Κείρα
Δραστήριο μέλος
Βρήκατε βρήκατε. Εγώ μπορώ να το φτιαξω από αλπακά αλλά πού θα βρώ τέτοια μπολάκια;σίγουρα θα βρούμε έναν![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκατε βρήκατε. Εγώ μπορώ να το φτιαξω από αλπακά αλλά πού θα βρώ τέτοια μπολάκια;

Καλέ μας δουλεύεις; Στα μπολάκια κόλλησες; 
Έχουν και τα πετ-σοπ και στην τελική πάρε μεταλλικές φορμίτσες για μικρά κέικ ή σουφλέ, με μεγάλο χείλος και βάλτα. ( χωρίς το σουφλέ ε...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Θα το ψαξω. Δεν λες τις φορμιτσες μιας χρήσης,ε; Γιατι αυτες ειναι μαλακες και θα τις δαγκωνουν.![]()
Καλέ μας δουλεύεις; Στα μπολάκια κόλλησες;
Έχουν και τα πετ-σοπ και στην τελική πάρε μεταλλικές φορμίτσες για μικρά κέικ ή σουφλέ, με μεγάλο χείλος και βάλτα. ( χωρίς το σουφλέ ε...)
Φανταστείτε να φτιαξω ενα με τεσσερα μπολακια στην σειρα. Σαν ταιστρα αγελαδων θα ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το ψαξω. Δεν λες τις φορμιτσες μιας χρήσης,ε; Γιατι αυτες ειναι μαλακες και θα τις δαγκωνουν.
Φανταστείτε να φτιαξω ενα με τεσσερα μπολακια στην σειρα. Σαν ταιστρα αγελαδων θα ειναι![]()

Όχι μιας χρήσης. Εννοώ αυτές που είναι για συνεχή χρήση, όπως είναι και οι φόρμες για κέικ οι μεταλλικές.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τα γατοπαιδακια μου και εγω σε υπερ,υπερ ευχαριστουμε!

Θα ψαξω να βρω τον Αγιο Βασιλη, να τον προλαβω να επισκεφτει την Καλυμνο πριν φυγετε για χριστουγεννιατικες διακοπες!

Σου στειλα π.μ

moukelis
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε εκ των προτερων,ελπιζω να τα χαρουν!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έχει στο ΙΚΕΑ ίδια ακριβώς!Βρήκατε βρήκατε. Εγώ μπορώ να το φτιαξω από αλπακά αλλά πού θα βρώ τέτοια μπολάκια;

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει στο ΙΚΕΑ ίδια ακριβώς!![]()
Α, μπράβο. Κι έλεγα που τα έχω ξαναδεί...κάτι μου θύμιζαν.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Πως σας φαίνεται το κόσμημα γάτα; Δεν είναι ωραίο;
Super ειναι Ειρηνη μου

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Super ειναι Ειρηνη μου![]()
Κι εγώ ξετρελλάθηκα όταν το είδα.
Μήπως πρέπει να το κάνουμε σύμβολό μας και να το φοράμε όλες;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Κι εγώ ξετρελλάθηκα όταν το είδα.
Μήπως πρέπει να το κάνουμε σύμβολό μας και να το φοράμε όλες;![]()
Δεν ειναι κακη ιδεα

stellak
Διάσημο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίναι πολύ όμορφο! Πόσο κάνει? ποιος το πουλάει? μήπως μπορούμε να το παραγγείλουμε? Θέλεις να μας δώσεις αυτές τις πληροφορίες?Πως σας φαίνεται το κόσμημα γάτα; Δεν είναι ωραίο;
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τη ρωτήσω πότε θα ξαναφέρει ( αν θέλετε πείτε μου και κομμάτια για να φέρει αναλόγως) και αν θέλετε οι Αθηναίες κάντε μια βόλτα προς Περιστέρι να βρεθούμε και να σας πάω από εκεί.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί αλλιώς κάποια στηγμή θα τα παραγγείλω (2) από το ebay της Αγγλίας. Και δεν ξέρω πόσο θα μου πάνε με την ισοτιμία.

Συνημμένα
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως ξέρω μια ψυχή που έχει ένα τέτοιοΚορίτσια έχετε δει αν πουλάνε Ελλάδα αυτό για το καλοριφέρ;
, θα τη ρωτήσω και θα σου πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αλλά δεν το έχω ψάξειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως ξέρω μια ψυχή που έχει ένα τέτοιο, θα τη ρωτήσω και θα σου πω.
Την ξέρω κι εγώ αυτήν την ψυχή αλλά νομίζω το έφερε κι εκείνη από Αγγλία. Το ίδιο είχα κι εγώ για το Σεβαχάκι μου και το είχα φέρει το 1993... Μήπως να ψάξω να το βρω σε κανένα πατάρι;

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

το Αλτσχαιμερ δεν κανει διακρισεις, χτυπα και τις νεες και ωραιες....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool