Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, οποτε εαν ως χαρακτηρας ειναι ηρεμη μπορει και να μην τα προσεξες
moukelis ο οιστρος διαρκει περιπου 3 εβδομαδες ολες οι φασεις του το μεγιστο, και μετα επαναλαμβανετε απο 3-6 εβδομαδες, ενω υπαρχουν ζωα που μπορουν να εχουν κυκλο καθε 2 εβδομαδες
εαν δεν ζευγαρωσουν κατα την περιοδο της αναπαραγωγης ( Ιανουαριο-Οκτωβριο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ξεκαθαρισα απο το πρωτο μηνυμα οτι δεν θα ηθελα να χρησιμοποιησω καποιο ορμονικο σκευασμα,ειναι εξαιρετικα επικινδυνα για την υγεια του ζωου,και για μενα αυτη προεχει,παρα η αναστατωση που προκαλει ο οιστρος της σε μας.Εξαλλου επιλογη μου ηταν να μην τη στειρωσω και να τη ζευγαρωσω,οποτε πρεπει να "υπομεινω" τα επακολουθα.Απλα τη βλεπω πολυ πολυ ανησυχη,ουτε χτες κοιμηθηκε καθολου,και δε θελω να το περναει αυτο καθε εβδομαδα μεχρι να ζευγαρωσει.Μιλησα και με τη Βασια και μου ειπε για καποιο ομοιοπαθητικο σκευασμα που μετριαζει τα συμπτωματα του οιστρου χωρις συνεπειες,οποτε αν καταφερω να το βρω εδψ θα το χρησιμοποιησω.
Ευχαριστω και παλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Julia, λες; Πάντως η Μπ, κατουράει γυναικεία και δεν ψεκάζει

condoros
Νεοφερμένο μέλος
Όταν την έποιασα πάλι και την ανέβασα σπίτι είδα ότι οι γάτοι της είχανε μαδήσει το τρίχωμα γύρω από το λαιμό. Μια εβομάδα τώρα που έχει επιστρέψει, η γάτα ξύνεται έντονα και συχνά, και συνέχισε να χάνει πολύ τρίχωμα κάθε μέρα. Από το πολύ ξύσιμο έχει κάνει πληγές παντού κάτω από το λαιμό και πάνω στο κεφάλι της... έχει ματώσει. Έως τώρα έχει χάσει τρίχωμα και σε διάφορα σημεία... λίγο στη μουσούδα, πίσω από τα αυτιά...
Τη μάζεψα και την πήγα στον Αίλουρο. Ο γιατρός της έκανε μία ένεση και μου είπε ότι θέλει 3 μέρες να δράσει το φάρμακο και να τον ενημερώσω μετά από 3 πλήρεις μέρες αν έχει κάποια βελτίωση. Έαν δεν έχει κάποια βελτίωση πρέπει να κάνει καλλιέργεια. Επίσης εκεί της πήρε λίγες τρίχες και καπου τις κοίταξε και μου είπε ότι μόνη της τις κόβει. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα και από το απόγευμα ίσως βλέπω κάποια ύφεση αλλά σίγουρος θα είμαι αύριο. Όπως καταλαβαίνεις ανησυχώ πολύ γιατί ήδη έχει γίνει σα μαδημένο κοτόπουλο και θα μείνει φαλακρή στο τέλος.
Ποιά είναι η άποψη σου σχετικά? είναι σοβαρό το θέμα?
Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω εάν η γάτα μου έχει έρθει σε επαφή όσο έλειπε με μολυσμένο ζώο σε felv ή fiv και κόλλησε, πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει για να αναπτύξει αντισώματα, έτσι ώστε να πάρουμε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα από το τεστ Elisa ? Στον ένα μήνα εάν της κάνουμε το τεστ, τι ποσοστό επιτυχίας έχουμε?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Μια καλλιεργεια και καποια ξεσματα δερματος θα βοηθουσαν να βγει μια διαγνωση
. Το τεστ μπορειτε να το κανετε και σε ενα μηνα αλλα ουτως η αλλως θα πρεπει να το επαναλαβετε 6 μηνες μετα για σιγουρια γιατι η παραγωγη αντισωματων εξαρταται απο τον ιδιο τον οργανισμο και δεν εχει καθορισμενο χρονο αντιδρασης
ιβανα
Επιφανές μέλος
εχω μια απορια..με την πασχαλια κοιμομαστε μαζι, αυτοκολλητα ενα πραγμα, ειναι προεκταση του σωματος μου στον υπνο. συγκεκριμενα κουρνιαζει κ κοιμαται στον λαιμο μου, ή ψηλα κολλημενη στο κεφαλι μου.
