μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
θα την χωρίσω εντελώς από τις άλλες γάτες στην ώρα του φαγητού για να καταλάβει ότι δεν απειλείται και αν συνεχιστεί θα της αλλάξω τροφή, κάποια άλλη σειρά της royal canin.. Μέχρι στιγμής απλά έτρωγε σε ξεχωριστό μέρος...
ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Απο αγχος δε νομιζω να το παθαινει. Αναρωτιεμαι ομως μηπως γλειφεται επειδη ζεσταινεται. Εχουμε 26 βαθμους μεσα (ολο το 24ωρο) και πολλες φορες παει και 28. Τα αυτακια του ειναι παντα ζεστα. Να δοκιμασω να τον βρεχω με μια πετσετα ισα ισα για να δροσιζεται μηπως και σταματησει το γλειψιμο; Ή υπαρχει κινδυνος να εμφανισει μυκητες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
μολις παρατηρησα οτι στο ενα ποδαρακι του λουκουμα πισω στο ''παντελονακι του'' σαν να εχει χασει τριχωμα(καθετα) και ειναι σαν ερεθισμενο..μου θυμιζει την εικονα οπως ηταν οταν ειχε παθει αλλεργια απο τους ψυλλους..

Ξερεις τι μπορει να ειναι ή απο που μπορει να το επαθε?

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω να παθει μυκητες γιατι θα στεγνωνει, θα μπορουσες να κατεβαζες λιγο την θερμοκρασια στους 22 βαθμους πχ που ειναι πιο κοντα στην" comfort zone" toy gatioyευχαριστω γιατρε!!!
Απο αγχος δε νομιζω να το παθαινει. Αναρωτιεμαι ομως μηπως γλειφεται επειδη ζεσταινεται. Εχουμε 26 βαθμους μεσα (ολο το 24ωρο) και πολλες φορες παει και 28. Τα αυτακια του ειναι παντα ζεστα. Να δοκιμασω να τον βρεχω με μια πετσετα ισα ισα για να δροσιζεται μηπως και σταματησει το γλειψιμο; Ή υπαρχει κινδυνος να εμφανισει μυκητες;![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει κατι να τον ενοχλει και να το ξυνει ο ιδιος και για αυτο να το "ξυρισε"Καλησπέρα γιατρε,
μολις παρατηρησα οτι στο ενα ποδαρακι του λουκουμα πισω στο ''παντελονακι του'' σαν να εχει χασει τριχωμα(καθετα) και ειναι σαν ερεθισμενο..μου θυμιζει την εικονα οπως ηταν οταν ειχε παθει αλλεργια απο τους ψυλλους..
Ξερεις τι μπορει να ειναι ή απο που μπορει να το επαθε?![]()
, παρακολουθησε το και αν δεις οτι το κανει συνεχεια ή και σε αλλα σημεια του σωματος να τον πας στο γιατρο
konstans
Περιβόητο μέλος
Μπορει κατι να τον ενοχλει και να το ξυνει ο ιδιος και για αυτο να το "ξυρισε", παρακολουθησε το και αν δεις οτι το κανει συνεχεια ή και σε αλλα σημεια του σωματος να τον πας στο γιατρο
![]()
Καλημέρα γιατρέ
.Αυτό που περιγράφει η Σιμώνη δεν λέγεται κάπως; Δεν υπάρχει μια "ασθένεια" που εμφανίζεται σαν "χαρακιά" στα πίσω πόδια και είναι κάτι σαν αλλεργικό;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν νομιζω να παθει μυκητες γιατι θα στεγνωνει, θα μπορουσες να κατεβαζες λιγο την θερμοκρασια στους 22 βαθμους πχ που ειναι πιο κοντα στην" comfort zone" toy gatioy![]()
ευχαριστω γιατρε!!!
Μαλλον θα τον βρεχω λιγο καπου καπου γιατι η θερμανση ειναι κεντρικη και δεν μπορω να την ρυθμισω
Θα ανοιγα τα παραθυρα πιο πολυ, αλλα φοβαμαι ετσι οπως τρεχει για να ανεβει στο παραθυρο μη βρεθει κατω και γινει αλοιφη 
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα γιατρε,
Ξερεις τι μπορει να ειναι ή απο που μπορει να το επαθε?![]()
Δεν εχω ακουσει για καποια ασθενεια που να κανει αυτο το συμπτωμα συνηθως το προκαλουν οι γατες οταν ξυνονταιΚαλημέρα γιατρέ.
Αυτό που περιγράφει η Σιμώνη δεν λέγεται κάπως; Δεν υπάρχει μια "ασθένεια" που εμφανίζεται σαν "χαρακιά" στα πίσω πόδια και είναι κάτι σαν αλλεργικό;
αλλα δεν το εχω δει και απο κοντα για να με ακριβεια
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Οταν ενα σκυλι βγαινει θετικο στην διροφιλαριωση σημαινει οτι εχει νηλικα σκουληκια στις αρτηριες του και το μονο σκευασμα που τα σκοτωνει ειναι η μελαρσομινηΓιατρε καλημερα , θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω πολυυυυυυυυ , προκειται για μια σκυλιτσα ετων περιπου 6,7 ισως και κατι παραπανω , πηγαμε στον γιατρο για εμβολια , πριν κανουμε το εμβολιο για την διροφιλαρια καναμε εξεταση αιματος η οποια βγηκε θετικη , μας ειπε η γιατρος μας λοιπον μια εβδομαδα σαλοσπιρ και μετα θεραπεια 4 ημερες στο ιατρειο και μετα ενα μηνα στο σπιτι περιορισμενη σε κλουβακι , μετα παλι εξεταση και αν ολα εχουν παει καλα κανουμε το εμβολιο και τελος , μας ειπε ομως οτι δεν ειναι και περιπατος στο δασος , ενα 5% πεθαινει απο την θεραπεια , βεβαια κανενα ζωο δεν της εχει πεθανει μεχρι σημερα και αρα λεει δεν πρεπει να φοβαμαι , ομως ξερετε ανησυχω , ειναι μια σκυλιτσα τοσο μικρη 5 κιλα περιπου , τοσο χαδιαρα , τοσο ατυχη μεχρι σημερα , βρεθηκε δηλητηριασμενη απο ποντικοφαρμακο μεσα στην εθνικη πατρων πυργου , αλλαξε δυο ταξι για να φθασει μεχρι τον κτηνιατρο , σωθηκε πραγματικα στο παραπεντε , ειναι δυνατον να ειναι τελικα τοσο ατυχη , μηπως υπαρχει καποια ενναλακτικη ακινδυνη θεραπεια ..., ειναι δυνατον να υπαρχει μονο αυτο ?
, το πρωτοκολο που θα κανει ο σκυλος προυποθετει εντονη μολυνση απο διροφιλαριες, τον σκυλο να χρειαζεται παροχη οξυγονου και να εχει κακη αιματολογικη κατασταση
ο κινδυνος απο την θεραπεια συνισταται στο "βουλωμα¨των αρτηριων απο τα νεκρα παρασιτα που μπορεει να οδηγησει στον θανατο του ζωουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Οταν ενα σκυλι βγαινει θετικο στην διροφιλαριωση σημαινει οτι εχει νηλικα σκουληκια στις αρτηριες του και το μονο σκευασμα που τα σκοτωνει ειναι η μελαρσομινη, το πρωτοκολο που θα κανει ο σκυλος προυποθετει εντονη μολυνση απο διροφιλαριες, τον σκυλο να χρειαζεται παροχη οξυγονου και να εχει κακη αιματολογικη κατασταση
ο κινδυνος απο την θεραπεια συνισταται στο "βουλωμα¨των αρτηριων απο τα νεκρα παρασιτα που μπορεει να οδηγησει στον θανατο του ζωου
γιατρε συγνωμη τιποτα δεν καταλαβα , η μαλλον δεν θελω να καταλαβω ,κατ αρχην η δικια μου δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα , δειχνει απολυτα υγιης υπερκινητικη θα ελεγα ενα τρελλοσκυλο νομιζεις οτι ειναι κουταβι , δεν υπαρχει κατι για να μην βουλωσουν αυτες οι αρτηριες?? και αν βουλωσουν τι γινεται ? περιμενουμε να πεθανει ? κατι σαν ρωσικη ρουλετα ? η γιατρινα ειπε θα χορηγησει ηπαρινη ... ενα ειναι σιγουρο , δεν υπαρχει θεος , 8 μερες πριν εχασα την ριρικα μου 14 χρονων , αν μου φυγει και η μπουλιτσα θα πεθανω
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλημερα , για αυτο δινει την ασπιρινη και την ηπαρινη για ν αμην προκληθουν θρομβοι απο τα νεκρα αρασιταγιατρε συγνωμη τιποτα δεν καταλαβα , η μαλλον δεν θελω να καταλαβω ,κατ αρχην η δικια μου δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα , δειχνει απολυτα υγιης υπερκινητικη θα ελεγα ενα τρελλοσκυλο νομιζεις οτι ειναι κουταβι , δεν υπαρχει κατι για να μην βουλωσουν αυτες οι αρτηριες?? και αν βουλωσουν τι γινεται ? περιμενουμε να πεθανει ? κατι σαν ρωσικη ρουλετα ? η γιατρινα ειπε θα χορηγησει ηπαρινη ... ενα ειναι σιγουρο , δεν υπαρχει θεος , 8 μερες πριν εχασα την ριρικα μου 14 χρονων , αν μου φυγει και η μπουλιτσα θα πεθανω
, ενα εναλλακτικο σχημα θεραπειας θα ηταν μια ενεση μελαρσομινης τωρα και 2 ενεσεις σε 1-2 μηνες απο τωρα
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα , για αυτο δινει την ασπιρινη και την ηπαρινη για ν αμην προκληθουν θρομβοι απο τα νεκρα αρασιτα, ενα εναλλακτικο σχημα θεραπειας θα ηταν μια ενεση μελαρσομινης τωρα και 2 ενεσεις σε 1-2 μηνες απο τωρα
![]()
σασ χιλιοευχαριστω...... θα το προτεινω να δω τι θα μου πει ,θα σας κρατω ενημερους και παλι ευχαριστω ......
natalouko
Επιφανές μέλος

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα πρόβλημα διάρροιας που αντιμετωπίζει ο γάτος μου. Κοντεύει 7 μηνών και είναι στειρωμένος έδω και 2 μήνες.
Εδώ και 1,5 μήνα έχει διάρροια η οποία δεν λέει να σταματήσει. Στην αρχή του έδωσα ercefuryl, δεν του έκανε τίποτα. Μετά του έδωσα αντιβίωση procef, ούτε εδώ είδαμε αποτελέσματα. Στην συνέχεια πήρε immodium, και εδώ τα ίδια. Του έκανα καλλιέργεια κοπράνων και δεν είχε ούτε παράσιτα και η χλωρίδα του εντέρου του είναι φυσιολογική. Τώρα του κάνω θεραπεία με flagyl, immodium και μία πάστα την promax. Αύριο είναι η τελευταία μέρα της θεραπείας και δυστυχώς δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα. Για ένα μήνα του έδινα i/d σε συνδυασμό με τα φάρμακα, η οποία δεν τον βοήθησε και τώρα τρώει την κανονική του τροφή (μόνο ξηρά), την orijen. Ειλικρινά δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η διάρροια. Κατά άλλα είναι ζωηρός, τρώει κανονικά, αναπτύσσεται φυσιολογικά.
Να σημειώσω ότι οταν τον βρήκα ήταν 30 ημερών αδέσποτο και για 2 μήνες είχε διάρροιες με αιμα και βλέννες και το μόνο φάρμακο που τον βοήθησε ήταν η αντιβίωση moxacef.
Θα ήθελα να ακούσω και την δικη σας άποψη.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλημέρα, μπορεί η διάρροια να οφείλεται στο ότι όταν ήταν μικρός και είχε διάρροια με αίμα έχει καταστραφεί μέρος του βλεννογόνου του εντέρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χωνέψει καλά την τροφή.Καλησπέρα Γιατρε και χρόνια πολλά!!!
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για ένα πρόβλημα διάρροιας που αντιμετωπίζει ο γάτος μου. Κοντεύει 7 μηνών και είναι στειρωμένος έδω και 2 μήνες.
Εδώ και 1,5 μήνα έχει διάρροια η οποία δεν λέει να σταματήσει. Στην αρχή του έδωσα ercefuryl, δεν του έκανε τίποτα. Μετά του έδωσα αντιβίωση procef, ούτε εδώ είδαμε αποτελέσματα. Στην συνέχεια πήρε immodium, και εδώ τα ίδια. Του έκανα καλλιέργεια κοπράνων και δεν είχε ούτε παράσιτα και η χλωρίδα του εντέρου του είναι φυσιολογική. Τώρα του κάνω θεραπεία με flagyl, immodium και μία πάστα την promax. Αύριο είναι η τελευταία μέρα της θεραπείας και δυστυχώς δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα. Για ένα μήνα του έδινα i/d σε συνδυασμό με τα φάρμακα, η οποία δεν τον βοήθησε και τώρα τρώει την κανονική του τροφή (μόνο ξηρά), την orijen. Ειλικρινά δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η διάρροια. Κατά άλλα είναι ζωηρός, τρώει κανονικά, αναπτύσσεται φυσιολογικά.
Να σημειώσω ότι οταν τον βρήκα ήταν 30 ημερών αδέσποτο και για 2 μήνες είχε διάρροιες με αιμα και βλέννες και το μόνο φάρμακο που τον βοήθησε ήταν η αντιβίωση moxacef.
Θα ήθελα να ακούσω και την δικη σας άποψη.
Σας ευχαριστώ πολύ!!!![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις και ενα νέο προιον το Enterogelan KH της Virbac που γίνεται σαν τζελ στο έντερο και μειώνει τον περισταλτισμο με αποτέλεσμα να μένει η τροφή περισσότερη ώρα στο έντερο, επισης μπορεις να δοκιμάσεις και αντιβίωση οπως το moxacef, εγω εχω δει καλα αποτελεσματα σε παρομοιες περιπτώσεις με το κτηνιατρικό vetrimoxin
natalouko
Επιφανές μέλος
Το vetrimoxin είναι αντιβίωση?? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όσο πιο πολύ του δίνω αντιβιώσεις, τόσο χειροτερεύει...Με το moxacef κάναμε δουλειά την πρώτη φορά. Θα δω και αυτή την κρέμα, γιατί μου ακούγεται καλή.Καλημέρα, μπορεί η διάρροια να οφείλεται στο ότι όταν ήταν μικρός και είχε διάρροια με αίμα έχει καταστραφεί μέρος του βλεννογόνου του εντέρου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χωνέψει καλά την τροφή.Μπορείς να δοκιμάσεις και ενα νέο προιον το Enterogelan KH της Virbac που γίνεται σαν τζελ στο έντερο και μειώνει τον περισταλτισμο με αποτέλεσμα να μένει η τροφή περισσότερη ώρα στο έντερο, επισης μπορεις να δοκιμάσεις και αντιβίωση οπως το moxacef, εγω εχω δει καλα αποτελεσματα σε παρομοιες περιπτώσεις με το κτηνιατρικό vetrimoxin
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Αποκλείεται η τροφή που τρώει, η orijen, επειδή έχει πολύ πρωτείνη να μην βοηθάει στο να σταματήσει η διάρροια???Μήπως θα έπρεπε να του αλλάξω τροφή???Αν και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή και δεν θα το ήθελα.

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει να ειναι και η τροφη , οταν λεμε διαρροια εννοουμε να τα κανεινερο και να πηγαινει συνεχεια στην τουαλετα και να παιρνει συνεχεια την σταση οτι θελει να τα κανει και να βγαζει νερο. Αν απλως πηγαινει 3-4 φορες την ημερα και τα κανει μαλακα σαν πολτο ή υδαρη τοτε μπορει να ειναι η τροφη ή καποια φλεγμονη στο εντεροΤο vetrimoxin είναι αντιβίωση?? Γιατί έχω την εντύπωση ότι όσο πιο πολύ του δίνω αντιβιώσεις, τόσο χειροτερεύει...Με το moxacef κάναμε δουλειά την πρώτη φορά. Θα δω και αυτή την κρέμα, γιατί μου ακούγεται καλή.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!!
