Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μου, τι είχατε συνεοηθεί με την Σιμώνη??Θα στο έστελνε με ταχυδρομείο???![]()
Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Δώρα θα σου πω..Κορτσουδια εγω που εχω παρει ενα σετ πτερα,ηρθαν;Πως θα τα παρω;Σε ποιον θα δωσω τα χρηματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Στο παραγγέλνω τώρα!!!Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια.![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
σου στέλω πμ!!!Ναι νομίζω ότι θα τα έστελνε μέσω ΕΛΤΑ.
Δεν υπάρχει βία, όποτε σας βολεύει, απλά πείτε μου πόσο κοστίζει η αποστολή για να καταθέσω τα χρήματα.![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Στο παρήγγειλα!!!Το θέλω,τρελά κ απεγνωσμένα.Σε μπεζάκι αν γίνεται.Στείλε μου με πμ ένα λογαριασμό (αν έχεις πειραιώς (να σε βάλω τα μπικικίνια.![]()

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, το μπλε/μπεζ που γράφει στην περιγραφή, εννοεί οτι είναι όλο μπεζ και έχει μπλε λεπτομέρειες...Όπως το βλέπεις στην φώτο!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ!!!Λιγο ελειψα και γεμιασατε 3 σελιδες!
Ναταλια σου κατεθεσα τα λεφτα!![]()

Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστώ!!!
Πες μου πότε μπορείς να σε πάρω τηλ!!!![]()
οποτε θελεις!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια?

Luna
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι από Παλαιό Φάληρο αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να κλ###σω!
Θα δω μήπως αγγαρέψω καμιά άλλη που δουλεύει προς τα εκεί να μου το πάρει![]()
εχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου??

Λοιπον ακουστε τι εχει γινει..για καποιο λογο ενω η κοπελα μου ειχε πει οτι τα μπιχλιμπιδακια ειναι 3 τεμαχια στο καθε πακετο μας εστειλε μονο ενα!και μας το χρεωσε 1,70? το ενα! πειτε μου τι θελετε να γινει..να σας επιστραφουν τα υπολοιπα λεφτα ή στην παραγγελια που θα κανει αυριο η Ναταλια να σας παραγγειλει αλλα 2 τεμαχια?
![]()
δηλαδη το full pack ειναι ενα???:cry::cry::cry:
δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..)
εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!!

natalouko
Επιφανές μέλος
δεν θελουμε λεφτα,θελουμε φτερα!!!(τραγουδωντας..)
εγω τα θελω αρα ας τα ξαναπαραγγειλουμε!!

[/quote]Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα???

konstans
Περιβόητο μέλος
Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μουεχεις πολλα πραγματα???αν παω εγω στα παιρνω και τα δικα σου και βλέπουμε πως τα παιρνεις!!ειμαι η πιο κοντινη σου??![]()
.Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα;
Luna
Περιβόητο μέλος
Έχω για σένα 3 φτερά (1 από κάθε είδος). Θέλεις και άλλα???![]()
και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Ένα ανάκλιντρο έχω για την πριγκηπέσσα μου.
Που μένεις εσύ καλέ, λίγο πιο συγκεκριμένα από ολόκληρη την Αθήνα;
κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!!
παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!!

δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα..

παγκρατι ειμαι!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!!και την κορδελα που ητα μεσα!!!οχι αλλα φτερα!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιάννα, έχω 2 φτερά διαφορετικά και 1 με κορδέλα!!!![]()
για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο..

αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!!
οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!!
σωστα?

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά.![]()
για να μην το μπλεξουμε γιατι ειμαι και λιγο..
αυτα θελω εγω!!οπως ειναι!!καταλαβα οτι ειναι ενα πραγμα ολα αυτα!!
οι κωδικοι ειναι 80070,80071,80072!!
σωστα?![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα.κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!!
παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!!
δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα..
παγκρατι ειμαι!!!![]()
Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις.
Ευχαριστώ

Luna
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω ποιος κωδικός αντιστοιχεί σε ποιο αλλά έχω στα χέρια μου για σένα, το πρώτο με την κορδέλα, ένα με τα μακριά φτερά και ένα με τα κοντά.![]()
αρα εχω ενα απ'ολα!!

τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!!
Kαλά κι εμένα μάλλον την ίδια κατάληξη θα έχει(το φτύσιμο) αλλά λέμε τώρα.
Θα μιλήσω με μια κοπέλα που δουλεύει Μαρούσι μήπως μπορεί ειδάλλως θα σου πω να μου το πάρεις.
Ευχαριστώ![]()
ποτε δεν ξερεις!!!παντως ειναι ωραιο!!

ωραια!!πες μου αν ειναι!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αρα εχω ενα απ'ολα!!τελεια!να δω μονο αν εχω πληρωσει για πιο πολλα τεμαχια και πρεπει να παραγγειλω τα αλλα ή οτι ηταν σωστα και εγω καταλαβα λαθος!!
![]()
εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool