moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η moukelis έγραψε: #1.701 17-12-08 10:27 Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται... Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω. Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #1.702 17-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται... Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω. Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν. Click για ανάπτυξη... Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Μυρτω4038: #1.703 17-12-08 13:18 Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΛΕΙΖΕΡ 001 α.jpg 87,7 KB · Εμφανίσεις: 50 ΛΕΙΖΕΡ 002 α.jpg 113,9 KB · Εμφανίσεις: 61 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Fotini έγραψε: #1.704 17-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #1.705 17-12-08 13:35 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται... Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω. Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η Αντα έγραψε: #1.702 17-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται... Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω. Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν. Click για ανάπτυξη... Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Μυρτω4038: #1.703 17-12-08 13:18 Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΛΕΙΖΕΡ 001 α.jpg 87,7 KB · Εμφανίσεις: 50 ΛΕΙΖΕΡ 002 α.jpg 113,9 KB · Εμφανίσεις: 61 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Fotini έγραψε: #1.704 17-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #1.705 17-12-08 13:35 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι ψαρωτικος καθολου,ετσι φαινεται... Δεν ξερω,εμενα δε μου φαινεται καθολου αληθινο,αλλα αν φυγει κανενα κομματακι γουνα θα σας ενημερωσω. Αντουλα δεν το πηρα εγω,μας το πηρε δωρο η γλυκια μας Νίκη.Το κυκλαμινο δεν το τρωνε,αλλα τις πιπεριες τις δαγκωνουν,οπως και τη μπουκαμβιλια.Αλλα ετσι κι αλλιως δεν καταπινουν τιποτα,αντε κανενα φυλλαρακι,γιατι δεν τους αφηνω μονους στο μπαλκονι ποτε.Τωρα τους πηρα ενα γλαστρακι λεβαντα για να μυριζει ομορφα στο σπιτι και να μασουλανε οσο θελουν. Click για ανάπτυξη... Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Μυρτω4038: #1.703 17-12-08 13:18 Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα ΛΕΙΖΕΡ 001 α.jpg 87,7 KB · Εμφανίσεις: 50 ΛΕΙΖΕΡ 002 α.jpg 113,9 KB · Εμφανίσεις: 61 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Fotini έγραψε: #1.704 17-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #1.705 17-12-08 13:35 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Fotini έγραψε: #1.704 17-12-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #1.705 17-12-08 13:35 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Και τα δικά μου έτσι είναι. Το ένα το αγνοεί, το άλλο τρελαίνεται! Αλλά να προσέχεις να μην το ρίχνεις στα μάτια του Άρη, ε; Και να μην παίζετε για περισσότερο από 15 λεπτά γιατί νιώθει πολύ απογοητευμένος, αποτυχημένος...μην μπορώντας να το πιάσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:35 Η Μυρτω4038: #1.705 17-12-08 13:35 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.706 17-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Φωτεινη. Αυτο με τα ματακια του το σκεφτηκα και εγω. Click για ανάπτυξη... Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η ria23 έγραψε: #1.707 17-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπον σημερα το μεσημερι βγηκα στην συνοικια μου να παρω κατι που ηθελα,και βρηκα εναν κινεζο που πουλουσε μπιχλιμπιδια.Και θυμηθηκα να παρω ενα στυλο λειζερ για τα γατονια μου, που εψαχνα εδω και καιρο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε. Η Μυρτουλα οπως ηταν αναμενομενο το μυρισε λιγο και μετα το αγνοησε παντελως(σιγα μην μασουσε) Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε...να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η chryssa έγραψε: #1.708 18-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ο Αρης ομως...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ξετρελαθηκε.Το εχουμε εδω και μιση ωρα και ηδη επαθε...εθισμο!Του το δειξα να παιξει λιγο, και οταν το σταματησα αρχισε... να κλαιει και να το ψαχνει! Εβγαλα δυο προχειρες φωτο,δεν ξερω ποσο καλα φαινεται. Click για ανάπτυξη... Βρε, τι πλάκα παθαίνουν! Κι εμένα τα ίδια κάνει όταν το κλείσω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εμενα τρελαινονται με το λειζερ,η Μόιρα δλδ,γιατι ο Σειριος απο τη μερα που καταλαβε απο που βγαινει και μου γραπωσε το χερι δεν πολυενθουσιαζεται. Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο άντρας ο βαρύς!!! Και η Μπουμπού με "έκραξε" (ΝΙΙΙΕΕΕ!) την πρώτη φορά που κατάλαβε ότι βγαίνει από το φακό και σταμάτησε να παίζει, αλλά μετά από 2-3 μέρες το ξανακυνηγούσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικη μου αρχισε να ανησυχεις..εμας μας τελειωσαν οι μπαταριες και το ψαχνει μετα απο βδομαδες!!!!! ασε που αμα πιασω στυλο νομιζει οτι ειναι το λειζερ και ψαχνει τους τοιχους και φωναζει!!!!!!αλλαζω δωματειο αμα θελω να γραψω!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς βγαίνει από φακό και αν χρειαστεί να ανάψω φακό για κάτι άλλο η μικρή ψάχνει το λέιζερ στο πάτωμα με το που ακούει το κλικ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukou Νεοφερμένο μέλος Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η koukou έγραψε: #1.709 20-12-08 19:19 Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρουχαλάκια για γάτες!!! Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:55 Η ria23 έγραψε: #1.710 20-12-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τη λεβαντα σωθηκα εννοω οτι ενω του αρεσε να μασουλαει ολα τα φυτα μου, απο τοτε που πηρα τη λεβαντα μονο σε αυτη παει πια!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδια δεν καταλαβα την λεβαντα την τρωνε??????εμενα ουτε να την φτυσει!!!!! γενικα με τα φυτα δεν τα παει καλα το παιδακι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:14 Η Fotini έγραψε: #1.711 20-12-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koukou: Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα? Click για ανάπτυξη... Τι τα θες τα ρουχαλάκια για γάτες; Για να μην κρυώνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η Luna έγραψε: #1.712 21-12-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: γεννοκαλαθο...για τις μελουσες μωρομανες...στελνουν και στην Ελλαδα https://shop.petfun.de/en/zusatzartikel/weidenprodukte/wurfbox.html Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.713 22-12-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: θελω κι εγω τετοιο!!!! δεν εχει την ελλαδα σαν επιλογη!!! μπας και ξερει κανεις αν υπαρχει κατι σχετικο και εδω ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Luna έγραψε: #1.714 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... υπαρχει τετοιο μερος που εχει και εκθεση?? θελω κι εγωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #1.715 22-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιαννα....θα παω σήμερα - αυριο σε μια pet shop αποθηκη στην Ερυθραια που έχει έκθεση με καλάθια κρεβατάκια, σπιτάκι κλπ. και θα σου πω...πάντως στέλνουν Ελλαδα...θα πάρω εγώ ένα γατοδεντρο! Στειλε τους e mail να σου πουν ποσο θα κοστισει Click για ανάπτυξη... ΓΙΟΥΛΗ, πού βρίσκεται αυτή η αποθήκη? Κι εγώ στην Κηφισιά μένω και δε θέλω να τα πληρώνω όλα χρυσά στα Pet-shops της περιοχής. Προς το παρόν βολευόμαστε με αυτοσχέδιες κατασκευές για το Gandalf, αλλά χρειαζόμαστε κανονικό εξοπλισμό... Αν μπορείς στείλε μου διεύθυνση Ευχαριστώ και καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:17 Η stellak έγραψε: #1.716 22-12-08 12:17 Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη, αν θέλεις πες μας που βρίσκεται αυτή η αποθήκη. Έκανα κι εγώ μια βόλτα το ΣΚ σε μια αποθήκη στη Βάρη που ξέρω με καλές τιμές - ψάχνοντας για γατόδεντρο - αλλά δεν βρήκα τίποτε ιδιαίτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.717 22-12-08 12:30 ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειναι στα σύνορα Νεας Ερυθραιας και Κηφισιας, στη Χαριλαου Τρικούπη, κοντά στη Τατοιου, λεγεται ΓΙΓΑΣ...οταν πηγα ειδα μονο αυτα που έχει έξω απο το μαγαζι, που ειναι κυριως σπιτάκια.... αλλα στο υπογειο (που δεν πήγα ακομα), έχει έκθεση με καλαθια και κρεβατάκια κλπ....οταν παω θα σας πω εντυπωσεις... Να'το! https://www.who-is.gr/starter.php?id=177379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η stellak έγραψε: #1.718 22-12-08 12:33 Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η Melini έγραψε: #1.719 22-12-08 12:38 Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 84 85 86 87 88 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 86 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατάλαβα ποιο εννοείς ΓΙΟΥΛΗ. Το έχω δει αλλά δεν έχω πάει. Τώρα που θα έχω άδεια, θα το επισκεφθώ. Ευχαριστώ πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.720 22-12-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σ'ευχαριστούμε, Γιούλη! Όταν πας κι έχεις προσωπική άποψη, πες μας τις εντυπώσεις σου. Α, πες μας αν έχει και όμορφα και περίεργα γατόδεντρα, ε! Click για ανάπτυξη... θα σου πω!!Για περιεργα ομως....α....κάτσε ποσα γατάκια έχεις?? Ειχα δει ένα ομορφο αλλα σχετικα μικρό σε σχήμα λουλουδιού σε αυτο που ψωνιζω εγώ στην Ερυθραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.