ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Παντως στο site του Κωτσοβολου δεν το βρηκα,τωρα δεν ξερω τι υπογειες ακρες εχετε εσεις οι υπουλοι εκτροφεις με τους βιομηχανους και το βρηκατε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε ναι...αλλα το καταστημα το εχει σιγουρα...αν θελει καποιος να παει να το δει δια ζωσης....Στον Κωτσοβολο δεν το βρηκα,αλλα το εχει στο amazon.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι καινουργιο και δεν το καταχωρησαν ακομηΩ,θελω κι εγω!Πες του οτι εχουμε κι εμεις πολλες τριχες!Να αρχισω να παραπονιεμαι οταν ερθω;
Παντως στο site του Κωτσοβολου δεν το βρηκα,τωρα δεν ξερω τι υπογειες ακρες εχετε εσεις οι υπουλοι εκτροφεις με τους βιομηχανους και το βρηκατε.
καποιος το περιμενε πως και πως μου φαινεται
σκηνη ειχε στησει εξω απο το καταστημα
chryssa
Διάσημο μέλος
καποιος το περιμενε πως και πως μου φαινεται
![]()

Φτου να πάρει! Και πριν λίγους μήνες πήρα ένα hoover που έκανε 50 ευρώ και ζορίζεται να ρουφήξει ακόμα και τα μπιρμπίλια της everclean!
Από μπαταρία πώς πάει Γιούλη, κρατάει καθόλου ή τα φτύνει στο 5λεπτο όπως τα κοινά σκουπάκια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακομα δε μπορω να σου πω...το χρησιμοποιησα πολυ λιγο...
Φτου να πάρει! Και πριν λίγους μήνες πήρα ένα hoover που έκανε 50 ευρώ και ζορίζεται να ρουφήξει ακόμα και τα μπιρμπίλια της everclean!Από μπαταρία πώς πάει Γιούλη, κρατάει καθόλου ή τα φτύνει στο 5λεπτο όπως τα κοινά σκουπάκια?
κοιτα..τη B&D την εμπιστευομαι παντως...
Tο πηρε απο το Κωτσοβολο στο mall
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για τριχες κατοικιδιων, για χαραμαδες (πολυ λεπτα σημεια) και για χαλια...ενταξει στα χαλια προτεινω την μεγαλη ηλεκτρικη σκουπα...
Melini
Διάσημο μέλος
Σκουπακι της Black & Decker με ειδικη προεκταση για τριχες κατοικιδιων!!
Το δοκιμασα και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
εχει σημα στο κουτι το σκυλο και τη γατα
τιμη δεν γνωριζω...ειναι δωρο
Γεια σου ρε Μάριε με την τεχνολογία σου...![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αλήθεια στις κουβέρτες κάνει δουλειάεχει τρεις προεκτασεις μπροστα...
για τριχες κατοικιδιων, για χαραμαδες (πολυ λεπτα σημεια) και για χαλια...ενταξει στα χαλια προτεινω την μεγαλη ηλεκτρικη σκουπα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατι οχι?Αλήθεια στις κουβέρτες κάνει δουλειά![]()
οι τριχες πανε παντου..και στις κουβερτες
θα το δοκιμασω ομως Ελενα και θα σου πω

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
το δοκιμασα και μου αρεσε πολυ δωρα...
μη ξεχνας οτι ειμαι "ψειρα" εγω σε αυτα...
μαντεψε ποιος μου το εκανε δωρο
για να καταλαβεις δηλ. αν ειναι αποτελεσματικο![]()
ειναι καινουργιο και δεν το καταχωρησαν ακομηκαποιος το περιμενε πως και πως μου φαινεται
![]()
ακομα δε μπορω να σου πω...το χρησιμοποιησα πολυ λιγο...
κοιτα..τη B&D την εμπιστευομαι παντως...
Tο πηρε απο το Κωτσοβολο στο mall
Ζουζουνα για μενα τι λες κανει? Αν οπως βλεπω υπαρχει περιπτωση να βρω εδω,ασε που μου ειναι δυσκολο με τοση δουλεια,δεν λες στον Μαριο (αν του ειναι ευκολο φυσικα ) να το παρει και το βραδυ να το παρω?

Luna
Περιβόητο μέλος
![]()
14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush
Model # CHV1408P
14.4 volts of power for extreme suction![]()
Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush![]()
Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong![]()
Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more![]()
3 stage filtration prevents dust from escaping into the air![]()
και πριν διαβασω ολες τις σελιδες σκφτηκα απο μεσα μου..μα ποιος μπορει να της το πηρε???ποιος???

kounelaki
Περιβόητο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κι ειναι αλλο μοντελο λεει....
θα σας πω ακριβως ποιο, τη Δευτερα...γι'αυτο τραβαει σαν τουρμπο....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λαθος...ο "πεθερος" που ενιοτε τον χρησιμοποιω και για προσωπικους λογουςEμενα πηγε το μυαλο μου στην πεθερα!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
λαθος...ο "πεθερος" που ενιοτε τον χρησιμοποιω και για προσωπικους λογους![]()

Για τετοια δωρα τα πεθερικα ειναι πρωτα παντως!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
14.4V Cordless Cyclonic Hand Vac with Retriever™ Brush
Model # CHV1408P
14.4 volts of power for extreme suction![]()
Retriever™ Powered Brush - specialized bristles easily remove pet hair with limited tangling around brush![]()
Cyclonic action - powerful spinning action keeps dust and debris away from the filter so suction power stays strong![]()
Perfect for pet hair - easily cleans stairs, upholstery, and more![]()
3 stage filtration prevents dust from escaping into the air![]()
με γειά~
το έχω δεί σε μεγάλη αλυσίδα πετ σοπ , οπότε δες και σε κανα μεγάλο πετσοπ Δώρα (τωρα θα μου πεις μεγαλο εκει που εισαι
) αλλά μου φάνηκε ακριβούτσικο...
γιατι εχει 1μιση μηνα που πηρα νεα ηλεκτρικη -πλυντικη 250 ευρωπουλακια και ευχομαι να κανει καλη δουλεια... 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool