chryssa
Διάσημο μέλος
Έλα που δε θες...Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ![]()
Να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση;
Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απληΝα κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση;Τα γατόδεντρα τα παίρνεις έτοιμα ή τα συναρμολογείς εσυ; Γιατί μερικά είναι πάρα πολύ μεγάλα... στέλνονται έτοιμα και συσκευασμένα;
![]()
με αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια
konstans
Περιβόητο μέλος
Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρηΈλα που δε θες...![]()
. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι εκανα κι εγω....κι εφτιαξα ενα δασοςΈλα που δε θες...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ειναι ενα θεμα...ειναι ωραιο να βλεπεις οτι τα χρηματα σου πιανουν τοπο...εμενα ανεβαινουν ολα και κλωσσανε ολη μερα εκει πανωΜωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
ασυναρμολογητα σε μια κουτα..η συναρμολογηση ειναι σχετικα απλημε αναλυτικο σχεδιαγραμμα...εμενα με βοηθησαν κατι φιλοι καθοτι ειμαι και ολιγον αδεξια
![]()
Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω

chryssa
Διάσημο μέλος
Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι.Μωρέ εγώ θέλω, τα γατιά δεν είμαι σίγουρη. το μικρούλι που τους έφτιαξα ούτε να το φτύσουν, μόνο η ομορφούλα το τιμάει
![]()
Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ!

Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες...

Να ανησυχήσω γιατρέ?

Melini
Διάσημο μέλος
Ε, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι.
Η συναρμολόγηση δεν είναι πολύ δύσκολη αν πιάνουν τα χέρια σου, εμένα δεν είχε αναλυτικό σχεδιάγραμμα, αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα. Μελίνα, αν βρεις τα σκούρα να μας φωνάξεις να βοηθήσουμε, με αντάλλαγμα ζούληγμα Γκάνταλφ!
Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες...Να ανησυχήσω γιατρέ?
![]()
Τι λες καλέ, εγώ θα έρθω να σας βοηθήσω με τη συναρμολόγηση της κούνιας!!! Μήπως θες να στη διαλέξω εγώ Χρύσα;
Δείξε μου το παιδικό να σου το διακοσμήσω 
konstans
Περιβόητο μέλος
Γιατί μ'αρέσουνΕ, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες...Να ανησυχήσω γιατρέ?
![]()

Μην ανησυχείς παιδί μου, έχει καιρό ακόμα για κούνιες, όλα στην ώρα τους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα?Εμένα έπρεπε να φωνάξεις!!! Που έχω συναρμολογήσει όλες τις βιβλιοθήκες και τις ΙΚΕΑ τραπεζαρίες των φίλων μου!! Πωπωωω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο ένα γατόδεντρο!!! Και μεγάλο και περίπλοκο!! Να'χω να παίζω![]()

οχι παιδι μου...ειπαμε... πασχω απο την ιδια ασθενειαΕ, τότε, γιατί να ξοδευτείς? Εγώ το είχα άγχος και πήρα ένα μέτριο με 80€, ίδιο με των Νινόμελων. Τώρα που είδα ότι το έχει λυσσάξει, το σκέφτομαι.
Τώρα εγώ γιατί κοιτάω γατόδεντρα και όχι λίκνα και κούνιες...Να ανησυχήσω γιατρέ?
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινα εχεις δει τα Ολλανδικα ξωτικογατοδεντρα?? Να στα βαλω να παθεις λαλα?![]()
Γιούλη, μια με τις βιρμανοφωτογραφίες, μια με τα γατόδεντρα, θα με ξεκάνεις την άμοιρη

Δείξε δείξε!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο...
Melini
Διάσημο μέλος
Να καταλάβω... Εσύ έχεις διακοσμήτρια τη ΓΙούλη κι εγώ θα έχω εσένα... Τα μπλέξαμε πάλι!Έχω ψιλοκοιτάξει και για το παιδικό, αλλά θα τα πάρω όλα τελευταία στιγμή, να έχω σταματήσει από τη δουλειά για να έχω χρόνο...
![]()
Εγώ έχω αναθέσει στη Γιούλη πρότζεκτ, πού θα βάλουμε το γατόδεντρο, γιατί απ' το διακοσμητικό μου οίστρο, έχω γεμίσει το σπίτι και δεν έχει μείνει χώρος.... η Γιούλη θα κάνει τις βελτιώσεις

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά:
![]()
![]()
![]()
![]()
οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό![]()
Με σειρά προτεραιότητας:
28,29 γατοπούλια
65,24 γατοπούλια
51,70 γατοπούλια
84,08 γατοπούλια
δεν είν' κακά...

Melini
Διάσημο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aristocat...να το δικο μου ακριβως
και το site της γνωστης μου ειναι αυτο
https://www.epetshop.gr/
στο site το εχει 210 ευρω...
![]()
Ευχαριστώ Γιούλη! Το βρήκα αυτό το σάιτ προχτές αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία γμτ. Πρέπει πάντως να είναι άλλης εταιρείας

konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ μου φαίνεται θα πάρω το δεύτερο, γιατί δεν συγκινούμαστε με τα ύψη(είμαστε και γριές γυναίκες). Το πολύ-πολύ αν δεν το χρησιμοποιούν θα το κάνω καναπέ για εμένα

drf
Δραστήριο μέλος

γιά σου βρε Γιούλη με τα ωραία σου γατόσπιτα!! ελπίζω αυτά τα Ολλανδικά να μην έχουν τίποτε ύποπτο στις φυλλωσιές ε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool