Γιατρέ, αρρώστησε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατρέ, να ενοχλήσω και εγώ??Προχθές ο γάτος μου έφαγε ένα δαφνόφυλλο..Δεν έκανε ακριβώς διάρροια, αλλά αρκετά μαλακά κακάκια..Μου είχε κάνει διάρροια πριν λίγο καιρό και ο γιατρός μου είχε συστήσει αφαγία για ένα 24ωρο.Επιασε η αφαγία και συνήλθε..Τώρα όμως τι κάνω??Να περιμένω μήπως συνέλθει και να τον ταίζω κανονικά τις κροκέτες του?Η ξανά αφαγία?
Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου ειναι μονο μαλακα δεν χρειαζεται να παει σε αφαγια , μπορεις να του ανακαταψεις ρυζακι για μια δυο μερες μ την τροφη του για να σφιξουν:)
Ευχαριστώ πολύ...

Η τιμη της κρεατινινης ειναι στα φυσιολογικα πλαισια οποτε σημαινει οτι τα νεφρα λειτουργουν κανονικα, η ουρια που ειναι αυξημενη μπορει να σημαινει και καταναλωση τροφης με υψηλη περιεκτικοτητα πρωτείνης:hmm:. Καλο θα ηταν αν γινει και ενας υπερηχος των νεφρων μηπως εχει καποια κυστη η κατι αλλο, εφοσον οι υπολοιποι αιματολογικοι και βιοχημικοι παραμετροι ειναι στα φυσιολογικα ορια δεν υπαρχει λογος ανησυχιας:)
:) Γιατρε ,χαιρομαι γιατι τα ιδια ακριβως μου ειπε και ο δικος μας.Αρα δυο ιδιες γνωμες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν ειμαι τοσο αγχωμενη τωρα.Βεβαια τον υπερηχο για τα νεφρα θα τον κανουμε να ειμαστε 100% ησυχοι.Μονο το ασβεστιο ειναι χαμηλο 4.1 ,οι υπολοιποι παραμετροι ειναι υπερ του δεοντος φυσιολογικοι.Ευχαριστω.:)

Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον?
Ανυσηχω.

Εχουμε 3 μερες που χρησιμοποιουμε feliway μπουκαλακι στην πριζα και το κατουρημα σταματησε μαχαιρι,αρα τελικα μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα,οπως υποψιαζομουν.
Αν καποια στιγμη το σταματησουμε θα αρχισει τα ιδια;
Ειμαστε δλδ καταδικασμενοι να το χρησιμοποιουμε για παντα ή απο ενα σημειο και μετα μπορουμε να το σταματησουμε;

Προς το παρον ετσι φαινεται,απλα ρωταω γιατι αναγκαζομαι να εχω κλειστα συνεχεια τα τζαμια απο τα παραθυρα για να μη φυγει η μυρωδια της ορμονης και τελικα μου μυριζει το σπιτι ..."γατιλα" να το πω;;
Ειναι λιγο δλδ αποπνικτικος ο αερας στο σπιτι οταν ερχομαι:/:-οχι χειροτερος απ'οταν ημουν κατουρημενη φυσικα!:lol:

Γιατρε με ξεχασατε εμενα...:redface:

Γιατρε παρατηρησα σημερα οτι το γατακι που χαριζω πηγαινει συνεχεια στην αμμο κανει πολυ λιγη ποσοτητα ουρων με αιμα! Τι μπορει να ειναι?Ειναι επειγον?
Ανυσηχω.
Απαντησα στο θεμα σου:)

Γιατρε με ξεχασατε εμενα...:redface:
μπορεις να χρησιμοποιεις για μερικους μηνες και μετα να διακοψεις για λιγο και να δεις αν ξαναρχιζει , αν ναι το βαζεις συνεχεια, μπορεις να αεριζεις το σπιτι δεν θα εξαφανιστει η μυρωδα η μπορεις να το σβηνεις για μερικες ωρες την ημερα:hmm:

Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια;

Μπορω δλδ οταν φευγω να εχω μισοανοιχτες τις τζαμαριες και κλειστα τα στορια;Δεν θα χανεται η μυρωδια;
υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα:)

εμενα θα με βοηθησει κανεις?:redface::(:redface:

υποθετω πως οχι εξαλου οι γατες μυριζουν πιο πολυ απο εμα θα την αντιλαμβανεται και με ανοιχτα παραθυρα:)

Ωραια!!!:up:
Ευχαριστω πολυ...:)

εμενα θα με βοηθησει κανεις?:redface::(:redface:
Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα:hmm:

Αν δοκιμασες το feliway και δεν απεδωσε η ακομα μεγαλυτερη αμμολεκανη τοτε μαλλον θα ειναι μονιμο το προβήμα:hmm:

εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα..:hmm::hmm: εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!!:mad::mad: παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε!:hmm: πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?:hmm:μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα??:hmm::hmm:

εσυ πιστευεις στο feliway?? Γιατι αρχιζω να το σκεφτομαι κι εγω για τον Λουκουμα..:hmm::hmm: εχθες παλι εκανε πιπι του στο μαξιλαρι μου!!:mad::mad: παρ'ολο που ειχε να κανει κατι τετοιο εδω και 4 μερε!:hmm: πιστευεις οτι μπορει να στρεσσαριστηκε και να νευριασε επειδη το πρωι τον εβαλα για μια ωρα στο κλουβι του?:hmm:μπορει δηλαδη να το εκανε εκδικιτηκα??:hmm::hmm:
Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο:hmm:, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες????:hmm:

Εδω και 2 μερες περιπου,εχω παρατηρησει οτι η Ζουζου παιρνει μια εκφραση σαν να ειναι ετοιμη να κανει εμετο,αλλα δεν κανει.Αυτο γινεται στιγμιαια.Μηπως οφειλεται απο τις τριχομπαλες????:hmm:
Το πιο πιθανο ειναι οτι οντως προκειται γαι τριχομπαλες και προσπαθει να τις αποβαλει:hmm:, αλλιως θα πρεπει να την δει κτηνιατρος μηπως εχει προβλημα στο λαιμο:hmm:

Την πηγα προσφατα στο γιατρο και της εξετασε και το λαιμο και δεν ειχε τιποτα.Πριν λιγες μερες εκανε εμετο με τριχομπαλες,μηπως θελει να ξανακανει???:hmm:
Θα την παω στο γιατρο αυριο,να δω τι θα μου πει.
Ευχαριστω που μου απαντησατε.

Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων που οφειλεται στο στρες εχει αποτελεσματα αλλα εξαρταται αποτο ιδιο το ζωο:hmm:, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις
Τελικά το στρές παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Βαλεντίνο τελικά πήγε πάλι για τα τσίσια του στην άμμο. (τα έκανε μέσα στο νερό, μετά από επέμβαση στους όρχεις του). Με βοήθεια από εμένα και επιβράβευση με λιχουδιές μετά από μια επιτυχημένη προσπάθεια, τα καταφέραμε...:)
Τελικά μόλις ηρέμησε και ένοιωσε ότι τον αγαπάμε, πήγε πάλι στην άμμο του.

δεν το εχω δοκιμασει δεν ξερω καν τι ειναι:redface::redface:..απλα στην αρχη το εκανε οταν το μαλωναμε και πριν τον στειρωσουμε το εκανε 2 φορες την μερα τωρα που τον στειρωσαμε το κανει μια φορα την μερα..και το κανει καθε μερα..ο γιατρος μας ειπε οτι θα του μεινει μονιμα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για το feliway

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back