Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το πηραμε και εμεις....απο το jumbo!
Aν το θελει κανεις να μου στειλει pm...κανει 4 ευρω και κάτι νομιζω...![]()
Νικη αν το εχεις βρει πες μου σε ποιο Τζαμπο ...
Νανσυ αν αναφερεσαι σ'αυτο που δειχνει η Γιουλη στις φωτο, το πηρα απο το Jumbo που ειναι κοντα στο Praktiker.Nομιζω οτι πρεπει να εχει ακομη
και εχουν 4 Ευρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ. Τα γατούνια της Γιούλη είναι τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ μου!!!

Και τα πιο ήσυχα. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
H Xαρα ηταν δική μου Ειρηνη!Eυχαριστώ πολύ τη Γιούλη που μου πήρε το παιχνιδάκι και μπήκε και στον κόπο να έρθει να με πάρει και να μου ανοίξει το σπίτι της. Τα δικά μου τρελλάθηκαν στο παιχνίδι.
ΥΓ. Τα γατούνια της Γιούλη είναι τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ μου!!!Και τα πιο ήσυχα.
![]()

Οταν μπορεσεις βάλε μας φωτο και...επιφυλασσομαι ζουληγμα Oλιο και Νεφελιτσας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Επιφυλάσσομαι για φωτο απο το καινουργιο μας γατο τουνελ που μας έκανε δωρο η Θεια Ειρηνη κι ο Μορφούλης μου το τιμησε δεοντωςH Xαρα ηταν δική μου Ειρηνη!
Οταν μπορεσεις βάλε μας φωτο και...επιφυλασσομαι ζουληγμα Oλιο και Νεφελιτσας![]()

οι ξενερωτες τιποτε ακομα...

Ευχαριστούμε Θεια Ειρηνη (zoo)

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε Θεια Ειρηνη (zoo)![]()
Αυτό το θεία Ειρήνη, με πέθανε!!!
Να μου προσέχεις τα ανηψούδια μου...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
...επιφυλασσομαι ζουληγμα Oλιο
Tώρα μην είσαι και τόσο σίγουρη γι΄αυτό!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε κορίτσια λέτε να μας μαζέψουν όλες μας ομαδικά γιατί δεν βλέπω να κρατάμε για πολύ ακόμα. Θα βλέπουμε παντού γάτες και θα νιαουρίζουμε ομαδικώς.
Πάντως εγώ για πλάκα νιαουρίζω, ειδικά στον Όλιο μου και μάλλον πετυχημένα γιατί ξέρετε τι κάνει τότε;
Με πλησιάζει στο πρόσωπο και με μυρίζει για να επιβεβαιωθεί ότι είμαι εγώ!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
.Να του δωσεις ενα φιλάκι στην ελίτσα του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο χαζουλίνος.Να του δωσεις ενα φιλάκι στην ελίτσα του.
Μα εννοείται. Τον τρελλαίνω στα φιλιά μετά από αυτό που κάνει.

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

και πηραμε και το καλαμι με το ποντικι που οχι απλα το εχει ερωτευτει τρελαααααααααα!!!!! 
και ενα ψαρακι με catnip απο τα jumbo
... για οσους δεν εχουν πολλα λεφτα και θελουν αξεσουαρ και παιχνιδακι ειναι αρκετα καλα!!!! ειχε και φωλιτσες και αμμολεκανες πολυ φθηνες!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εμεις ακομη περιμενουμε να δουμε τι θα μας φερει.
Πιστευουμε ομως οτι θα μας θυμηθει και φετος και θα βγαλουμε και εμεις τοσο ωραιες φωτο!

Να περασετε ωραιες χριστουγεννιατικες διακοπες, με την μαμα σας παρεα και με πολλα, πολλα γατοπαιχνιδια!

Πολλα μουσουδοφιλα:kiss::kiss::kiss:
Μυρτω και Αρης
chryssa
Διάσημο μέλος
Κατσε να δω,με βλεπει κανεις;Μην μου χαλασει και το ιματζ του μαφιοζου αν με δουν να παιζω...
Με γεια τα παιχνιδάκια σας (σε όλα τα γατούνια)!!! Moukelis, νομίζω ότι έχεις τον πιο ψαρωτικό γάτο στο φόρουμ!!! Η λέξη μαφιόζος είναι πολύ μικρή για να τον περιγράψει!!!

Τελικά είναι από αληθινή γούνα ή όχι το ποντίκι? Είδα ότι το άσπρο ποντίκι στο παιχνιδάκι σας με το ελατήριο είναι η αλμπίνο βερσιόν του ποντικιού στο ροζ καλάμι. Δείτε την ουρά και όταν φύγει και κανένα κομματάκι από το υπόλοιπο και πείτε μας μια γνώμη!!!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool