Γατόδεντρο

Ειναι πολυ ωραιο:clapup:!!Ομως κατι παρομοιο στο υψος δεν χωραει στο σπιτι μου γιατι ειναι χαμηλοταβανο:cry_x:!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιοκάστη καλημέρα. Για πες μας από που το πήρες η στείλε PM.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έψαχνα τωρα τελευταια και εγω....ερχεται και 2η γατουλα σπιτι και λεω να τις κανω και τις δυο αυτο το δώρο...! Για το ύψος του τα λεφτά του ειναι καλά...! Βρήκα ενα site που ειχε ενα γατοδεντρο γυρω στα 80Ε και με τη μεταφορα 90Ε....αλλα είναι μικρο... το site ειναι αυτο : https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_18

Εαν εχετε κάποια αλλη λύση φωναχτε παιδες :clapup::D

Θα σας παρακαλουσα να μην γινει δημοσια..καμια αναφορα σε στοιχεια μαγαζιων με τηλεφωνα και διευθυνσεις,καθως απαγορευεται απο τους ορους χρησης του site.:)

Θα σας παρακαλουσα να μην γινει δημοσια..καμια αναφορα σε στοιχεια μαγαζιων με τηλεφωνα και διευθυνσεις,καθως απαγορευεται απο τους ορους χρησης του site.:)

:worry: Sorry....να αφαιρέσω το site απο την απάντησή μου?? Ειχα την εντύπωση οτι κάπου αλλου ειχα δει να ανεβάζουν site με on-linε αγορές για ήδη γάτας...:redface::confused:

Καλησπέρα!!!Δεν απάντησα νωρίτερα γιατί δεν υπάρχει internet στο σπίτι.Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια (ειδίκα για το γατουλάκι μου:inlove: ). Πάντως θυμάμαι σίγουρα ότι είχε και άλλα σχέδια και μεγέθη...Επιστροφή στη δουλειά τώρα:pc:. Καλό απόγευμα!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειναι πολυ ωραιο:clapup:!!Ομως κατι παρομοιο στο υψος δεν χωραει στο σπιτι μου γιατι ειναι χαμηλοταβανο:cry_x:!!!!!
Συγνώμη κιόλας αλλά αν χώραγε θα το έπαιρνες;;;;
Αφού δεν έχεις γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγνώμη κιόλας αλλά αν χώραγε θα το έπαιρνες;;;;
Αφού δεν έχεις γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!

για να σκαρφαλωνουν τα χαμστερ θα το ειχε :lol:

Ααααααααααααααααααααα

προσεξτε παντως το γατοδεντρο να ειναι βαρυ και γερο... πχ σε αυτο το γατοδεντρο της 1ης σελιδας δεν μου φαινονται γερα εκεινα τα 3 πραγματακια για να καθεται η γατα. Ο δικος μου σιγουρα θα τα ειχε σπασει (επικινδυνα πραγματα). Προτιμηστε γατοδεντρα που εχουν αρκετα επιπεδα για να πηδανε και να σκαρφαλωνουν και οχι πολλες φωλιες. Το γατοδεντρο δεν ειναι σπιτακι, ειναι γυμναστηριο :)

ενα τετοιο πχ ειναι καλυτερη επιλογη:

cat-tree-g.jpg

πολλα γατοδεντρα οπως της φωτογραφιας της 1ης σελιδας εχουν σπασει ή εχουν παρουσιασει αλλα προβληματα. Ειδικα αν η γατουλα σας ειναι μεγαλοσωμη, it's a no-no

προσεξτε παντως το γατοδεντρο να ειναι βαρυ και γερο... πχ σε αυτο το γατοδεντρο της 1ης σελιδας δεν μου φαινονται γερα εκεινα τα 3 πραγματακια για να καθεται η γατα. Ο δικος μου σιγουρα θα τα ειχε σπασει (επικινδυνα πραγματα). Προτιμηστε γατοδεντρα που εχουν αρκετα επιπεδα για να πηδανε και να σκαρφαλωνουν και οχι πολλες φωλιες. Το γατοδεντρο δεν ειναι σπιτακι, ειναι γυμναστηριο :)

ενα τετοιο πχ ειναι καλυτερη επιλογη:

cat-tree-g.jpg

πολλα γατοδεντρα οπως της φωτογραφιας της 1ης σελιδας εχουν σπασει ή εχουν παρουσιασει αλλα προβληματα. Ειδικα αν η γατουλα σας ειναι μεγαλοσωμη, it's a no-no

Sakura...δειξε μας το δικο σου....και πες μου και μενα απο που το προμηθευτηκες και ποσο σου κοστισε...γιατι και εγω εκτος απο την Λιζα μου...σε λιγο καιρο θα εχω αλλη μια αν θυμασαι και αυτη θα ειναι σαν το δικο σου....μεγαλοσωμη ( maine coon). Μην παρω και τιποτα και μου τα γκρεμισουν ολα...:P:P Στειλε μου και προσωπικο pm για να μην διαφημισουμε μαγαζια :) εκτος εαν ειναι site....:hmm:

Sakura...δειξε μας το δικο σου....και πες μου και μενα απο που το προμηθευτηκες και ποσο σου κοστισε...γιατι και εγω εκτος απο την Λιζα μου...σε λιγο καιρο θα εχω αλλη μια αν θυμασαι και αυτη θα ειναι σαν το δικο σου....μεγαλοσωμη ( maine coon). Μην παρω και τιποτα και μου τα γκρεμισουν ολα...:P:P Στειλε μου και προσωπικο pm για να μην διαφημισουμε μαγαζια :) εκτος εαν ειναι site....:hmm:
Επαναλαμβανω οτι δεν επιτρεπεται να γραψουμε απο που το πηραμε,με στοιχεια μαγαζιου.Εμπιμπτει στον ορο περι διαφημισης.:)
ΥΓ..Η ηρω ουτως ή αλλως μενει καναδα..:P

το δικο μου ειναι παρομοιο με το παρακατω, με την διαφορα οτι εχει παραπανω επιπεδα και ειναι πιο ψηλο:

MPP1027_l.jpg

Το θεωρω ΠΟΛΥ σημαντικο το καθε επιπεδο να ειναι χοντρο και να μη κουνιεται. Συνηθως πηδαει με φορα στο δεντρο και σιειται ολοκληρο. Να φανταστεις το δικο μου ειναι αρκετα βαρυ αλλα προχθες το εριξε και χτυπησε. Αν τα επιπεδα δεν ηταν γερα σιγουρα θα τα ειχε σπασει. Ειδικα εκεινες τις φωλιες που κρεμονται στην φωτο της 1ης σελιδας θα της ειχε καταστρεψει (7.7 κιλα γατος ειναι). Ασε που δεν θα χωρουσε γιατι συνηθως τις φτιαχνουν για μετριου μεγεθους γατες :( Ρωτα την Δωρα (moukelis) απο που πηρε το δικο της για τα νορβηγακια (μεγαλοσωμες γατες), ειναι πολυ ομορφο!!! Εγω μενω εξωτερικο, οποτε οποιο μαγαζι και να σου αναφερω δεν εχει νοημα :P

Επαναλαμβανω οτι δεν επιτρεπεται να γραψουμε απο που το πηραμε,με στοιχεια μαγαζιου.Εμπιμπτει στον ορο περι διαφημισης.:)
ΥΓ..Η ηρω ουτως ή αλλως μενει καναδα..:P

Αμεσως εσυ....:D Αφου γραφω πιο κατω να μου στειλει προσωπικο pm για να μην γινει διαφημιση...dont worry...ξερω...;) Αλλα μετα θυμηθικα οτι η Sakura ειναι εξω....χιχιχι:P

το δικο μου ειναι παρομοιο με το παρακατω, με την διαφορα οτι εχει παραπανω επιπεδα και ειναι πιο ψηλο:
Το θεωρώ ΠΟΛΥ σημαντικο το καθε επιπεδο να ειναι χοντρο και να μη κουνιεται. Συνηθως πηδαει με φορα στο δεντρο και σιειται ολοκληρο. Να φανταστεις το δικο μου ειναι αρκετα βαρυ αλλα προχθες το εριξε και χτυπησε. Αν τα επιπεδα δεν ηταν γερα σιγουρα θα τα ειχε σπασει. Ειδικα εκεινες τις φωλιες που κρεμονται στην φωτο της 1ης σελιδας θα της ειχε καταστρεψει (7.7 κιλα γατος ειναι). Ασε που δεν θα χωρουσε γιατι συνηθως τις φτιαχνουν για μετριου μεγεθους γατες :( Ρωτα την Δωρα (moukelis) απο που πηρε το δικο της για τα νορβηγακια (μεγαλοσωμες γατες), ειναι πολυ ομορφο!!! Εγω μενω εξωτερικο, οποτε οποιο μαγαζι και να σου αναφερω δεν εχει νοημα :P

Ανα γεια σου...η moukelis ειναι που μηλουσαμε και ειναι Ελλαδα....! Οκ.. :) Thanks!

Αμεσως εσυ....:D Αφου γραφω πιο κατω να μου στειλει προσωπικο pm για να μην γινει διαφημιση...dont worry...ξερω...;) Αλλα μετα θυμηθικα οτι η Sakura ειναι εξω....χιχιχι:P
Καλα..μετα το προσθεσες αυτο για το πμ...αλλα τελος παντων.

το δεντροσπιτο σε τι χρησιμευει?:whistle:

Σε εμενα βασικα...μονο να βαζω το πιατακι του φαγητου της πουπυς ψηλα,στον 1ο οροφο..για να μην πηγαινει ο μπουκακος μου που ειναι χοντρος και του κανω διαιτα...επειδη δεν μπορει να ανεβει λογο του οτι ειναι πολυ μικρη η επιφανεια δηλαδη,και δεν τον χωραει..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Αλλα οκ..καποια..παιζουν με τα γατοδεντρα..οντως...εμενα..ουτε για φτυσιμο..:crazy::crazy::crazy:

Καλα..μετα το προσθεσες αυτο για το πμ...αλλα τελος παντων.

Αφου το εβαλες σε παρενθεση οταν μου πρωτοαπαντησες καλε....!! :P:P:P Πουπουλιναααα....ελαααα...:clapping:Δεν παρατηρεις...!! :D

Εμενα σκαρφαλωνουν,παιζουν,ξυνουν τα νυχια τους και καθονται για να χαζεψουν απο το παραθυρο.

Σε εμενα βασικα...μονο να βαζω το πιατακι του φαγητου της πουπυς ψηλα,στον 1ο οροφο..για να μην πηγαινει ο μπουκακος μου που ειναι χοντρος και του κανω διαιτα...επειδη δεν μπορει να ανεβει λογο του οτι ειναι πολυ μικρη η επιφανεια δηλαδη,και δεν τον χωραει..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Αλλα οκ..καποια..παιζουν με τα γατοδεντρα..οντως...εμενα..ουτε για φτυσιμο..:crazy::crazy::crazy:
ΧΑ ΧΑ ΧΑ λολ πουπουλινα.:D:D:clapup::clapup:
Εμενα που με τον στυλο τον κλασσικο καμια απο τις δυο δεν παιζει με αυτο θα δω χαιρι ή μπαααα?:hmm: 2 χρονια γατες μεσα στο σπιτι δεν μου εδωσαν την χαρα να ξυθουν εστω 1, ΜΙΑ φορα στο στυλο. Σκατουλια.:crazy::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back