Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:12 Η Μυρτω4038: #3.101 01-12-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η natalouko: #3.102 01-12-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Click για ανάπτυξη... Δώρα θα σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η natalouko: #3.103 01-12-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παραγγέλνω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η natalouko: #3.104 01-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Click για ανάπτυξη... σου στέλω πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:25 Η natalouko: #3.105 01-12-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο??? Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η natalouko: #3.102 01-12-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Click για ανάπτυξη... Δώρα θα σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η natalouko: #3.103 01-12-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παραγγέλνω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η natalouko: #3.104 01-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Click για ανάπτυξη... σου στέλω πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:25 Η natalouko: #3.105 01-12-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα; Click για ανάπτυξη... Δώρα θα σου πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η natalouko: #3.103 01-12-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παραγγέλνω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η natalouko: #3.104 01-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Click για ανάπτυξη... σου στέλω πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:25 Η natalouko: #3.105 01-12-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παραγγέλνω τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η natalouko: #3.104 01-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Click για ανάπτυξη... σου στέλω πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:25 Η natalouko: #3.105 01-12-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ. Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα. Click για ανάπτυξη... σου στέλω πμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:25 Η natalouko: #3.105 01-12-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια. Click για ανάπτυξη... Στο παρήγγειλα!!! Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η aporw έγραψε: #3.106 01-12-09 13:40 Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η natalouko: #3.107 01-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες! Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η aporw έγραψε: #3.108 01-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Σε ευχαριστώ!!! Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!! Click για ανάπτυξη... οποτε θελεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:59 Η aporw έγραψε: #3.109 01-12-09 13:59 Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Luna έγραψε: #3.110 01-12-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω! Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει Click για ανάπτυξη... εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα! και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια? Click για ανάπτυξη... δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η natalouko: #3.111 01-12-09 14:10 δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry: δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..) εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!![/quote] Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:11 Η konstans έγραψε: #3.112 01-12-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου?? Click για ανάπτυξη... Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #3.113 01-12-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα??? Click για ανάπτυξη... και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #3.114 01-12-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου. Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα; Click για ανάπτυξη... κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:44 Η natalouko: #3.115 01-12-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #3.116 01-12-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!! Click για ανάπτυξη... για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η natalouko: #3.117 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο.. αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!! οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!! σωστα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η konstans έγραψε: #3.118 01-12-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η Luna έγραψε: #3.119 01-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 155 156 157 158 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 156 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά. Click για ανάπτυξη... αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα. Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!! ωραια!!πες μου αν ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #3.120 01-12-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!! Click για ανάπτυξη... εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.