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Αποκλείεται η τροφή που τρώει, η orijen, επειδή έχει πολύ πρωτείνη να μην βοηθάει στο να σταματήσει η διάρροια???Μήπως θα έπρεπε να του αλλάξω τροφή???Αν και είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτή και δεν θα το ήθελα.![]()
Επισης η υψηλη πρτείνη στην τροφη μπορει να ευνοει την βακτηρηδιακη υ[περαναπτυξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Πηγαίνει 2 ή 3 φορές στην τουαλέτα και κάνει νερό...Αν είχε φλεγμονή δεν θα έφευγε με τις τόσες αντιβιώσεις??? Πάντως ψάχνω να βρω το τζελ που μου πρότεινες.. Να δω μήπως και καταφέρουμε και σταματήσουμε την διάρροια...Και μάλλον θα του αλλάξω και τροφή γιατί και εγώ υποψιάζομαι ότι φταίει η τροφή που δεν μπορεί να επανέλθει.Μπορει να ειναι και η τροφη , οταν λεμε διαρροια εννοουμε να τα κανεινερο και να πηγαινει συνεχεια στην τουαλετα και να παιρνει συνεχεια την σταση οτι θελει να τα κανει και να βγαζει νερο. Αν απλως πηγαινει 3-4 φορες την ημερα και τα κανει μαλακα σαν πολτο ή υδαρη τοτε μπορει να ειναι η τροφη ή καποια φλεγμονη στο εντεροΕπισης η υψηλη πρτείνη στην τροφη μπορει να ευνοει την βακτηρηδιακη υ[περαναπτυξη

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω 2 ορφανα γατακια τα οποια μεγαλωνω απο 10 ημερων που μολις πριν λιγο μερεσ εκλεισαν τον πρωτο τους μηνα!!
τα οποια σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα (τρωνε παιζουν ειναι κοινωνικα και τα κανουν τισ αναγκες τους)
η μικρη μου (φαινεται στην φοτο κανει εναν ηχο σαν να ειναι μπουκωμενη...δεν εχει εκκρισεις οθτε φτερνισμα περα του φθσιολογικου (μια φορα την ημερα ισως και καθολου) διαβασα αρθρα για ρινοτραχειτιδα και δεν εχει τετοια συμπτωματα
φαινεται να μθριζει κανονικα κτλ αλλα ακουγεται κατι στην αναπνοη τησ...εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι??
σε λιγεσ μερεσ θα παμε και στον κτηνιατρο μασ να μασ δει..απλα αναρωτιομουνα τι μπορει να ειναι μηπως χρειαστει αν το επισπευσοθμε...
ευχαριστω πολυ!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Πολλα μπορει να ειναι απο μια απλη αρχη ρινιτιδας, μπορει να εχει στραβοκαταπιει απο τον θηλασμο με το μπιμπερο, μπορει να εχει καποιο προβλημα κληρονομικο και αλλα πολλα, μια επισκεψη και λεπτομερης εξεταση απο τον κτηνιατρο θα βοηθουσε εγω χωρις να το δω και δεν μπορω να ειμαι πιο συγκεκριμενοςκαλησπερα!!
εχω 2 ορφανα γατακια τα οποια μεγαλωνω απο 10 ημερων που μολις πριν λιγο μερεσ εκλεισαν τον πρωτο τους μηνα!!
τα οποια σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα (τρωνε παιζουν ειναι κοινωνικα και τα κανουν τισ αναγκες τους)
η μικρη μου (φαινεται στην φοτο κανει εναν ηχο σαν να ειναι μπουκωμενη...δεν εχει εκκρισεις οθτε φτερνισμα περα του φθσιολογικου (μια φορα την ημερα ισως και καθολου) διαβασα αρθρα για ρινοτραχειτιδα και δεν εχει τετοια συμπτωματα
φαινεται να μθριζει κανονικα κτλ αλλα ακουγεται κατι στην αναπνοη τησ...εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι??
σε λιγεσ μερεσ θα παμε και στον κτηνιατρο μασ να μασ δει..απλα αναρωτιομουνα τι μπορει να ειναι μηπως χρειαστει αν το επισπευσοθμε...
ευχαριστω πολυ!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool