ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η γνωμη μου ειναι να δεις και πιο μικρα μοντελα...δεν θα της αρεσει περισσοτερο το μεγαλο λογω μεγεθους...δες το Birman που πηρε η κοπελα που πηρε τον Pastel μουμια εχω απλα για το λογο αυτο σκεφτομαι να παρω κατι μεγαλο για να 'χει να ασχολειται οσο θα λειπω..τη λυπαμαι που την εχω μονη της...τελειο που ειναι ασυναρμολογητο!!δεν το βιαζομαι κιολας!θα ρωτησω και στην καρδιτσα σ'ενα πετσοπ μηπως φερνουν και αυτοι γατοδεντρα..σ'ευχαριστω πολυ!!![]()
ειναι πολυ καλο και με πολλες θεσεις για μια γατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
η γνωμη μου ειναι να δεις και πιο μικρα μοντελα...δεν θα της αρεσει περισσοτερο το μεγαλο λογω μεγεθους...δες το Birman που πηρε η κοπελα που πηρε τον Pastel μουειναι πολυ καλο και με πολλες θεσεις για μια γατα
![]()
μου αρεσαν πολυ οι θεσεις του!!μονο το χρωμα με προβληματιζει!!αλλα ειναι αρκτα καλο!ειδικα η θεσουλα η κοιλη στην οποια ειναι και ο pastel αραγμενος στη φωτογραφια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω για το χρωμα...οι ασπρες τριχες θα φαινονται πολυ στο σκουρο μπλε...μου αρεσαν πολυ οι θεσεις του!!μονο το χρωμα με προβληματιζει!!αλλα ειναι αρκτα καλο!ειδικα η θεσουλα η κοιλη στην οποια ειναι και ο pastel αραγμενος στη φωτογραφια..![]()
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω για το χρωμα...οι ασπρες τριχες θα φαινονται πολυ στο σκουρο μπλε...
και μαδαει πολυ η ατιμη!παντως ειναι αρκετα καλο για την περιπτωση μου..θα ψαξω μηπως βρω και πουθενα αλλου κατι παρομοιο σε αλλα χρωματα!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι σταθερό και να μην φάνε καμμιά τούμπα από ψηλά. Πως το βλέπετε?ειναι πολυ ομορφο!! Με γεια!![]()
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ιωαννα....στο link αναγραφεται τιμητελειο!!ποσο σου κοστισε?

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα....στο link αναγραφεται τιμη![]()
εννοουσα μαζι με τα εξοδα αποστολης..
staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ παιδια έχω πάρει απο την Θεσσαλονίκη απο την Άννα απο εκει που πήρε και η Γιουλη το ονυχοδρόμιο siamese. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Εχει κανει κατάληψη ο Τιμάκος μου απο την πρώτη μέρα. Τρελαίνεται!!!!!!!!

Ειναι πολυ σταθερά τα γατοδεντρα αυτά.

zanin
Διάσημο μέλος
μόνο για τα αγαπημένα μας τετράποδα, από το ικεα
εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αυτό το μαύρο πράγμα τι είναι;Και η σκηνούλα μου αρέσει πολύ...ποιός μπορεί να μου στείλει μια από το IKEA άμα πάει;(Και να μου πεί λογαριασμό να του βάλω τα λεφτά)https://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/hallway/14298/
εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
![]()
![]()
![]()

zanin
Διάσημο μέλος
δεν ξέρω αν υπάρχουν στην ελλάδα, έχω να πάω 2 χρόνια

bunny
Περιβόητο μέλος

https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=4_25&sort=20a&page=1
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/hallway/14298/
εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
![]()
![]()
![]()
Είχα πάει πρόσφατα ΙΚΕΑ αλλά την σκηνούλα δεν την είδα

κ ψάχνω γμτ. Τώρα παράγγειλα μια πιο απλή σε πετσοπ. Θα ξαναπάω ΙΚΕΑ σε κανά μήνα το πολύ, όποια θέλει κ μπορεί να περιμένει ας μου πει με πμ να της πάρω
θα πάρω κ εγώ κ αυτή γιατί μου φαίνεται πολύ ζόρικη

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σας αρέσει?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πανεμορφο...Αλλα ποσα θα της παρεις?η bailey oλο σνομπαρει τα κρεβατακια που της παίρνω! αποφάσισα να της παραγγείλω κι ενα πιο ψηλό μήπως το καταδεκτεί
![]()
σας αρέσει?![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
zanin
Διάσημο μέλος
Είχα πάει πρόσφατα ΙΚΕΑ αλλά την σκηνούλα δεν την είδακ ψάχνω γμτ. Τώρα παράγγειλα μια πιο απλή σε πετσοπ. Θα ξαναπάω ΙΚΕΑ σε κανά μήνα το πολύ, όποια θέλει κ μπορεί να περιμένει ας μου πει με πμ να της πάρω
θα πάρω κ εγώ κ αυτή γιατί μου φαίνεται πολύ ζόρικη
![]()
εγώ αυτά δεν ξέρω αν τα έχει το ικεα στην ελλάδα, σίγουρα όμως τα έχει του εξωτερικού
elvenstar
Επιφανές μέλος
κοιτάξτε ενα ωραίο κρεβατάκι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool