Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2013 στις 13:15 Ο Lord Kratos: #161 03-01-13 13:15 Βρε παιδιά, αυτός θα ήταν ο παράδεισος όχι μόνο για μία γάτα αλλά για 100. Ακόμη κι εγώ θα έμενα εκεί και δεν θα είχα κανένα απολύτως παράπονο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 13:19 Η koukimanster: #162 19-01-13 13:19 https://www.trixie.de/en/prod/Cat_Alicante_Scratching_Post,13576 Πώς μας φαίνεται αυτό στα 60 ευρώ; Ακριβό ή νορμαλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:07 Η Claire Rentfield: #163 19-01-13 17:07 Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η Havana έγραψε: #164 19-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο ( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 21:48 Η koukimanster: #165 19-01-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά, αυτός θα ήταν ο παράδεισος όχι μόνο για μία γάτα αλλά για 100. Ακόμη κι εγώ θα έμενα εκεί και δεν θα είχα κανένα απολύτως παράπονο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 13:19 Η koukimanster: #162 19-01-13 13:19 https://www.trixie.de/en/prod/Cat_Alicante_Scratching_Post,13576 Πώς μας φαίνεται αυτό στα 60 ευρώ; Ακριβό ή νορμαλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:07 Η Claire Rentfield: #163 19-01-13 17:07 Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η Havana έγραψε: #164 19-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο ( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 21:48 Η koukimanster: #165 19-01-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.trixie.de/en/prod/Cat_Alicante_Scratching_Post,13576 Πώς μας φαίνεται αυτό στα 60 ευρώ; Ακριβό ή νορμαλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:07 Η Claire Rentfield: #163 19-01-13 17:07 Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η Havana έγραψε: #164 19-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο ( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 21:48 Η koukimanster: #165 19-01-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 17:40 Η Havana έγραψε: #164 19-01-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο ( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 21:48 Η koukimanster: #165 19-01-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77: Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο ( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster Πολύ δραστήριο μέλος Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 21:48 Η koukimanster: #165 19-01-13 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962: Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα; Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 22:08 Η Claire Rentfield: #166 19-01-13 22:08 Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Margi+Tyrion Cateros moukelis Stella Artois nasstazia ANTONELLA Heart Shaped Box Psipsinel80 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koukimanster: Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες Click για ανάπτυξη... Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας-77 Δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 640 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2013 στις 23:23 Ο Ηλίας-77 έγραψε: #167 19-01-13 23:23 Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2014 στις 17:18 Η maria_lulu: #168 23-11-14 17:18 Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.