Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται...:lol:
Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω.
Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται...:lol:
Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω.
Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν.
Με τη λεβαντα σωθηκα :up::up: εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο.;)
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε.;)
Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε):blink::lol::lol:
Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!:blink:Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! :blink:
Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται.:D:D:D

Συνημμένα

• ΛΕΙΖΕΡ 001 α.jpg
    ΛΕΙΖΕΡ 001 α.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • ΛΕΙΖΕΡ 002 α.jpg
    ΛΕΙΖΕΡ 002 α.jpg
    113,9 KB · Εμφανίσεις: 52
Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!:blink:Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! :blink:

Μπράβο:D Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει..;)

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη.:D
Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω.:hmm::)

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη.:D
Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω.:hmm::)
Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται.:down:

Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο.;)
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε.;)
Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε):blink::lol::lol:
Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!:blink:Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! :blink:

Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!!

Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται.:down:

Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!!

Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!!

Ρουχαλάκια για γάτες!!!

Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες
Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα?:happy:

Με τη λεβαντα σωθηκα :up::up: εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! :lol::lol:

παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!!:happy::happy:

Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες
Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα?:happy:

Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες;:blink:
Για να μην κρυώνουν;:lol:

γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...:Pστελνουν και στην Ελλαδα;):)
https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html

wurfbox2.jpg

θελω κι εγω τετοιο!!!!
δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!!
μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα??:rolleyes::rolleyes:

θελω κι εγω τετοιο!!!!
δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!!
μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα??:rolleyes::rolleyes:
Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει;):)

Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει;):)

υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση??
θελω κι εγωω!!!!:):):):)

ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση
Ευχαριστώ και καλημέρα

Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο:(

ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια....
αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις...

Να'το!
https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379

Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε!;)

Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ.

Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε!;)
θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! ;):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back