chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:06 Η chryssa έγραψε: #2.061 27-05-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό Click για ανάπτυξη... Έλα που δε θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #2.062 27-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ Click για ανάπτυξη... Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.063 27-05-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Click για ανάπτυξη... ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η konstans έγραψε: #2.064 27-05-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 27-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό Click για ανάπτυξη... Έλα που δε θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η Melini έγραψε: #2.062 27-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ Click για ανάπτυξη... Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.063 27-05-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Click για ανάπτυξη... ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η konstans έγραψε: #2.064 27-05-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 27-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ Click για ανάπτυξη... Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.063 27-05-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Click για ανάπτυξη... ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η konstans έγραψε: #2.064 27-05-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 27-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση; Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα; Click για ανάπτυξη... ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η konstans έγραψε: #2.064 27-05-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 27-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.065 27-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Έλα που δε θες... Click για ανάπτυξη... ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.066 27-05-09 14:12 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:14 Η Melini έγραψε: #2.067 27-05-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλη με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια Click για ανάπτυξη... Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:15 Η chryssa έγραψε: #2.068 27-05-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει Click για ανάπτυξη... Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η Melini έγραψε: #2.069 27-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα; Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η konstans έγραψε: #2.070 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... Γιατί μ'αρέσουν Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.071 27-05-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω Click για ανάπτυξη... Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι. Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ! Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες... Να ανησυχήσω γιατρέ? Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η Melini έγραψε: #2.072 27-05-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα? Click για ανάπτυξη... Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη Δείξε δείξε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:20 Η chryssa έγραψε: #2.073 27-05-09 14:20 Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:22 Η Melini έγραψε: #2.074 27-05-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι! Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο... Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.075 27-05-09 14:25 Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η Aristocat: #2.076 27-05-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά: οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό Click για ανάπτυξη... Με σειρά προτεραιότητας: 28,29 γατοπούλια 65,24 γατοπούλια 51,70 γατοπούλια 84,08 γατοπούλια δεν είν' κακά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.077 27-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Enjoy!! Για τα δαση του Λοριεν αλλα και το μεγαλο δασος https://www.catpalace.nl/ Click για ανάπτυξη... ΑΥΤΟ θέλω!!! Σε όλο το σπίτι γατόκουβους και ντουλαπάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:30 Η Aristocat: #2.078 27-05-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aristocat...να το δικο μου ακριβως και το site της γνωστης μου ειναι αυτο https://www.epetshop.gr/ στο site το εχει 210 ευρω... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:32 Η konstans έγραψε: #2.079 27-05-09 14:32 Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μμμμ, καθόλου κακά!!! Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 14:33 Ο drf έγραψε: #2.080 27-05-09 14:33 γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.