Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μια εχω απλα για το λογο αυτο σκεφτομαι να παρω κατι μεγαλο για να 'χει να ασχολειται οσο θα λειπω..τη λυπαμαι που την εχω μονη της...τελειο που ειναι ασυναρμολογητο!!δεν το βιαζομαι κιολας!θα ρωτησω και στην καρδιτσα σ'ενα πετσοπ μηπως φερνουν και αυτοι γατοδεντρα..σ'ευχαριστω πολυ!!:)
η γνωμη μου ειναι να δεις και πιο μικρα μοντελα...δεν θα της αρεσει περισσοτερο το μεγαλο λογω μεγεθους...δες το Birman που πηρε η κοπελα που πηρε τον Pastel μου;)ειναι πολυ καλο και με πολλες θεσεις για μια γατα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γνωμη μου ειναι να δεις και πιο μικρα μοντελα...δεν θα της αρεσει περισσοτερο το μεγαλο λογω μεγεθους...δες το Birman που πηρε η κοπελα που πηρε τον Pastel μου;)ειναι πολυ καλο και με πολλες θεσεις για μια γατα:)

μου αρεσαν πολυ οι θεσεις του!!μονο το χρωμα με προβληματιζει!!αλλα ειναι αρκτα καλο!ειδικα η θεσουλα η κοιλη στην οποια ειναι και ο pastel αραγμενος στη φωτογραφια..:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου αρεσαν πολυ οι θεσεις του!!μονο το χρωμα με προβληματιζει!!αλλα ειναι αρκτα καλο!ειδικα η θεσουλα η κοιλη στην οποια ειναι και ο pastel αραγμενος στη φωτογραφια..:up:
συμφωνω για το χρωμα...οι ασπρες τριχες θα φαινονται πολυ στο σκουρο μπλε...

συμφωνω για το χρωμα...οι ασπρες τριχες θα φαινονται πολυ στο σκουρο μπλε...

και μαδαει πολυ η ατιμη!παντως ειναι αρκετα καλο για την περιπτωση μου..θα ψαξω μηπως βρω και πουθενα αλλου κατι παρομοιο σε αλλα χρωματα!;)

ειναι πολυ ομορφο!! Με γεια! :)
Ευχαριστώ! Ελπίζω να είναι σταθερό και να μην φάνε καμμιά τούμπα από ψηλά. Πως το βλέπετε?

τελειο!!ποσο σου κοστισε?

Καλημερα!!!
Κι εγώ παιδια έχω πάρει απο την Θεσσαλονίκη απο την Άννα απο εκει που πήρε και η Γιουλη το ονυχοδρόμιο siamese. Ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Εχει κανει κατάληψη ο Τιμάκος μου απο την πρώτη μέρα. Τρελαίνεται!!!!!!!!:)
Ειναι πολυ σταθερά τα γατοδεντρα αυτά.
:)

https://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/departments/hallway/14298/

μόνο για τα αγαπημένα μας τετράποδα, από το ικεα

εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
81243_PE205865_S4.jpg

0084884_PE211983_S4.JPG

80732_PE205042_S4.jpg

εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
81243_PE205865_S4.jpg

0084884_PE211983_S4.JPG

80732_PE205042_S4.jpg
Αυτό το μαύρο πράγμα τι είναι;Και η σκηνούλα μου αρέσει πολύ...ποιός μπορεί να μου στείλει μια από το IKEA άμα πάει;(Και να μου πεί λογαριασμό να του βάλω τα λεφτά):):):)

η μαύρη γάτα είναι μαξιλάρι για να κοιμάται η γάτα πάνω- δλδ κρεβάτι.

δεν ξέρω αν υπάρχουν στην ελλάδα, έχω να πάω 2 χρόνια:D

εγώ τρελ'αθηκα με αυτά:
81243_PE205865_S4.jpg

0084884_PE211983_S4.JPG

80732_PE205042_S4.jpg

Είχα πάει πρόσφατα ΙΚΕΑ αλλά την σκηνούλα δεν την είδα :hmm::hmm: κ ψάχνω γμτ. Τώρα παράγγειλα μια πιο απλή σε πετσοπ. Θα ξαναπάω ΙΚΕΑ σε κανά μήνα το πολύ, όποια θέλει κ μπορεί να περιμένει ας μου πει με πμ να της πάρω:):) θα πάρω κ εγώ κ αυτή γιατί μου φαίνεται πολύ ζόρικη:):)

η bailey oλο σνομπαρει τα κρεβατακια που της παίρνω! αποφάσισα να της παραγγείλω κι ενα πιο ψηλό μήπως το καταδεκτεί
2100.jpg

σας αρέσει?:)

η bailey oλο σνομπαρει τα κρεβατακια που της παίρνω! αποφάσισα να της παραγγείλω κι ενα πιο ψηλό μήπως το καταδεκτεί
2100.jpg

σας αρέσει?:)
Πανεμορφο...Αλλα ποσα θα της παρεις?:hmm::lol:

ήδη το ένα κρεβατακι θα το παρει ενα μικρουλη γατάκι σαν δωρο απο μένα,σημερα το εστειλα να παει στην μαμα του, κι αν δεν τα θελει η bailey ουτε τα υπολειπα θα τα χαρισω σε μωρακια που ακομα δεν εχουνε κρεβατακι

Είχα πάει πρόσφατα ΙΚΕΑ αλλά την σκηνούλα δεν την είδα :hmm::hmm: κ ψάχνω γμτ. Τώρα παράγγειλα μια πιο απλή σε πετσοπ. Θα ξαναπάω ΙΚΕΑ σε κανά μήνα το πολύ, όποια θέλει κ μπορεί να περιμένει ας μου πει με πμ να της πάρω:):) θα πάρω κ εγώ κ αυτή γιατί μου φαίνεται πολύ ζόρικη:):)

εγώ αυτά δεν ξέρω αν τα έχει το ικεα στην ελλάδα, σίγουρα όμως τα έχει του εξωτερικού

thumb.php

κοιτάξτε ενα ωραίο κρεβατάκι
heart.gif

Αχ σαν φωλια απο πουλακια ειναι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back