σιγουρα λοιπον καποιες τριχες οπως κοιμομαστε τις εισπνεω. ποσο πιθανον ειναι στο μελλον να υπαρξει καποιο προβλημα σε μενα στους πνευμονες ? εχεις ξανακουσει κατι παρομοιο?

JohnDVM
Διάσημο μέλος
αυτο που μπορει να παθεις ειναι καποιον ερεθισμο στο λαιμο η στο φαρυγγα αν καταπιεις καμια
. Αν θελεις να βαλεις και κανεναν αλλο στο κρεββατι σου θα εχεις προβλημα θα τσινισει η γατα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αν θελεις να βαλεις και κανεναν αλλο στο κρεββατι σου θα εχεις προβλημα θα τσινισει η γατα![]()
Εδώ γιατρέ θα διαφωνήσω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Έχω μια γάτα που φιλοξενώ η οποία απ'την μια μεριά έχει χάσει τα δόντια της. Πολλές φορές παρατηρώ ότι ενώ δείχνει ότι έχει όρεξη να φάει(με κυνηγάει από πίσω), της βάζω φαϊ και δεν το πλησιάζει καν. Τι κονσέρβες της βάζω, τι κροκέτες στο μίξερ, τίποτα. Εχτές είχα πεισμώσει κι ενώ της το έβαζα να το μυρίσει, αυτή τίποτα. Στο τέλος, μετά από πολλές προσπάθειες, της το ανακάτεψα με λίγο Calopet και της πασάλειψα λίγο τα μουστάκια της να το γλύψει. Ε, πήρε μπρος και έφαγε. Τί μπορεί να φταίει? Δεν μυρίζει?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Δοκιμασε την αλλη φορα να της δωσεις να δοκιμασει χωρις τιποτα προσθετο αν το φαει και ετσι μαλλον εχει καποιο προβλημα στην οσφρηση και δεν μπορει να το ξεχωρισει. αν παλι το τρωει μονο με την κρεμα τοτε μαλλον δεν της αρεσει η γευση
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Επική-μάχη.223903/
μηπως εχει καμια παραπανω ιδεα που μπορει να μας βοηθησει...
Ευχαριστω πολυ
ruko
Διάσημο μέλος
Κατά τ' άλλα είμαστε μια χαρά, τρώμε και έχουμε κέφια. Μήπως έφαγε καμιά κουτουλιά απ' τα υπόλοιπα;
JohnDVM
Διάσημο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
stravosgyalos
Νεοφερμένο μέλος
Ο γατούνος μου είναι 11 μηνών, στειρωμένος και τρώει κυρίως ξηρά τροφή για στειρωμένα (1-2 συγκεκριμένες μάρκες)..
Την τελευταία φορά το έδωσα μια Light της ίδιας εταιρίας, και από τότε (1,5 εβδομάδα τώρα) τρώει λίγο και κάνει εμετό 1-2 φορές κάθε μέρα.
Του ξαναέδωσα την τροφή που το έδινα και συνεχίζει. Τρελλαίνεται να τρώει κονσέρβα και treats αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.
Γενικά είναι δραστήριος αλλά και νευρικός. Ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ κι ότι δεν υπάρχει λόγος να τον δει.
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλημέρα γιατρέ! Χθές που μάζευα τα ρούχα μου βρήκα σε μια μαλλινη ζακέτα μου μπλεγμένο ένα δοντι από το γατούλη μου. Στην αρχή υπέθεσα οτι είναι νύχι, αλλά του τα μέτρησα και δεν έλειπε κανένα, οπότε κατέλειξα ότι είναι δόντι. Είναι 5 μηνών. Είναι φυσιολογικό να του φεύγουν δοντάκια??? Τι πρέπει να κάνω??
Ειναι φυιολογικο μεχρι 7 μηνων αλλαζει τα δοντια του γαλακτος με τα μονιμα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool