ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ena πολυ ομορφο συνθετο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πώ πώ πρακτικόοοοοοο!![]()
ena πολυ ομορφο συνθετο!!!

Φοβερή ιδέα!!Λοιπόν εγώ αυτό θα το φτιάξω με κούτες όμως και κάτω κάτω δεν θα βάλω εννοείται την τουαλέτα.
Καλά μιλάμε Αγγελε τώρα με έφτιαξες

xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη εκ των προτέρων αν το θέμα δεν ταιριάζει εδώ......
Επειδή τα γατόνια μας ξέρουν πόσο αδυναμία τους έχουμε, έχω αρχισει να νομίζω πως μας βάζουν ιδέες στο κεφάλι (αυτό μάλλον θέλω να πιστέυω και όχι ότι είμαι χαζογατομάνα!!)
θέλω λοιπόν να τους πάρω ένα από αυτα τα κέντρα δραστηριοτήτων για γάτες, με τα πολλά επίπεδα, κουτάκια, σκαλίτσες κτλ. Έκανα μια ερευνα αγορας και τα πιο αξιοπρεπή για το μέγεθός μας και τη δραστηριότητά μας κάνουν πάνω απο 80 ευρώ. Θελω κάτι σταθερό και όχι να μου έρχεται στο κεφάλι.
Βεβαια στο e-bay από γερμανία μαζί με τα μεταφορικά τα έχω βρει πολύ καλά, 29.00-40ευρώ και ανεβαίνουμε.
Τώρα περιμένω να μου απαντήσει κάποιος αν μπορεί να μου το στείλει εδώ.
Θα έψαχνα και σε άλλα ebay, άλλων χωρών, αλλά δεν ξέρω πώς λεγονται αυτά εκει.
Έχετε καμιά ιδέα για πιο οικονομικά τετοια στην Ελλάδα; ΟΙ γάτες φαίνεται να διασκεδάζουν με αυτά; Ή απλά είναι κατι που ούτε να το κοιτάξουν;
Αυτα...θα σας πω σύντομα αν τελικά θα το πάρω από το εξωτερικό το δικό μου γιατί για εδώ δεν βλεπω κάτι σύντομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος
xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
είναι υπέροχο,
μόνο μια ερώτηση, είναι σταθερό; Το λέω λόγω ύψους και γιατί στηρίζεται μόνο σε μια βάση.
Κάτι τετοιο από γερμανία ερχεται 40ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά!
natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ σταθερό!!!Ναταλούκο,
είναι υπέροχο,
μόνο μια ερώτηση, είναι σταθερό; Το λέω λόγω ύψους και γιατί στηρίζεται μόνο σε μια βάση.
Κάτι τετοιο από γερμανία ερχεται 40ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά!

Φαντάσου ότι παίζουν 3 γατόνια και πηδάνε με φορά πάνω, κρεμιούνται και δεν έχει κουνηθεί καν!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι εγώ αλήθεια θα το φτιάξω. Είναι πανεύκολο. Ήδη μαζεψα 2 κούτες . Οταν το κάνω θα αναρτήσω φωτό.nai kai εμενα μου αρεσε αυτο το γατοεπιπλο...δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ενα συνθετο με μαξιλαρακια και καποιες παραπανω τρυπες...
και λεπτομέρειες.Για βάλε καμία άλλη καλή ιδέα.

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

τα περισσοτερα εχουν μπει σε προϊγουμενες σελιδες που βρηκα..
επισης κατι σαν το μπαουλο-γατοτουαλετα ειναι ενα ντουλαπι στο οποιο ανοιγουμε ειτε απλα μια τρυπα ειτε ακομα καλυτερα βαζουμε πορτακι για γατες...ετσι δεν φενετε η τουλατε για γατε ςμεσα στο σπιτι ειναι κλειστη ειναι ειτε ανοιχτη...
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ανάφερα την τουαλέτα γιατί το έπιπλο εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι στο κάτω μέρος έχει την τουαλέτα τους και δεξιά το ντουλάπι για τις άμμους. (Αλλά μπορεί και να μην ισχύει αυτό)Οταν λες κουτε ενοεις χαρτοκουτα?πως ακριβως θα το κανει ςμε χαρτοκουτα...
τα περισσοτερα εχουν μπει σε προϊγουμενες σελιδες που βρηκα..
επισης κατι σαν το μπαουλο-γατοτουαλετα ειναι ενα ντουλαπι στο οποιο ανοιγουμε ειτε απλα μια τρυπα ειτε ακομα καλυτερα βαζουμε πορτακι για γατες...ετσι δεν φενετε η τουλατε για γατε ςμεσα στο σπιτι ειναι κλειστη ειναι ειτε ανοιχτη...

Ναι , όταν λέω κουτες εννοώ να είναι καλες σκληρές και όχι της πλάκας.το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Τις συναρμολογώ με ταινία κολλητική ( μια χαρά τις κρατάει) Μετά θα κόψω με κοπίδι όπου θέλω,θα στρώσω μέσα κουβερτούλες και κλπ και εάν δεν θελω να φαίνονται οι κούτες θα δώ πως θα το διακοσμήσω από έξω.
Πάντα τους έφερνα κούτες και παίζανε. Το κακό είναι ότι οι γάτες δεν ξέρω τι τις πιάνει και παίζουν πάρα πολυ συχνά με το κρεβάτι τους. Εμένα ηδη μου έφαγαν από το ένα κρεβάτι τους ότι πον πον και φιόγκο είχε. Και όταν τους φέρνω κούτες σιγά σιγά τις τρώνε με τα νύχια και τα δόντια τους.
Ε! ότι και να τους αγοράσουμε μέσα στο έτος το έχουν φάει επομένως δεν χάνω τίποτα άμα τους φτιάξω την κατασκευή με κούτες . Θα το ευχαριστηθούν και του χρόνου θα βρω μία άλλη ιδέα για να αλλάζουμε κιόλας να μην βαριούνται.

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αμέ!!!να μας βγαλεις φωτο οταν θα το φτιαχνεις...και φυσικα οταν θα ειναι ετοιμο!

Θα βάλω την αδερφή μου να φτιάξει το φωτορεπορτάζ

xoxlidaki
Νεοφερμένο μέλος
Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ!

Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!!
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html
ELENIP
Διάσημο μέλος
Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις.
Αυτοί θέλουν προκαταβολή?
Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!!
Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις.
Αυτοί θέλουν προκαταβολή?Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!!
Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή
![]()
Καλέ θα έχει τέτοια προίκα η νυφούλα μας!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλέ θα έχει τέτοια προίκα η νυφούλα μας!!!![]()
Ααααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!!
Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων
) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ.Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκιαΑαααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!!
Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ.
Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους
![]()

(το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια(το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα
)
Παλτουδάκια!!!!

Και ένα φυλαχτό

Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool