Γατόδεντρο

ο δικος μου σκαρφαλωνει, ξυνει τα νυχια του, παρατηρει και κοιμαται :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!! αυτο που εθεσε ως προβλημα η sakura-chan (προσεξτε παντως το γατοδεντρο να ειναι βαρυ και γερο... πχ σε αυτο το γατοδεντρο της 1ης σελιδας δεν μου φαινονται γερα εκεινα τα 3 πραγματακια για να καθεται η γατα. Ο δικος μου σιγουρα θα τα ειχε σπασει (επικινδυνα πραγματα). Προτιμηστε γατοδεντρα που εχουν αρκετα επιπεδα για να πηδανε και να σκαρφαλωνουν και οχι πολλες φωλιες. Το γατοδεντρο δεν ειναι σπιτακι, ειναι γυμναστηριο) νομιζω οτι ειναι σωστο!!...το γατοδεντρο που πηρα εγω ειναι οντως λιγο υπερβολικο σε υψος (..ειναι λιγο σαν πραγματικο δεντρο!:P) και αν και ειναι 20κιλα δεν του ειχα τοσο εμπιστοσυνη συν οτι το shibaki του συμπεριφερεται λιγο βανδαλα :clapup: ..γι'αυτο και το επιασα στον τοιχο με δυο γαντζακια και δυο χοντρα tire up οπως φαινεται στην φωτο.!.Δεν νομιζω οτι κανει για τοποθετηση μπροστα απο την μπαλκονοπορτα χωρις να ειναι πιασμενο!..οι τρεις θηκες που εχει παντος μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι ειναι γερη κατασκευη γιατι ειναι σιδερενιες δεν νομιζω οτι θα εχω προβλημα!! ειχα να διαλεξω αναμεσα και σε αλλα σχεδια πιο κοντα σαν αυτα στις αλλες φωτο. αλλα τοτε δεν ειχα σκεφτει το προβλημα της σταθεροτητας αν και νομιζω οτι λυθηκε σχετικα ευκολα!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• LGIM0259.jpg
    LGIM0259.jpg
    518,8 KB · Εμφανίσεις: 118
  • 1,15 μ. x 49,0 x 44,0.jpg
    1,15 μ. x 49,0 x 44,0.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 174
  • 2,03 μ. x 69,0 x 45,0.jpg
    2,03 μ. x 69,0 x 45,0.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 214
  • 1,70 μ.x 69,0 x 45,0.jpg
    1,70 μ.x 69,0 x 45,0.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 98
οσοι εχετε μεγαλοσωμες γατες θα πρεπει να αποφυγετε και τα τουνελ. Συνηθως δεν χωρανε. Ο δικος μου που ειναι 7.7 κιλα lean δεν χωραει καλα καλα στα πατωματα του δεντρου, ποσο μαλλον στα τουνελ. Επισης το γατοδεντρο μου ειναι 32 κιλα παρολο που ειναι πιο κοντο και πιο απλο απο αυτο που διαφημιζετε :)

Εμείς πήραμε γατόδεντρο το Σεπτέμβριο! Δε θυμάμαι το βάρος του, είναι αρκετά σταθερό πάντως (ο Μαρκ γατζώνεται και φτάνει στην κορυφή), γύρω στο 1.90. Τιμή δε θα σας πω για ευνόητους λόγους, αλλά δείτε το. Μου άρεσε και το design του πάρα πολύ! Ο γάτος μου το κατευχαριστιέται με εξαίρεση τις φωλίτσες όπου σπάνια μπαίνει, και βλέπω μια φούντα να εξέχει από κάτω. Σας αρέσει; :happy:

S7302136.jpg

εμενα μαρεσει :D:D:D
Ταιριαζει και με τον καναπε σου :P

Είδες τι καλά που ταίριαξαν; Ούτε παραγγελία να το είχα κάνει! :P

Πανεμορφο ειναι!!!:D..το καταδεχεται ο μαρκ;;

Αν το καταδέχεται λέει... Όποιος ξαναπεί ότι τα Περσικά είναι νωχελικά ζώα θα του τον στείλω μια εβδομάδα σπίτι του. :P Τρελαίνεται να παίρνει φόρα και να πηδάει πάνω. Φτάνει μέχρι την κορυφή, γατζώνεται όσο μπορεί καλύτερα και κυνηγάει τη σκιά του στο ταβάνι. :lol: Καλό του κάνει γυμνάζεται. Ευτυχώς είναι γερό και μέχρι στιγμής στέκεται ακμαίο, χωρίς την παραμικρή φθορά. Δεν είναι πολύς ο καιρός θα μου πείτε αλλά του έχει βγάλει το λάδι. :hmm: Ίσως παίζει ρόλο το ότι είναι νορμάλ σε μέγεθος και σχετικά ελαφρύς.

Ωραιο ειναι Αννα!
Σε μας θα αντεχε και δυο εικοσιτετραωρα...

Δώρα, κορίτσι μου, το έχουμε πει.

Είναι για ΓΑΤΕΣ, όχι για τιγράκια! :lol:

για περσικο καλο ειναι :P Εμεις χρειαζομαστε κανονικα δεντρα :lol: Ποσα κιλα ειναι ο μικρος;

3.5-4 :redface:

Θα ηθελα κι εγω παντως ενα τετοιο στενομακρο,φαινεται τοσο κομψο στο χωρο,εμας ειναι λιγο γκουμουτσα...:(
Αλλα δε μας παιρνει με τιποτα,Αννα να φανταστεις η Εριεττα ειναι επτα μηνων και εχει ηδη περασει τα κιλα του Μαρκ.

Μπορείς να πάρεις ένα για τα γατάκια σας στο μέλλον.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης νομίζω. :lol: Στο μόνο που μπορούμε να σας πάμε κόντρα είναι στο μάκρος από το μαλλί!

Δεν προλαβαινει να ερθει το γατοδεντρο πριν τα γατακια.:P
Ασε που πιστευω οτι ενα μικρο γατακι νιωθει πιο ανετα με ενα σχετικα κοντο γατοδεντρο,να μπορει να το χρησιμοποιησει.

Ένα στενόμακρο με αρκετά επίπεδα σε πολλά ύψη θα ήταν ιδανικό, γιατί οι μικροί δειλοί θα έπαιζαν κάτω και οι πιο τολμηροί θα έκαναν κινήσεις και προς τα πάνω. :P

Στο μέλλον είπα, τώρα εκεί που είσαι κιόλας, είναι δύσκολα. :/:

καλησπέρα παιδιά. Τα πιο σταθερά γατόδεντρα ειναι αυτά που έχουν γερή βάση και επίπεδα κάπως άνετα.
Εγω έχω 5 στο σύνολο και μπορω οτι απο τα πιο σταθερα μου ειναι αυτά:

]
russian%20blue.jpg
siamese.jpg
6a1205ff715d97624beb5e123fe4379c.image.147x210.jpg

Τα άλλα δυο που έχω ειναι κι αυτά πολύ ωραία αλλα το ένα ειναι σαν το τελευταίο σε υψος και το βολεύονται πολύ και το άλλο πολύ ψηλο 2,30 με μικρή βάση και μικρά ραφάκια και επειδή εχω μεγαλόσωμες γατες (Ο Σεβαχουλης μου ειναι 7,300 ) για να μην κινδυνεύουν να πέσουν το έχω στηρίξει με σιδερένια στηρίγματα στον τοίχο.
Και τα δυο παραπάνω γατόδεντρα που ειδα της Ιοκάστης και το άλλο το μπλε ειναι πιστεύω καλά για γατες οχι πολύ ενεργητικές.

Φοβαμαι μη μου πεσει κανενα απο πολυ ψηλα,γιατι τα νορβηγακια αρχιζουν να σκαρφαλωνουν απο τις πρωτες εβδομαδες τους,να σου πω την αληθεια.Θα προτιμησω ενα πολυ μικρουλι,απλα για να μαθουν να ξυνουν τα νυχια τους εκει.

αυτα ειναι! Να χαιρεσαι να το κουβαλας στην γατοφορο χωρις να ανησυχεις για την μεση σου :lol:

Θα ηθελα κι εγω παντως ενα τετοιο στενομακρο,φαινεται τοσο κομψο στο χωρο,εμας ειναι λιγο γκουμουτσα...:(
Αλλα δε μας παιρνει με τιποτα,Αννα να φανταστεις η Εριεττα ειναι επτα μηνων και εχει ηδη περασει τα κιλα του Μαρκ.

:loltooth::loltooth::loltooth:

Μπορείς να πάρεις ένα για τα γατάκια σας στο μέλλον.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης νομίζω. :lol: Στο μόνο που μπορούμε να σας πάμε κόντρα είναι στο μάκρος από το μαλλί!

το λατρευω το μαλλι του Marc!!!!!!!!!!!! Ειδικα η χαιτη του ειναι φοβερη!!! :inlove:

Δεν προλαβαινει να ερθει το γατοδεντρο πριν τα γατακια.:P
Ασε που πιστευω οτι ενα μικρο γατακι νιωθει πιο ανετα με ενα σχετικα κοντο γατοδεντρο,να μπορει να το χρησιμοποιησει.

συμφωνω με το κοντο.. τα μικρα δυσκολευονται στο σκαρφαλωμα και θα παιζουν πιο ευχαριστα σε ενα κοντο (θα ειναι και λιγο επικινδυνο στις πτωσεις):P

Η "άγρια" φύση τους εκφράζεται από πολύ νωρίς τελικά. Καλά θα κάνεις. :)

Κυρία Αναστασία τι να πω; Να τα εκατοστήσετε; :P Είναι πολύ όμορφα! Όταν με το καλό, στο μέλλον, πάρω και δεύτερο γατάκι, θα χρειαστώ κι εγώ δεύτερο γατόδεντρο πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back