ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου.
Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις
επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώναΑυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα...

λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτειναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώναλες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται;
Συνημμένα
zanin
Διάσημο μέλος
Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται;
TΕΛΕΙΟ!
θέλω κι εγώ

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει.Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις![]()
επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ![]()

Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας.

Ρια Αρωνιάδα
Νεοφερμένο μέλος
Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω...Πολυ ωραιο,μπραβο!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!!Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμαΠαιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται;

αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεTΕΛΕΙΟ!
θέλω κι εγώ![]()

αλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη
zanin
Διάσημο μέλος
καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώροΣυγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα
αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη
![]()
zanin
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο...καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο![]()
zanin
Διάσημο μέλος
μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ

https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html
https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm
https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml
photo
zanin
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν
Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση...
έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool