ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:26 Η ιωάννα-μπιάνκα: #2.381 21-09-09 09:26 εγω νομιζω οτι αν εχει πολυ καφε δεν θα ταιριαζει τοσο στα χρωματα του σηφη!αλλιως το καφε ειναι τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:35 Η elvenstar: #2.382 21-09-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου. Click για ανάπτυξη... Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-09 09:36 Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #2.384 21-09-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Click για ανάπτυξη... ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #2.385 21-09-09 09:44 Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω νομιζω οτι αν εχει πολυ καφε δεν θα ταιριαζει τοσο στα χρωματα του σηφη!αλλιως το καφε ειναι τελειο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:35 Η elvenstar: #2.382 21-09-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου. Click για ανάπτυξη... Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-09 09:36 Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #2.384 21-09-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Click για ανάπτυξη... ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #2.385 21-09-09 09:44 Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου. Click για ανάπτυξη... Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η moukelis έγραψε: #2.383 21-09-09 09:36 Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #2.384 21-09-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Click για ανάπτυξη... ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #2.385 21-09-09 09:44 Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #2.384 21-09-09 09:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Click για ανάπτυξη... ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #2.385 21-09-09 09:44 Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο με το καλοριφερ ομως εχω ακουσει οτι κανει κακο στο τριχωμα... Click για ανάπτυξη... ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #2.385 21-09-09 09:44 Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χανουν πολυ περισσοτερο τριχωμα αν ειναι συνεχεια τοσο κοντα σε πηγη θερμοτητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.386 21-09-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι;;; Η Κάντυ όλο στο καλοριφέρ την βγάζει ή κάτω από το κλιματιστικό ολο τον χειμώνα λες γι αυτό να είναι σαν τσουρομαδημένη; Click για ανάπτυξη... ναι Λενακι!!! Δεν τα οφελει η πολυ ζεστη και η αμεση επαφη με σωματα καλοριφερ κλπ...η γουνα ξεγελιεται και νομιζει οτι ειναι καλοκαιρι και πεφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 21-09-09 09:51 αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτες τις κρεμαστες φωλιες στα καλοριφερ μου τις απαγορεψαν οι καταλινες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.388 21-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cat tower1.jpg 80,1 KB · Εμφανίσεις: 106 Cat tower2.jpg 103,6 KB · Εμφανίσεις: 47 zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: και αυτο τελειο! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:35 Η zanin έγραψε: #2.389 21-09-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.390 21-09-09 12:40 Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ωραιο,μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:51 Η staman2 έγραψε: #2.391 21-09-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστασία τα TRIXIE έχουν κ έξτρα τέτοιες φωλίτσες οπότε μπορείς να πάρεις μία ακόμα κ να την βάλεις στο γατόδεντρο που έχεις επίσης υπάρχει κ αυτό που μπορείς να το κρεμάσεις κ στο καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Ναι έχει το γατόδεντρό τους τέτοια φωλίτσα και την έχει καταλάβει το Τιμακι μου. Κανείς άλλος δεν την γουστάρει. Οσο για το κρεμαστο στο καλοριφερ δεν το παίρνω γιατι όντως η ζέστη τα μαδάει. Δεν κάνει καλο να ειναι σε τοση αμεση επαφή με πηγη θερμότητας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρια Αρωνιάδα Νεοφερμένο μέλος Η Ρια Αρωνιάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η Ρια Αρωνιάδα: #2.392 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ωραιο,μπραβο! Click για ανάπτυξη... Είναι "σχετικά" εύκολο να το φτιάξετε. Εμείς βρήκαμε διάφορα σχέδια στο διαδίκτυο και τελικά καταλήξαμε σε ένα που μας προέκυψε. Αξίζει τον κόπο και είναι ευχαριστημένη και η γατούλα μου που παίζει μ'αυτό. Τα υλικά τα βρίσκεις εύκολα και το τελικό κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με αυτά που πουλάνε τα pet shops. Αν θέλετε οδηγίες μπορώ να σας δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:52 Η staman2 έγραψε: #2.393 21-09-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Ειναι ΤΕΛΕΙΟ μπράβο σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.394 21-09-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ρια Αρωνιάδα: Παιδιά δείτε αυτό!!! είναι το hand made cat tower της γατούλας μας που το φτιάξαμε μόνοι μας. Πως σας φαίνεται; Click για ανάπτυξη... Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα Αρχική Δημοσίευση από zanin: TΕΛΕΙΟ! θέλω κι εγώ Click για ανάπτυξη... αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:58 Η zanin έγραψε: #2.395 21-09-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγχαρητηρια!! τυφλα να εχουν τα ετοιμα αφου το θελεις πολυ, μιλα με τη Ρια να σου πει πως το εφτιαξεαλλιως πουλανε κι ετοιμα σε πολλα μεγεθη Click για ανάπτυξη... καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η zanin έγραψε: #2.396 21-09-09 14:01 μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείς Ρία τι υλικά χρησιμοποιησες και από που τα αγόρασες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.397 21-09-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλά εννοείται πως θα ρωτούσα, το θέμα είναι που θα το βάλω που δεν έχω χώρο Click για ανάπτυξη... για μια γατα εχει και πολυ μικρα που πιανουν λιγο χωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:12 Η zanin έγραψε: #2.398 21-09-09 21:12 https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.woodruffforpets.com/cedar_cat_playground_jungle_gyms.html μία σχετικά εύκολη και οικονομική κατασκευή ιν ινγκλισ https://www.thriftyfun.com/tf35516793.tip.html https://www.ronhazelton.com/archives/howto/cat_tree.shtm https://www.pandecats.com/x/building_a_cat_tree.shtml photo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η zanin έγραψε: #2.399 21-09-09 21:22 https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
https://www.ehow.com/how_4780837_make-cat-tree-house.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #2.400 22-09-09 08:52 Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελικά το ταβάνι μας έχει ύψος 3 μέτρα Τα γατόδεντρα με στήριγμα δε μας φτάνουν Μάλλον θα πρέπει να αρκεσούμε σε κάτι χαμηλότερο με πολύ γερή βάση... έχει πολλή σκέψη ακόμα το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.