undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:12 Η undertow έγραψε: #1.261 06-11-09 12:12 Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Ο JohnDVM έγραψε: #1.262 06-11-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από undertow: Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία? Click για ανάπτυξη... Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:24 Η undertow έγραψε: #1.263 06-11-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:47 Η brigite έγραψε: #1.264 06-11-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Click για ανάπτυξη... Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η kounelaki: #1.265 06-11-09 16:26 Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Ο JohnDVM έγραψε: #1.262 06-11-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από undertow: Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία? Click για ανάπτυξη... Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:24 Η undertow έγραψε: #1.263 06-11-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:47 Η brigite έγραψε: #1.264 06-11-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Click για ανάπτυξη... Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η kounelaki: #1.265 06-11-09 16:26 Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από undertow: Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία? Click για ανάπτυξη... Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow Δραστήριο μέλος Η sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 12:24 Η undertow έγραψε: #1.263 06-11-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:47 Η brigite έγραψε: #1.264 06-11-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Click για ανάπτυξη... Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η kounelaki: #1.265 06-11-09 16:26 Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:47 Η brigite έγραψε: #1.264 06-11-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Click για ανάπτυξη... Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η kounelaki: #1.265 06-11-09 16:26 Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Click για ανάπτυξη... Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η kounelaki: #1.265 06-11-09 16:26 Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:32 Η Nonika έγραψε: #1.266 06-11-09 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν. Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια; Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;; Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα! Click για ανάπτυξη... Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:22 Ο JohnDVM έγραψε: #1.267 06-11-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον? Ανυσηχω. Click για ανάπτυξη... Απαντησα στο θεμα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο JohnDVM έγραψε: #1.268 06-11-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Γιατρε με ξεχασατε εμενα... Click για ανάπτυξη... μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:33 Η Nonika έγραψε: #1.269 06-11-09 18:33 Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο JohnDVM έγραψε: #1.270 06-11-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια; Click για ανάπτυξη... υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 23:56 Η Hlianna έγραψε: #1.271 06-11-09 23:56 εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα θα με βοηθησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 01:21 Η Nonika έγραψε: #1.272 07-11-09 01:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Ευχαριστω πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:21 Ο JohnDVM έγραψε: #1.273 07-11-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα θα με βοηθησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:29 Η aporw έγραψε: #1.274 07-11-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Ο JohnDVM έγραψε: #1.275 07-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα.. εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!! παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε! πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα?? Click για ανάπτυξη... Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 18:46 Η ^Dark Angel^: #1.276 09-11-09 18:46 Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:01 Ο JohnDVM έγραψε: #1.277 09-11-09 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zouzou!: Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες???? Click για ανάπτυξη... Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 19:05 Η ^Dark Angel^: #1.278 09-11-09 19:05 Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: dionysia_p Βαλκα AnnieGr ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ ofilia mayrh gata Aρτεμις Djali sissoulaki alkinoow123 kaith18927 ΧΙΟΝΑΤΗ15585 Zoro-mpoy tasos_perama sissy12 3lbereth F.Butter CoffeeBlack maiksth uncle_nontas anthilia Marw-Sissy Lia_cha Κριτολαος vampce ΕΛΑ giannisvitara Mona1 mpirarxos Βάσω Μαν ANTONELLA sararoutsi Claire Rentfield aston3 Javier λένα117 dkat kitara kitcat Kostasrc ΜαρίαΣτρ80 Vakova gatito raccoon dorothea_v nasstazia Roulita16248 Βρεγμένη γάτα ManolisG nasia99 lelocat ankas JohnDVM konstans 761 Ελένη Άνση Pennylane Lord Kratos tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει??? Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει. Ευχαριστω που μου απαντησατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad Πολύ δραστήριο μέλος Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Η athanasiad: #1.279 09-11-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 195 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 195 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις Click για ανάπτυξη... Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε... Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #1.280 09-11-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα Click για ανάπτυξη... δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.