο νερακι κοντα..!!!!!!

Συνημμένα

• DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    130,8 KB · Εμφανίσεις: 48
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back