undertow
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουνΓιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ...Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν![]()
brigite
Διάσημο μέλος
Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας
![]()
Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ανυσηχω.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν.
Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια;
Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε;
Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;;
Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα!
![]()
Γιατρε με ξεχασατε εμενα...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Απαντησα στο θεμα σουΓιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον?
Ανυσηχω.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημεραΓιατρε με ξεχασατε εμενα...![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυραΜπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια;

Hlianna
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα![]()
Ωραια!!!

Ευχαριστω πολυ...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμαεμενα θα με βοηθησει κανεις?![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα![]()
εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα..

εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!!
παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε!
πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?
μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα??

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωοεσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα..εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!!
παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε!
πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?
μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα??
![]()
, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλειΕδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες????![]()
, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει.
Ευχαριστω που μου απαντησατε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε...Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα![]()
δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι

..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliwayΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα!