JohnDVM
Διάσημο μέλος
Υποτιθεται οτι οι συσκευες αυτες ειναι ελεγχεμενες και δεν επηρεαζουν κατοικιδια και ανθρωπους . Απο την αλλη καθε ατομο μπορει να αντιδρασει διαφορετικαΓιατρέ, άλλη μια φορά θα ήθελα τα φώτα σας, γιατί και τα παιδιά εδώ δεν γνωρίζουν να μου πουν.
Θέλω να ρωτήσω αν οι συσκευές υπερήχων επηρεάζουν τις γατούλες μας. Πήρα μια συσκευή εντομοαπωθητική και λειτουργεί με υπερήχους σε συχνότητα 3500-7200 Ηz. Δεν γράφει κάτι για τα ζώα.
Και έχω και άλλη συσκευή που διώχνει τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες με υπερήχους.
Γενικά τι γίνεται, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ηθελα να ρωτησω σχετικα με την περιπέτεια που ειχαμε με τη μικρή που έπαθε εισροφητική βρογχοπνευμονία απο ταϊσμα με σύριγγα. Ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι όπως πριν και θα συνεχίσουμε για 2 ακόμα μέρες τη θεραπεία με lasix και Lincospectin μεχρι να δει ο γιατρός αν έφυγε τελείως το υγρό.
Το ερώτημα λοιπόν ειναι: Θα της αφησει καποια ευαισθησια απο δω και πέρα?Δηλ, οταν τρεχει, κουράζεται , τρομάζει θα της ξαναρχεται η δυσπνοια ή προκειται για ένα μεμονομένο περιστατικό που αφού δεν ξεκίνησε απο παθολογικόυς παράγοντες , δεν θα έχει πρόβλημα ξανα?????

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Παντως μια ευαισθησια θα την εχει οποτε θα πρεπει να ειστε πιο προσεχτικοιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
και μια 2 ερωτηση εδω και 3 μερες φταρνιζομαι συνεχεια και αρχισε και η μικρη να φταρνιζεται συχνα..ειναι κρυωμενη????απο διαθεση παντως ειναι durasel δεν κουραζεται με τπτ..και δεν εχω ανοιχτη την πορτα να πω οτι εχει ρευμα..μια χαζη ερωτηση:..μπορει το γατακι μας να κολλησει απο εμας?????
JohnDVM
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
οχι δεν κολλανε τα ζωα το κρυολογημα απο εμας , αν ειναι κατι αλλεργικο μπορει να σας εχει επηρεασει και τις δυο. Τα ραμματα μια χαρα πανε δεν χρειαζεται να νησυχεις σε λιγο καιρο δεν θα την ενοχλουν καν![]()
ευχαριστω πολυ γιατρε

.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Εινι στειρωμενος ο γατος? εχει χασει ολα τα δοντια του η εχουν μεινει καποια? Εαν δεν ειναι στειρωμενος μπορει να μυριζει καποια θηλυκια σε οιστρο και να θελει να ζευγαρωσει, εαν εχει δοντια μπορει να εχει καποιο προβλημα με τα ουλα του. καλο θα ηταν να τον εξετασει ενας κτηνιατρος για να δει ακλυτερα γιατι εξ αποστασεως δυσκολα θα βγει διαγνωση![]()
Ειναι στειρωμενος αλλα ειχε προλαβει να ζευγαρωσει και δεν εχει ουτε ενα δοντι,εχουν πεσει ολα.
δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα...
Αγχώθηκα πολύ όπως καταλαβαίνετε.Σκέφτηκα τα χειρότερα...Μόλις της τελειώνει ο οίστρος της για τρίτη φορά και από Δευτέρα μου είπε ο γιατρός να κανονίσω να την πάω για την στείρωση...Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι...;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
σε αυτην περιοχη γινονται τα εμβολια και οι γατες συνηθως εμφανιζουν αντιδραση στο σημειο η οποια μπορει να εμφανιστει μετα απο καποιες μερες . Αν δεν εχει αλλαξει η συμπεριφορα τηςδεν ειναι κατι ανησυχιτικο. Επισης αν ειναι μακρυτριχη μπορει να ειναι και κομπος απο τριχες
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ειναι στειρωμενος αλλα ειχε προλαβει να ζευγαρωσει και δεν εχει ουτε ενα δοντι,εχουν πεσει ολα.
καλο θα ηταν να τον δει κτηνιατρος
ειναι πολλα αυτα που μπορει ναεχει και απο αποσταση δν μπορω να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες αφου δεν μπορω να τον εξετασωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χίλια ευχαριστώ!!!Εμένα ο νους μου πήγε κατευθείαν στο χειρότερο...Κύστη είναι προφανώς, αφού πριν μερικές μέρες έκανε ένα τριπλό εμβόλιο...Ακριβώς σε εκείνο το σημείο!!!Ευχαριστώ και πάλι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος

Γιατρέ, τελευταία ο Άσλαν μου τινάζει συνεχώς το κεφαλάκι του και που και που ξύνεται στο δεξί αυτάκι του. Ψείρες, ψύλλοι και λοιπά παράσιτα δεν νομίζω να είναι γιατί έχω πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα. Τι άλλο μπορεί να είναι
? Ξέρω πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ θα τον πάω στην κτηνίατρο έτσι κι αλλιώς... Απλά για να μην ανησυχώ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

JohnDVM
Διάσημο μέλος
δεν ειναι κατι ανησυχιτικο , θα τον πας στον κτηνιατρο του να κοιταξει τα αυτια αν ειναι να τα καθαρισει και να σου δωσει την καταληλη θεραπεια 
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να ανακουφισω τη γατουλα μου απο τον οιστρο.Θα ζευγαρωσει σε εναν μηνα περιπου,και μου ειπαν οτι μπορει να εχει οιστρο και καθε βδομαδα μεχρι τοτε.Υπαρχει καποιος τροπος να μην εχει τοσο εντονα συμπτωματα;Δοκιμασα ενα μπανακι,αλλα δεν εκανε τιποτα...Καποιο φυτικό ή ομοιοπαθητικο σκευασμα;
JohnDVM
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool