JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Ισως χρειαστει να παρει αντιβιωση για να υποχωρησειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Το διπλανό μαγαζί από εκεί που δουλεύει η ξαδέρφη μου έχει 3 γατάκια αδ'εσποτα που ταϊζουν. Πρέπει να είναι περίπου 5-6 μηνών.
Εχτές όπως χάιδευα το ένα θηλυκό, παρατήρησα στην κοιλιά της ένα γρομπαλάκι, περίπου στο μέγεθος μιας μπάλας πινκ-πονκ(λίγο πιο μικρό). Δεν είναι εξόγκωμα, πρέπει να είναι εσωτερικό.
Τί μπορεί να είναι? Υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος ή είναι κάτι άλλο?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Θα το ξαναψαχουλέψω σήμερα να βεβαιωθώ. Αν είναι ομφαλοκήλη είναι απλό ή όχι?
Ευχαριστώ πολύ.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
nansu-jim
Νεοφερμένο μέλος
γιατρε ακουστε και τη δικη μου ιστορια...

πηρα ενα γατακι απο το δρομο το πηγα στον κτηνιατρο δεν ειχε προβλημα εκτοσ απο μια κοιλη που εξαφανιστηκε με τον καιρο.ο μεγαλος μου γατος (4μηνων)δεν ηθελε και πολυ το μικρο.μετα απο μια βδομαδα εκανε 5 εμετουσ στη σειρα.ξανα στον κτηνιατρο και αγωγη για γαστρεντεριτιδα.ολα εντακσει μεχρι που αρχισε να ξυνεται αναμεσα σε ματια και αυτια...ξανα στο γιατρο και κρεμα για το γδαρσιμο.εν τω μεταξυ επαθα μια μυκιτιαση που οφειλεται σε γατα.ο μικρος πηγε στο χωριο και ο μεγαλος δεν βελτιωθηκε αν και περασε η θεραπεια των 15 ημερων..εγω αντιβιωση ακομα...
μηπως να αλλαξω γιατρο?
η να ξαναπαω?

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα γιατρέ.
Είμαι απο αυτους που τρέχουν στον γιατρό για το καθετί, αλλά λόγω νέας γάτας στο σπιτι τα γατία μου είναι ήδη εκνευρισμένα και δεν θα ήθελα να πάω στον κτηνιατρο αν δεν ειναι απαραιτητο.
Ο Ρου (1,5 ετών, στειρωμένος, χοντρούλης με προβλημα στο συκώτι που θεραπευεται σιγά σιγά ) εμφάνησε σκούρες κοκκινίλες στο ένα του πατουσάκι απο κάτω, στα τρια δάχτυλα εκεί που είναι ροζ (στα μαξιλαρακια) Το δερμα ξεκολλάει και δείχνει δυσκολία να το πατησει.
Νομίζετε οτι είναι παροδικό ή θα χρειαστεί να το δει καποιος;
Ευχαριστώ πολυ
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, μια επισκεψη στον κτηνιατρο θα σε γλυτωσει απο πιο σοβαρα τρεχαματα
Κείρα
Δραστήριο μέλος

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Γιατρέ θα ήθελα τα φώτα σας...Απο χτες ο Φρίξος (16 μηνών, εμβολιασμένος, στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος) είναι υποτονικός...Δεν δείχνει να πονάει κάπου (τον έχω ζουλήξει παντού νομίζω) αλλά...όλο κοιμάται...δεν πολυτρώει...δεν πολυπαίζει...γενικά δεν...
Εχουμε εδώ και ενάμησι μήνα περίπου μια θυληκιά ψιψινα στο μπαλκόνι 2-3 μηνών περίπου που την ταίζουμε, την ποτίζουμε, την κοιμίζουμε, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να την πιάσουμε να την πάμε στο γιατρό. Μπορεί να έχει κολλήσει ο Φρίξος κάτι απο αυτήν...?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλο θα ηταν να τον εξετασει και ο κτηνιατρος του γιατι απο μακρια δεν πορω να σου πωακριβως τι μπορει να εχει
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Απο τις βιοχημικες η γλυκοζη(88), BUN και η Κρεατινινη πολυ καλες.
Στο ανωτερο οριο εχουμε τις Ολικες Πρωτεινες 8,5 (6-8,5g/100ml)
SGPT(SALT), που μου ειπε οτι ειναι η αλκαλικη φωσφαταση, στο οριο 50 (10-50U/L).Oι δυο τρανσαμινασες SGOT(SAST) 28 (10-40IU/L) και SAP 97 (10-100IU/L).Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι η SGPT και SAP στο οριο, δειχνουν
δυσκολια στην ηπατικη λειτουργια.Και μαλιστα μου εξηγησε οτι οι γατες εχουν την ιδιαιτεροτητα να συσωρευουν λιπος γυρω απο το ηπαρ(κατι που δεν εχει ο ανθρωπος) πραγμα που επηρεαζει το ηπατικο περεγχυμα με αποτελεσμα να εχουμε πιο βραδυ ρυθμο μεταβολισμου πραγμα που φαινεται και στις Ολικες Πρωτεινες που ειναι στο ανωτερο οριο. Τελος μου ειπε οτι αφου το SGOT εχει καλη τιμη δεν ανησυχει.Αυτο ανεβασμενο πιθανως να εδειχνε καρδιαγγειακο προβλημα.
Και τελος παρα πολυ ανεβασμενο ηταν και το LDH 230 (10-100IU/L)ειναι ενα μυικο ενζυμο μου ειπε, αλλα αυτο το απεδωσε στο μυοχαλαρωτικο που χορηγησε στη προναρκωση.
Αν δεν γινομαι πολυ κουραστικη θα μπορουσατε να μου πειτε και την δικη σας γνωμη.
Ευχαριστω πολυ
Νικη

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool