Γιουλένα Αναστασίεβα

Απαιχτο!!!! Μου άρεσε Έλενα!:lol::lol::lol:
Αν σου άρεσε θα βάλω κ άλλες φωτο της Νάλα(Κάντυ) για να τις χαρείς:up:

:lol::up::lol:

Ελενα να σε ρωτησω...γιατι εβαλες τη Καλυψω μου και λες ο Μπατμαν???
μηπως δεν σου "καθεται" για φωτογραφηση και χρησιμοποιεις το κοριτσι μου ε?:mad::P:lol::lol::lol:
να θυμωσω τωρα ή αργοτερα?;):lol:
Ναι καλέ που το κατάλαβές; Γιατί να θυμώσεις βρε αφού ειναι ίδια κ με λίγο Photohop κάνουμε την Καλυψώ περσικό ή τον Μπατ Βιρμανό διάλεξε τι θες (είδες τι καλή που είμαι χαχαχα);)
η καλη μου μανουλα...:):)
με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου:P
Ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι καλές μανούλες:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως πανε τα μωρα σου Ελενα με το γατοδεντρι? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως πανε τα μωρα σου Ελενα με το γατοδεντρι? :)
Έτσι έτσι, πάντως το χρησιμοποιούν για να μη μπορώ να τα πιάσω να τα χτενίσω:lol::lol: Επειδή όμως τώρα μας έπιασε η άνοιξη προτιμούμε τις βεράντες γιατί είμαστε κ ρομαντικοί τύποι εμείς

Έτσι έτσι, πάντως το χρησιμοποιούν για να μη μπορώ να τα πιάσω να τα χτενίσω:lol::lol: Επειδή όμως τώρα μας έπιασε η άνοιξη προτιμούμε τις βεράντες γιατί είμαστε κ ρομαντικοί τύποι εμείς
μια χαρα σας βρισκω:up:...σαν τη Τζεην σκαρφαλωνεις πανω στο Φοινικα για να τα πιασεις ε?:lol:

Καλησπερες κι απο 'μενα....!!!:D
Γιουλη μου καλο σου ταξιδι...!!! Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε τελεια...!! :DΠιεστε και κανα κοκτεϊλ στην υγεια μας...!!:happy::up:

μια χαρα σας βρισκω:up:...σαν τη Τζεην σκαρφαλωνεις πανω στο Φοινικα για να τα πιασεις ε?:lol:
Ευτυχώς που δε με ειπες Τσίτα:lol::lol::P

καλα ημαστε αναστασακο, αν εξαιρεσεις οτι μαδαει τρελα, και τη χτενιζω και φευγουν τουφες, ολα καλα ! απο το πολυ χτενισμα θα χασει το μαλλι της και θα την κανω σφιγγα στο τελος :lol:
:lol:Eιναι η εποχή. Φαντάσου εμένα με δυο περσικά και δυο κοντότριχα. Και η Λούση δε, μαδάει τρελά κι αυτή. Ειμαι μ΄ενα βουρτσάκι στο χέρι και με χτενούλες και με την ηλεκτρική και ξεσκονόπανα

η καλη μου μανουλα...
με οδηγιες χρησης για τη Ψω ψω μου
Ειδες η καλή μανούλα? Πάντα υπάρχει μια μανουλα πίσω απο τις εκδρομές μας. (Εγώ τουλάχιστον έχω να το λέω όταν είχα μικρά τα παιδάκια μου πολύ με εξυπηρετουσε για τις βολτουλες μου):up::D:)
Αν σου άρεσε θα βάλω κ άλλες φωτο της Νάλα(Κάντυ) για να τις χαρείς:up:
Ναι καλέ που το κατάλαβές; Γιατί να θυμώσεις βρε αφού ειναι ίδια κ με λίγο Photohop κάνουμε την Καλυψώ περσικό ή τον Μπατ Βιρμανό διάλεξε τι θες (είδες τι καλή που είμαι χαχαχα);)

Ευτυχώς υπάρχουν πάντα οι καλές μανούλες:up:
Ε ρε Ελενάκι πραγματικά πεθαίνω στο γέλιο.!!! Τώρα τον Σεβάχ μας έμεινε με ποιον θα τον ταυτίσουμε. ..:hmm::hmm:Μήπως με κανα απ΄τη γειτονιά σου.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Ε ρε Ελενάκι πραγματικά πεθαίνω στο γέλιο.!!! Τώρα τον Σεβάχ μας έμεινε με ποιον θα τον ταυτίσουμε. ..:hmm::hmm:Μήπως με κανα απ΄τη γειτονιά σου.:lol::lol::lol:
Καλέ γιατί να ψάχνουμε σε ξένους ανθρώπους από τη γειτονιά εδώ έχουμε γκοτζαμαν Σείριο από τη συμπεθέρα σου;)

Καλέ γιατί να ψάχνουμε σε ξένους ανθρώπους από τη γειτονιά εδώ έχουμε γκοτζαμαν Σείριο από τη συμπεθέρα σου;)
Ναι βρε δεν το είχα σκεφτει.!!!:lol::lol::lol:

Καλησπερες κι απο 'μενα....!!!:D
Γιουλη μου καλο σου ταξιδι...!!! Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε τελεια...!! :DΠιεστε και κανα κοκτεϊλ στην υγεια μας...!!:happy::up:
Ευχαριστω πολυ Βασιλικη:)
Αντε καλε:P...με τετοιες ματαρες και τη Τζεην εσυ βαζεις κατω....:up:
Αντε...για να μην αρχισω να σε λεω και "Καιτη";);):lol:

Καλημέρα όλη μέρα!!!!:up:

Καλημέρα όλη μέρα!!!!:up:
Kαλημερα φιλεναδιω...
Τα ξημερωματα ειδα δυο τοσο ασχημους εφιαλτες που ξυπνησα με ερπη στα χειλη απο τη στεναχωρια...:(
Ονειρα..που πανε φυγανε...την Ανοιξη με τις φουσκοδεντριες βλεπουμε εφιαλτες μου λεει η μαμα μου:P:)

Kαλημερα φιλεναδιω...
Τα ξημερωματα ειδα δυο τοσο ασχημους εφιαλτες που ξυπνησα με ερπη στα χειλη απο τη στεναχωρια...:(
Ονειρα..που πανε φυγανε...την Ανοιξη με τις φουσκοδεντριες βλεπουμε εφιαλτες μου λεει η μαμα μου:P:)
Μην επιρρεάζεσαι καλή μου. Ολα καλά! Ονειρα είναι!:)

Aφιερωμενο στο Αναστασακω μου...παντα να χαμογελα ευχομαι:)

https://www.youtube.com/watch?v=v90hCNySL5c&feature=related

κι αυτο, με πολλη πολλη αγαπη στο Λενακι μου:)

https://www.youtube.com/watch?v=S6YULDIKTAY

Aφιερωμενο στο Αναστασακω μου...παντα να χαμογελα ευχομαι:)

https://www.youtube.com/watch?v=v90hCNySL5c&feature=related

Γιουλη μου είναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο βιντεάκια. Βρε πού τα ανακάλυψες. ΤΟ δεύτερο μάλιστα μου θυμίζει το Ναλάκι μου μικρό.!! Τέλεια . Σ΄ευχαριστούμε φιλεναδα!:up::up::up:

Γιουλη μου είναι ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο βιντεάκια. Βρε πού τα ανακάλυψες. ΤΟ δεύτερο μάλιστα μου θυμίζει το Ναλάκι μου μικρό.!! Τέλεια . Σ΄ευχαριστούμε φιλεναδα!:up::up::up:
τα πατουσια των chinchila ειναι πανεμορφα...κι οπως ηταν ανασκελα και τα επιανε...ηταν σαν ανθρωπομωρο:blink::lol:

Εγω η χαμενη ενημερωθηκα για το θεμα τηλεφωνικα γαιτι δεν θα το επαιρνα χαμπαρι!!!!:blink:
μπραβο στα αγαπημενα μου κοριτσια!!!!:P:P:P:P
Γιουυυλη!!!!μονη πας Λισσαβωνα???
η θα ερθει και ο Μαριος μαζιι???
(ρωταω μπας και θες παρεα γιατι ζηλεψα....:D:D:D:D)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back