Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol:Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!!:lol::lol::lol:
Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!!:D:D:D

ναι αλιμονο τετοιος γατος ειναι!:P:lol::lol: εχθες μου εριξε κατω τα πατατακια μου ο αλητης:mad: και προσπαθουσε να τα φαει!:blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλιμονο τετοιος γατος ειναι!:P:lol::lol: εχθες μου εριξε κατω τα πατατακια μου ο αλητης:mad: και προσπαθουσε να τα φαει!:blink::lol::lol::lol:
Αχ μωρέ τον λιχουδάκο μου!!!!:P:P:P
Αν σε παρηγορεί, εμένα προσπαθούν να πηδήξουν μέσα στο πιάτο μου...και πολλές φορές δεν τα προλαβαίνω και αρπάζουν και κάτι.:happy::happy::happy:Βέβαια μετά το πετάω το υπόλοιπο φαγητό.;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ τον λιχουδάκο μου!!!!:P:P:P
Αν σε παρηγορεί, εμένα προσπαθούν να πηδήξουν μέσα στο πιάτο μου...και πολλές φορές δεν τα προλαβαίνω και αρπάζουν και κάτι.:happy::happy::happy:Βέβαια μετά το πετάω το υπόλοιπο φαγητό.;););)

εμενα μου εχει βουτηξει απο το χερι κοτοπουλο..πατατες..μεχρι και ντοματα!:blink::lol::lol:

εμενα μου εχει βουτηξει απο το χερι κοτοπουλο..πατατες..μεχρι και ντοματα!:blink::lol::lol:
Αν τα έχει βουτήξει όλα μαζί αυτά, θα έφτιαξε ένα ωραίο πιάτο!!!!:lol::lol::lol:

Αν τα έχει βουτήξει όλα μαζί αυτά, θα έφτιαξε ένα ωραίο πιάτο!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol: ναι ναι! και τη ντοματα την ηθελε για σαλατικο..πως αλλιως θα κατεβει το κρεατικο..:rolleyes::lol::lol:

συμφωνα με προχειρους υπολογισμους:lol::P πρεπει να επιστρεψω:
13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα

ξεχασα καποιον??:D:D

τι καλα!!!περνω και λεφτα πισω!!:lol::lol:

:lol::lol: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!:P:lol: θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!:P αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!:P:lol::lol:

το γλυκο μου...:lol::lol:πολυ αστεια σκηνη!!:lol:

Τέλεια η παντόφλαααααααααα:up::up::up:
Και μεγάλη. Χωράνε άνετα μια γάτα και ένα γατάκι. Εχει βάθος. Τέλεια επιλογή!!!:up::up:

3785.jpg

3787.jpg

3788.jpg

3786.jpg

Να ευχαριστήσω πολύ τη Ναταλία που μου έφερε τα πράγματα!!!!:)

Τέλεια η παντόφλαααααααααα:up::up::up:
Και μεγάλη. Χωράνε άνετα μια γάτα και ένα γατάκι. Εχει βάθος. Τέλεια επιλογή!!!:up::up:

3785.jpg

3787.jpg

3788.jpg

3786.jpg

Να ευχαριστήσω πολύ τη Ναταλία που μου έφερε τα πράγματα!!!!:)

Με γειά σας (νυφούλα μας, μαμά της νυφούλας μας , Ελβιράκι και σβηστικό):D
Απ' ότι βλέπω θα χωράει μιά χαρά και την Μυρτώ και τον Άρη, όχι φυσικά ταυτόχρονα!;)
Το δικό μας έρχεται την Πέμπτη!:up:
Σε ευχαριστούμε και πάλι Ναταλάκι!:kiss::rolleyes::D

Υ.Γ Συμπεθερούλα μου, τί άλλο πήρατε; :)
Καλορίζικη και πάλι η παντόφλα και καλοφόρετη!;)
Και περιμένουμε και άλλες φωτό με την ευτυχισμένη τετράδα!;)

Με γειά σας (νυφούλα μας, μαμά της νυφούλας μας , Ελβιράκι και σβηστικό):D
Απ' ότι βλέπω θα χωράει μιά χαρά και την Μυρτώ και τον Άρη, όχι φυσικά ταυτόχρονα!;)
Το δικό μας έρχεται την Πέμπτη!:up:
Σε ευχαριστούμε και πάλι Ναταλάκι!:kiss::rolleyes::D

Υ.Γ Συμπεθερούλα μου, τί άλλο πήρατε; :)
Καλορίζικη και πάλι η παντόφλα και καλοφόρετη!;)
Και περιμένουμε και άλλες φωτό με την ευτυχισμένη τετράδα!;)

Ευχαριστούμε πολύυυυυυ:up::up::up:
Ουου βεβαια θα χωραει τη Μυρτούλα! Και τον γαμπρούλη!!!
Εχει άπλα μεσα:up:
Mπαινουνε με τη μούρη και χωρανε και να γυρίσουνε κιόλας. Ανετότατα;)
Πηραμε και ένα παιχνιδακι.Φαίνεται στην πρωτη φώτο. Μια μακρυά λωρίδα με ραβδάκι.Αρκετά μακρυά θα έλεγα.Γύρω στο 1,5 μετρο το υπολόγισα
Α! τωρα μεθαύριο θα την εχετε κι εσείς:up:

Τέλεια η παντόφλα Ελενάκι!!!:P:P:P Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!:):):)Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αν την έπαιρνα μάλλον διασκοσμητική θα την είχα το σαλόνι;););)
Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!:):):)Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!:P:P:P Και για όσους με ρωτήσανε, χωράει άνετα η Ραϊσούλα να μπει μέσα και της αρέσει κιόλας!!!:):)Σας λέω για την Ραϊσούλα γιατί είναι η πιο μεγαλόσωμη απ΄όλα!!!:):):)

Τέλεια η παντόφλα Ελενάκι!!!:P:P Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!:):)Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αν την έπαιρνα μάλλον διασκοσμητική θα την είχα το σαλόνι;);)
Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!:):)Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!:P:P Και για όσους με ρωτήσανε, χωράει άνετα η Ραϊσούλα να μπει μέσα και της αρέσει κιόλας!!!:):)Σας λέω για την Ραϊσούλα γιατί είναι η πιο μεγαλόσωμη απ΄όλα!!!:):):)

τελεια!!:up::up::up: αχ μακαρι να αρεσει και στον Λουκουμα!:rolleyes::rolleyes:

τελεια!!:up::up::up: αχ μακαρι να αρεσει και στον Λουκουμα!:rolleyes::rolleyes:
Θα του αρέσει!!!!:):):)Αφού άρεσε στα δικά μου τα επιλεκτικά, στον Λουκουμάκο δεν θα αρέσει????:D:D:D

Θα του αρέσει!!!!:):):)Αφού άρεσε στα δικά μου τα επιλεκτικά, στον Λουκουμάκο δεν θα αρέσει????:D:D:D

που ειναι σαβουρας?:P:lol::lol::lol:

Τέλεια η παντόφλα Ελενάκι!!!:P Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!:)Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αν την έπαιρνα μάλλον διασκοσμητική θα την είχα το σαλόνι;)
Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!:)Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!:P Και για όσους με ρωτήσανε, χωράει άνετα η Ραϊσούλα να μπει μέσα και της αρέσει κιόλας!!!:):)Σας λέω για την Ραϊσούλα γιατί είναι η πιο μεγαλόσωμη απ΄όλα!!!:)

Τα χαζά τα είδα να κάθονται πάνω στην παντόφλα:blink:. Όχι μέσα!!! Τι ανάποδα πλάσματα!!!!!:blink:
Και φαντάσου οτι τους έχω ένα μαξιλάρι γατίσιο ''ντυμένο'' με μαξιλαροθήκη ανθρώπινη και η Νόρα πάει και χώνεται απο μέσα!! Και η παντοφλίτσα που είναι γι αυτό το λόγο, κάθονται πάνω της!!:confused::|

Και ο πιτσιρίκος σας έμπαινε μέσα στο τυρί?
Ο Ομηράκος? Ή μόνο τα δυναμικά σου κορίτσια το πήραν σχοινί-κορδόνι?!!!:rolleyes:

Τα χαζά τα είδα να κάθονται πάνω στην παντόφλα:blink:. Όχι μέσα!!! Τι ανάποδα πλάσματα!!!!!:blink:
Και φαντάσου οτι τους έχω ένα μαξιλάρι γατίσιο ''ντυμένο'' με μαξιλαροθήκη ανθρώπινη και η Νόρα πάει και χώνεται απο μέσα!! Και η παντοφλίτσα που είναι γι αυτό το λόγο, κάθονται πάνω της!!:confused::|

Και ο πιτσιρίκος σας έμπαινε μέσα στο τυρί?
Ο Ομηράκος? Ή μόνο τα δυναμικά σου κορίτσια το πήραν σχοινί-κορδόνι?!!!:rolleyes:

Εγώ γι αυτό δεν πήρα την παντόφλα, γιατί θα κάθονταν στην αρχή από πάνω και μέτα ούτε να την φτύσουν!!!;);)Το έχω δει πολλές φορές το έργο...:happy::happy:

Εκτός από τον Όμηρο, που δεν τον άφησε η Ηλέκτρα να πλησιάζει στο παιχνίδι ΤΗΣ, και τα 3 παιδάκια μπήκανε μέσα και παίζανε όλα μαζί, με λύσσα!!!!:P:P:P

Εγώ γι αυτό δεν πήρα την παντόφλα, γιατί θα κάθονταν στην αρχή από πάνω και μέτα ούτε να την φτύσουν!!!;);)Το έχω δει πολλές φορές το έργο...:happy::happy:

Εκτός από τον Όμηρο, που δεν τον άφησε η Ηλέκτρα να πλησιάζει στο παιχνίδι ΤΗΣ, και τα 3 παιδάκια μπήκανε μέσα και παίζανε όλα μαζί, με λύσσα!!!!:P:P:P

αχ μωρε τον κακομοιρο τον Ομηρο..:(:( δεν τον αφηνουν να παιξει και αυτος..:(:(

αχ μωρε τον κακομοιρο τον Ομηρο..:(:( δεν τον αφηνουν να παιξει και αυτος..:(:(
Δυστυχώς δεν τον πολυθέλουν..:/::/::/:Μέχρι και ο Λίνο άρχισε να του αγριεύει;););) Πήραν όλοι μαθήματα από την στρίντζω δασκάλα Ηλέκτρα.:happy::happy::happy:

Δυστυχώς δεν τον πολυθέλουν..:/::/::/:Μέχρι και ο Λίνο άρχισε να του αγριεύει;););) Πήραν όλοι μαθήματα από την στρίντζω δασκάλα Ηλέκτρα.:happy::happy::happy:

:(:(:( πω πω στεναχωριεμαι πολυ..:(:(:( και ειναι τοσο καλος..:/::/::/:

Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας.
Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!!
Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες:P:P

:(:(:( πω πω στεναχωριεμαι πολυ..:(:(:( και ειναι τοσο καλος..:/::/::/:
Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???;););)Είναι τρεις εναντίον ενός.:/::/:Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε..;););)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back