chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
ελα ρε...εμενα παιζει ο Μορφεας που ειναι ολοκληρος μαντραχαλος![]()
άσε με έχουν απογοητεύσει ότι και εάν τους έχω φέρει για μένα τα κρατάω μετά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε...παρε κι εσυ το κοριτσι σου και καντε τρελες μεσα κι εξω απο το τουνελάσε με έχουν απογοητεύσει ότι και εάν τους έχω φέρει για μένα τα κρατάω μετά![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η σουπιερα ειναι το κρεβατι που κανει κοιλια?Κι εγώ τα ίδια... Περιμένω ακόμα! Αλλά λίγο που κοίταξα, δεν είδα ονυχοδρόμια με σουπιέρα που αρέσει στη Μπουμπού!!! Θα τα ξανακοιτάξω με προσοχή, γιατί είναι σημαντικό προσόν, χωρίς σουπιέρα δεν το θέλουμε!

chryssa
Διάσημο μέλος
Ναι, που είναι στρογγυλό και χώνεται μέσα και κοιμάται! Πώς κοιμάται ο Τίμυ της Αναστασίας? Αυτό!η σουπιερα ειναι το κρεβατι που κανει κοιλια?![]()
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο κωδικός θα σας έρθει μέσα σε 24 ώρες, οπότε αναμονή! Πάντως έχει απίστευτες τιμές! Η αποθήκη βρίσκεται με τον ηλεκτρικό στη στάση Ειρήνη, όχι από την πλευρά που είναι το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά από την άλλη! Με το που βγαίνεις έχει ταμπέλα προς Γατοπαράδεισο Culpret! Ο Κούκι μου δεν σταματάει να παίζει με το γατόδεντρο, και τώρα με πορώσατε με το γατοτούνελ...θα φωνάζει ο δικός μου, κάτω στο χαλί έχουμε γεμίσει παιχνίδια και πρέπει να αναδιαμορφώσουμε το χώρο για να χωρέσουν όλα τους τα αξεουσάρ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μελιναααααα! Ποτε θα παμε???Καλά βλέπω σας χάζεψα όλεςΟ κωδικός θα σας έρθει μέσα σε 24 ώρες, οπότε αναμονή! Πάντως έχει απίστευτες τιμές! Η αποθήκη βρίσκεται με τον ηλεκτρικό στη στάση Ειρήνη, όχι από την πλευρά που είναι το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά από την άλλη! Με το που βγαίνεις έχει ταμπέλα προς Γατοπαράδεισο Culpret! Ο Κούκι μου δεν σταματάει να παίζει με το γατόδεντρο, και τώρα με πορώσατε με το γατοτούνελ...θα φωνάζει ο δικός μου, κάτω στο χαλί έχουμε γεμίσει παιχνίδια και πρέπει να αναδιαμορφώσουμε το χώρο για να χωρέσουν όλα τους τα αξεουσάρ
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
μελιναααααα! Ποτε θα παμε???![]()
κι αλλο δεντρο Γιουληηη????

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ τα ίδια... Περιμένω ακόμα! Αλλά λίγο που κοίταξα, δεν είδα ονυχοδρόμια με σουπιέρα που αρέσει στη Μπουμπού!!! Θα τα ξανακοιτάξω με προσοχή, γιατί είναι σημαντικό προσόν, χωρίς σουπιέρα δεν το θέλουμε!
να ενα κι εχει και πολλα με κουνιτσα αν σε ενδιαφερει

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω τελειωσα με τη δεντροφυτευσηκι αλλο δεντρο Γιουληηη????![]()
για τη Μελινα θελω να παω και γιατι ειδα ωραια κεραμικα μπωλακια

Melini
Διάσημο μέλος
μελιναααααα! Ποτε θα παμε???![]()
Σήμερα πρέπει να κοιτάξω για γαμοπάπουτσα (μην πάει ο νους σας στο πονηρό
) Πότε μπορείς Γιούλη; Τι λες για Παρασκευή απογευματάκι;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
εγω τελειωσα με τη δεντροφυτευσηγια τη Μελινα θελω να παω και γιατι ειδα ωραια κεραμικα μπωλακια
![]()
Ακριβώς!! Η Γιούλη είναι η decoratrice μου

Luna
Περιβόητο μέλος
εγω τελειωσα με τη δεντροφυτευσηγια τη Μελινα θελω να παω και γιατι ειδα ωραια κεραμικα μπωλακια
![]()
Ακριβώς!! Η Γιούλη είναι η decoratrice μου![]()
ααα καλε και εγω την παρεξηγησα!!!!

συγνωμη Γιουλη!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ! Το είδα, αλλά δε μου φάνηκε πολύ βαθιά η σουπιέρα, θα χωράει να μπει μέσα η γάτα?![]()
να ενα κι εχει και πολλα με κουνιτσα αν σε ενδιαφερει![]()
Σε αυτό που έχουμε δεν μπαίνει καθόλου στην κυλινδρική φωλιά με την στρογγυλή πορτούλα, κατευθείαν μέσα στη σουπιέρα ή κάθεται έξω στο ράφι και περιμένει να περάσουμε για να μας ρίξει σφαλιάρα!
Melini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ! Το είδα, αλλά δε μου φάνηκε πολύ βαθιά η σουπιέρα, θα χωράει να μπει μέσα η γάτα?Σε αυτό που έχουμε δεν μπαίνει καθόλου στην κυλινδρική φωλιά με την στρογγυλή πορτούλα, κατευθείαν μέσα στη σουπιέρα ή κάθεται έξω στο ράφι και περιμένει να περάσουμε για να μας ρίξει σφαλιάρα!
![]()
Εχει και με σουπιέρες Χρύσα!!
Τώρα που τα βλέπω, σκέφτομαι ένα μεγάλο για το μελλοντικό γατομπάλκονο κι ένα μικρότερο για κάπου μέσα στο σπίτι... Ή μήπως δυο για το γατομπάλκονο; Πάει θα ξετιναχτώ η κακομοίρα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαλλον θα παμε στο Κορφο να δειξουμε το σπιτι...θα σου πω ομως σιγουραΣήμερα πρέπει να κοιτάξω για γαμοπάπουτσα (μην πάει ο νους σας στο πονηρό) Πότε μπορείς Γιούλη; Τι λες για Παρασκευή απογευματάκι;;;
αυριο?
εισαι εσυ ενα λουκουμαδακι πονηροααα καλε και εγω την παρεξηγησα!!!!
συγνωμη Γιουλη!!!![]()

νομιζω οτι ειναι ΟΚ! Σαν της Αναστασιας...αλλα πρεπει να τα δεις απο κοντα...αν παω εκει θα σου πω τη γνωμη μουΕυχαριστώ! Το είδα, αλλά δε μου φάνηκε πολύ βαθιά η σουπιέρα, θα χωράει να μπει μέσα η γάτα?Σε αυτό που έχουμε δεν μπαίνει καθόλου στην κυλινδρική φωλιά με την στρογγυλή πορτούλα, κατευθείαν μέσα στη σουπιέρα ή κάθεται έξω στο ράφι και περιμένει να περάσουμε για να μας ρίξει σφαλιάρα!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι ο Πετρος θα λεει ο,τι λεει κι ο Μαριος...ζουμε σε ενα σπιτι φιλοξενουμενοι των γατων μαςΕχει και με σουπιέρες Χρύσα!!
Τώρα που τα βλέπω, σκέφτομαι ένα μεγάλο για το μελλοντικό γατομπάλκονο κι ένα μικρότερο για κάπου μέσα στο σπίτι... Ή μήπως δυο για το γατομπάλκονο; Πάει θα ξετιναχτώ η κακομοίρα![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Άσε, κι εγώ με ένα μεσαίο ξεκίνησα και τώρα θέλω ένα και για το σαλόνι! Για το μπαλκόνι θέλω κάτι σε αδιάβροχη κατασκευή, αργότερα που θα έχω αντοχές για κατασκευές!Εχει και με σουπιέρες Χρύσα!!
Τώρα που τα βλέπω, σκέφτομαι ένα μεγάλο για το μελλοντικό γατομπάλκονο κι ένα μικρότερο για κάπου μέσα στο σπίτι... Ή μήπως δυο για το γατομπάλκονο; Πάει θα ξετιναχτώ η κακομοίρα![]()
Πού είναι οι σουπιέρες βρε παιδιά, σαν αυτή που μου έδειξε η Γιούλη λες?

Αν είναι σαν της Αναστασίας θα είναι οκ, γιατί χωράει όλος ο Τίμυ μέσα, οπότε θα μπαίνει και το σαμιαμιδόνι μου! Αν πάτε και τα δείτε, να μας πείτε! Πρέπει να έχεις κάνει παραγγελία πρώτα και μετά να πας, ή έχει και στοκ?νομιζω οτι ειναι ΟΚ! Σαν της Αναστασιας...αλλα πρεπει να τα δεις απο κοντα...αν παω εκει θα σου πω τη γνωμη μου![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Αυτό έχει σουπιέρα, ρηχή βέβαια... και είναι ίδιο χρώμα με το παιδί μου!!! Το έχει και σιμπιζάκι Χρύσα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool