Γιατρέ καλημέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας, αν δεν σας είναι δύσκολο. Σας θέτω το πρόβλημα όπως το έβαλα και στους συνφορουμήτες.
Όσες αποπαρασιτώσεις έχω κάνει στο μικρό μου ( 3 μηνών παρά κάτι ημέρες) πάντα βγάζει σκουληκάκια...
Δεν φαίνονται στα κόπρανα, αλλά τα έχω δει στον πρωκτό του και μόλις πάω να τα πιάσω με βρεγμένο βετέξ, ξαναμπαίνουν μέσα!

Γμτ. Κρυφτούλι παίζουμε. Εχθές βρήκα και ένα ψόφιο κολλημένο στην ουρά του.
Έχουμε κάνει 4 αποπαρασιτώσεις + ότι οι αμπούλες για την ωτοδεικτική ψώρα, έχουν καιαντιπαρασιτική εσωτερική δράση και έχω βρει και τότε.
Καλά τι γίνεται; Κάπου δεν διακόπτεται η αλυσίδα. ( μου το επισύμανε και η γιατρός αυτό). Πετάω κάθε ημέρα την άμμο για να διακόψω την μεταφορά προνυμφών και βάζω τη γιατρό να του κόψει τα νύχια και όταν είμαι σπίτι, του σκουπίζω τα πόδια με βρεγμένο πανί και τον πρωκτό για να μην μεταφερθούν, αλλά τίποτα!
Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.
Δεν βγαίνει παρά λίγο στην αυλή και στο χώμα με την επίβλεψή μου και συνήθως με σαμαράκι . Δεν τρώει τίποτα ωμό. Τροφή της ρουαγιάλ κάνιν ξηρά και λόγω ότι βγάζει δόντια και κονσερβούλα.
Αρχικά πήρε flutelymin (

κάπως έτσι λέγεται αλοιφή στο πράσινο κουτί.
2 φορές χ 3 ημέρες τον Αύγουστο.
Και μετά χάπι Drontal, ατις 4/9 και στις 19/9. Είναι να ξαναπάει μια δόση στις 3/10 και μετά ανά τρίμηνο είπε η γιατρός.