καλησπερα γιατρε..συγνωμη αν σε κουραζουμε αλλα επειδη εχω μεγαλο αγχος με την μεγαλη γατουλα που βρηκαμε ηθελα να ρωτησω και καποια αλλα πραγματα:
1. της καναμε ενα εμβολιο,της δωσαμε ενα χαπι και μια αμπουλα αυριο θα την κανω μπανιο θα εχουν περασει πανω απο 48ωρες απο τοτε που της βαλαμε την αμπουλα .ο κτηνιατρος την ακροαστηκε ,ειδε την κοιλιτσα της ,τα δοντακια και τα αυτακια και μας ειπε οτι ειναι καλα η γατουλα..απλα ανυσηχω επειδη εχω και αλλη γατα και μην την κολλησει κατι μιας που ηταν αδεσποτουλα..
2. απλα κοιμαται παρα πολυ απο τοτε που την πηραμε,σημερα εβηξε και λιγο μια φορα το μεσημερι, τρωει ομως κανονικα και πηγαινει στην τουαλετα της..δεν δειχνει κατι αλλο πρεπει να ειναι περιπου 5-6 χρονων σε ηλικια..
3. πρεπει να ανυσηχω που κοιμαται τοσο?
4. ο βηχας μπορει να μην σημαινει και τπτ ? να ανυσηχω?
5. επειδη ακουμε συχνα για αρρωστιες κτλ απο την στιγμη που εμβολιαστηκε και ο γιατρος με καθησυχασε για τα ακροαστικα της υπαρχει λογος ανυσηχιας για να ερθει σε επαφη με αλλη γατα?
συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα καλυτερα να εχω περισσοτερες αποψεις παρα μια για να νιωθω πιο ησυχη και σιγουρη..ευχαριστω εκ των προτέρων γιατρε.