Καλησπέρα Γιατρε και χρόνια πολλά!!!

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα πρόβλημα διάρροιας που αντιμετωπίζει ο γάτος μου. Κοντεύει 7 μηνών και είναι στειρωμένος έδω και 2 μήνες.
Εδώ και 1,5 μήνα έχει διάρροια η οποία δεν λέει να σταματήσει. Στην αρχή του έδωσα ercefuryl, δεν του έκανε τίποτα. Μετά του έδωσα αντιβίωση procef, ούτε εδώ είδαμε αποτελέσματα. Στην συνέχεια πήρε immodium, και εδώ τα ίδια. Του έκανα καλλιέργεια κοπράνων και δεν είχε ούτε παράσιτα και η χλωρίδα του εντέρου του είναι φυσιολογική. Τώρα του κάνω θεραπεία με flagyl, immodium και μία πάστα την promax. Αύριο είναι η τελευταία μέρα της θεραπείας και δυστυχώς δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα. Για ένα μήνα του έδινα i/d σε συνδυασμό με τα φάρμακα, η οποία δεν τον βοήθησε και τώρα τρώει την κανονική του τροφή (μόνο ξηρά), την orijen. Ειλικρινά δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η διάρροια. Κατά άλλα είναι ζωηρός, τρώει κανονικά, αναπτύσσεται φυσιολογικά.
Να σημειώσω ότι οταν τον βρήκα ήταν 30 ημερών αδέσποτο και για 2 μήνες είχε διάρροιες με αιμα και βλέννες και το μόνο φάρμακο που τον βοήθησε ήταν η αντιβίωση moxacef.
Θα ήθελα να ακούσω και την δικη σας άποψη.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!