γιατρε καλησπερα ,
εχω ενα γατουλη εδω και ενα χρονο και ειναι διαρκως αρρωστος , οταν το βρηκα ειχε βηχα μυξουλες ,ματακια που δακρυζαν , ξεκινησε με vibramicin , ομως δεν αποθεραπευοταν τελειως , τα χριστουγεννα φοβηθηκα οτι θα τον χασω , καναμε ενεσεις , βαλαμε ορο , δεν ετρωγε και δεν επινε τιποτα , δεν μπορουσε , οταν του εβαζα νερο μετα απο μαχη με την συριγγα στο στομα του , εκανε ενα θορυβο σαν να ειχε χαλικια ο λαιμος του , μετα του εδωσα απειρα χαπια ολων των χρωματων , μεχρι και κορτιζονη ( ζιρτεκ) πηρε, ποτε δεν εγινε τελειως καλα , στην απελπισια μας αλλαξαμε γιατρο ,η καινουργια γιατρος του εκανε μια θεραπεια με δεκαπενθημερες ενεσεις, δηλαδη 2 ενεσεις μαζι καθε 15 μερες, ειναι βεβαια καλυτερα ,οχι ομως τελειως καλα , εχει ακομα μυξουλες , μου ειπε λοιπον οτι ποτε δεν θα γινει τελειως καλα , εχει μονιμη πνευμονοπαθεια και θα ειναι ποτε ετσι και ποτε αλλιως , μα ειναι δυνατον ?????(τα δοντακια του εχουν μαυρισει απο τα αντιβιοτικα που εχει παρει) και τωρα εγω τι να κανω ?να τον εμβολιασω η να περιμενω και αλλο , να το στειρωσω η μηπως δεν πρεπει μια και δεν ειναι τελειως καλα ?? αλλα και ποσο να περιμενω ,φοβαμαι μην μας βρει τιποτα χειροτερο !!!!!!! μηπως εχετε καμια καλη ιδεα
εγω και ο ορφεας σας ευχαριστουμε πολυ