aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!!
Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!!![]()
ναι αλιμονο τετοιος γατος ειναι!

εχθες μου εριξε κατω τα πατατακια μου ο αλητης
και προσπαθουσε να τα φαει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αχ μωρέ τον λιχουδάκο μου!!!!ναι αλιμονο τετοιος γατος ειναι!εχθες μου εριξε κατω τα πατατακια μου ο αλητης
και προσπαθουσε να τα φαει!
![]()

Αν σε παρηγορεί, εμένα προσπαθούν να πηδήξουν μέσα στο πιάτο μου...και πολλές φορές δεν τα προλαβαίνω και αρπάζουν και κάτι.

Βέβαια μετά το πετάω το υπόλοιπο φαγητό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αχ μωρέ τον λιχουδάκο μου!!!!
Αν σε παρηγορεί, εμένα προσπαθούν να πηδήξουν μέσα στο πιάτο μου...και πολλές φορές δεν τα προλαβαίνω και αρπάζουν και κάτι.Βέβαια μετά το πετάω το υπόλοιπο φαγητό.
![]()
εμενα μου εχει βουτηξει απο το χερι κοτοπουλο..πατατες..μεχρι και ντοματα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Αν τα έχει βουτήξει όλα μαζί αυτά, θα έφτιαξε ένα ωραίο πιάτο!!!!εμενα μου εχει βουτηξει απο το χερι κοτοπουλο..πατατες..μεχρι και ντοματα!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αν τα έχει βουτήξει όλα μαζί αυτά, θα έφτιαξε ένα ωραίο πιάτο!!!!![]()

ναι ναι! και τη ντοματα την ηθελε για σαλατικο..πως αλλιως θα κατεβει το κρεατικο..

Luna
Περιβόητο μέλος
συμφωνα με προχειρους υπολογισμουςπρεπει να επιστρεψω:
13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα
ξεχασα καποιον??![]()
τι καλα!!!περνω και λεφτα πισω!!

το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!
θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!
αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!
![]()
το γλυκο μου...

πολυ αστεια σκηνη!!
ELENIP
Διάσημο μέλος

Και μεγάλη. Χωράνε άνετα μια γάτα και ένα γατάκι. Εχει βάθος. Τέλεια επιλογή!!!

Να ευχαριστήσω πολύ τη Ναταλία που μου έφερε τα πράγματα!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τέλεια η παντόφλαααααααααα
Και μεγάλη. Χωράνε άνετα μια γάτα και ένα γατάκι. Εχει βάθος. Τέλεια επιλογή!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ευχαριστήσω πολύ τη Ναταλία που μου έφερε τα πράγματα!!!!![]()
Με γειά σας (νυφούλα μας, μαμά της νυφούλας μας , Ελβιράκι και σβηστικό)

Απ' ότι βλέπω θα χωράει μιά χαρά και την Μυρτώ και τον Άρη, όχι φυσικά ταυτόχρονα!

Το δικό μας έρχεται την Πέμπτη!

Σε ευχαριστούμε και πάλι Ναταλάκι!:kiss:

Υ.Γ Συμπεθερούλα μου, τί άλλο πήρατε;

Καλορίζικη και πάλι η παντόφλα και καλοφόρετη!

Και περιμένουμε και άλλες φωτό με την ευτυχισμένη τετράδα!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Με γειά σας (νυφούλα μας, μαμά της νυφούλας μας , Ελβιράκι και σβηστικό)
Απ' ότι βλέπω θα χωράει μιά χαρά και την Μυρτώ και τον Άρη, όχι φυσικά ταυτόχρονα!
Το δικό μας έρχεται την Πέμπτη!
Σε ευχαριστούμε και πάλι Ναταλάκι!:kiss:
Υ.Γ Συμπεθερούλα μου, τί άλλο πήρατε;
Καλορίζικη και πάλι η παντόφλα και καλοφόρετη!
Και περιμένουμε και άλλες φωτό με την ευτυχισμένη τετράδα!![]()
Ευχαριστούμε πολύυυυυυ

Ουου βεβαια θα χωραει τη Μυρτούλα! Και τον γαμπρούλη!!!
Εχει άπλα μεσα

Mπαινουνε με τη μούρη και χωρανε και να γυρίσουνε κιόλας. Ανετότατα

Πηραμε και ένα παιχνιδακι.Φαίνεται στην πρωτη φώτο. Μια μακρυά λωρίδα με ραβδάκι.Αρκετά μακρυά θα έλεγα.Γύρω στο 1,5 μετρο το υπολόγισα
Α! τωρα μεθαύριο θα την εχετε κι εσείς

natalouko
Επιφανές μέλος

Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!

Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αν την έπαιρνα μάλλον διασκοσμητική θα την είχα το σαλόνι

Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!

Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!

Και για όσους με ρωτήσανε, χωράει άνετα η Ραϊσούλα να μπει μέσα και της αρέσει κιόλας!!!
Σας λέω για την Ραϊσούλα γιατί είναι η πιο μεγαλόσωμη απ΄όλα!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τέλεια η παντόφλα Ελενάκι!!!Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!
Μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αν την έπαιρνα μάλλον διασκοσμητική θα την είχα το σαλόνι
Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!
Και για όσους με ρωτήσανε, χωράει άνετα η Ραϊσούλα να μπει μέσα και της αρέσει κιόλας!!!
![]()
τελεια!!

αχ μακαρι να αρεσει και στον Λουκουμα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα του αρέσει!!!!τελεια!!αχ μακαρι να αρεσει και στον Λουκουμα!
![]()

Αφού άρεσε στα δικά μου τα επιλεκτικά, στον Λουκουμάκο δεν θα αρέσει????

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα του αρέσει!!!!Αφού άρεσε στα δικά μου τα επιλεκτικά, στον Λουκουμάκο δεν θα αρέσει????
![]()
που ειναι σαβουρας?

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τέλεια η παντόφλα Ελενάκι!!!Βλέπω την τίμησαν τα κορίτσια σου!!!
Θα σας ανεβάσω αργότερα στο θεμά μας πως κάνανε με το τυρί!!!Τους έπιασε μια υστερία, λες και δεν είχαν ξαναδεί παιχνίδι!!!
![]()
Τα χαζά τα είδα να κάθονται πάνω στην παντόφλα
. Όχι μέσα!!! Τι ανάποδα πλάσματα!!!!!
Και φαντάσου οτι τους έχω ένα μαξιλάρι γατίσιο ''ντυμένο'' με μαξιλαροθήκη ανθρώπινη και η Νόρα πάει και χώνεται απο μέσα!! Και η παντοφλίτσα που είναι γι αυτό το λόγο, κάθονται πάνω της!!

Και ο πιτσιρίκος σας έμπαινε μέσα στο τυρί?
Ο Ομηράκος? Ή μόνο τα δυναμικά σου κορίτσια το πήραν σχοινί-κορδόνι?!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Τα χαζά τα είδα να κάθονται πάνω στην παντόφλα. Όχι μέσα!!! Τι ανάποδα πλάσματα!!!!!
Και φαντάσου οτι τους έχω ένα μαξιλάρι γατίσιο ''ντυμένο'' με μαξιλαροθήκη ανθρώπινη και η Νόρα πάει και χώνεται απο μέσα!! Και η παντοφλίτσα που είναι γι αυτό το λόγο, κάθονται πάνω της!!
Και ο πιτσιρίκος σας έμπαινε μέσα στο τυρί?
Ο Ομηράκος? Ή μόνο τα δυναμικά σου κορίτσια το πήραν σχοινί-κορδόνι?!!!![]()
Εγώ γι αυτό δεν πήρα την παντόφλα, γιατί θα κάθονταν στην αρχή από πάνω και μέτα ούτε να την φτύσουν!!!

Το έχω δει πολλές φορές το έργο...

Εκτός από τον Όμηρο, που δεν τον άφησε η Ηλέκτρα να πλησιάζει στο παιχνίδι ΤΗΣ, και τα 3 παιδάκια μπήκανε μέσα και παίζανε όλα μαζί, με λύσσα!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ γι αυτό δεν πήρα την παντόφλα, γιατί θα κάθονταν στην αρχή από πάνω και μέτα ούτε να την φτύσουν!!!Το έχω δει πολλές φορές το έργο...
Εκτός από τον Όμηρο, που δεν τον άφησε η Ηλέκτρα να πλησιάζει στο παιχνίδι ΤΗΣ, και τα 3 παιδάκια μπήκανε μέσα και παίζανε όλα μαζί, με λύσσα!!!!![]()
αχ μωρε τον κακομοιρο τον Ομηρο..

δεν τον αφηνουν να παιξει και αυτος..

natalouko
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς δεν τον πολυθέλουν..αχ μωρε τον κακομοιρο τον Ομηρο..δεν τον αφηνουν να παιξει και αυτος..
![]()

Μέχρι και ο Λίνο άρχισε να του αγριεύει

Πήραν όλοι μαθήματα από την στρίντζω δασκάλα Ηλέκτρα.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχώς δεν τον πολυθέλουν..Μέχρι και ο Λίνο άρχισε να του αγριεύει
![]()

πω πω στεναχωριεμαι πολυ..

και ειναι τοσο καλος..

ELENIP
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς δεν τον πολυθέλουν..Μέχρι και ο Λίνο άρχισε να του αγριεύει
![]()
Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας.
Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!!
Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες

natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???πω πω στεναχωριεμαι πολυ..
και ειναι τοσο καλος..
![]()

Είναι τρεις εναντίον ενός.
Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool