Γιουλένα Αναστασίεβα

Ελενακι μου περαστικα στο Πικατσουλινι...!!:D Θα πανε ολα μια χαρα θα δεις...Να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλική μου σ ευχαριστώ πολύ, θα του δώσω αργότερα τα φιλάκια γιατί αν την φιλήσω τώρα με τα νεύρα που έχει γιατί ειναι κλειδωμένη θα μείνω χωρίς χείλια:lol::lol::lol: Μία ακόμα μέρα μας έμεινε κ από μεθαύριο θα αρχίσει να κυκλοφορεί κ να κάνει τα αγαπημένα της σπορ τρεξιμο κυνήγημα μπατμαν μαδινγκ και άλλα πολλά
Σηκωνεται ηδη;Ναι,καλυτερα περιορισμενη,μην ανοιξει τιποτα ραμματα.
Αν σηκώνεται λέει εδώ ήταν έτοιμη να σκαρφαλώσει την κυνηγούσαμε τόση ώρα να την πιάσουμε την λυπάμαι την καημενούλα γιατί είναι υπερκινητική κ στεναχωριέται που ειναι κλεισμένη τόσες ώρες αλλά ειναι για το καλό της γιατί δεν μπορω να τη έχω εμπιστοσύνη. Σήμερα την έβγαλα στη μικρή βεράντα λίγο να ξεμουδιάσει κ ήθελε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα να πιάσει περιστέρια, είναι απίστευτη :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικές φωτογραφίες μας από το αρχείο

Συνημμένα

• Candy1.jpg
    Candy1.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Candy2.jpg
    Candy2.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Λεω να σκεφτ001.jpg
    Λεω να σκεφτ001.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Ταrzan.jpg
    Ταrzan.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Λεω να σκεφτ003.jpg
    Λεω να σκεφτ003.jpg
    86,5 KB · Εμφανίσεις: 6
Μερικές φωτογραφίες μας από το αρχείο
Ο Μπατουλινος ειναι πολυ γλυκος στην πρωτη φωτογραφια μου θυμιζει τον Γκανταλφ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων...:happy: Εχει πολυ αθωο βλεματακι...:inlove::inlove:

Αυτή τη φωτογραφία μου έστειλε η εκτροφέας του κ τον ερωτεύτηκα κ ενώ ήταν να πάρω το μωράκι του μόλις είσαι τον Μπατ είπα αυτά τα ματάκια τα θέλω:inlove:

Ωραιος ο σοκολατομουρης,αλλα η νυφη μου ειναι αλλο πραγμα.Τι ασημενιο κοριτσι εχουμε...

Ωραιος ο σοκολατομουρης,αλλα η νυφη μου ειναι αλλο πραγμα.Τι ασημενιο κοριτσι εχουμε...
Είδες είδες δεν είναι απλά ασημένια είναι πλατινένια κ κακίστρω τώρα την έχω ακριβώς μπροστά μου κ με κοιτάει με τα πράσινα μάτια της γεμάτα μίσος γιατί πριν από λίγο την χτένισα:lol::lol::lol:

Μα δεν ειναι ανεκτιμητο συναισθημα;:lol:

Είδες είδες δεν είναι απλά ασημένια είναι πλατινένια κ κακίστρω τώρα την έχω ακριβώς μπροστά μου κ με κοιτάει με τα πράσινα μάτια της γεμάτα μίσος γιατί πριν από λίγο την χτένισα:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Οχι μονο ανεκτιμητο...Και πολυτιμο...!!:P
Δε μου λετε παιδακια εχουμε παντριες...???
Αντε εγω κουμπαρα....!:P

Δεν ξέρω για τι συναίσθημα είναι, μάλλον ανάμεικτο :lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol: Οχι μονο ανεκτιμητο...Και πολυτιμο...!!:P
Δε μου λετε παιδακια εχουμε παντριες...???
Αντε εγω κουμπαρα....!:P
Ναι ναι είπαμε να ενώσουμε την κακία μας δεσποινίς μαμά του Σίμπα, θα είσαι η κουμπάρα του κακού:P:lol:

Αρωμα Πορτογαλιας

Οπ'οτε Γιουλη μου σε περιμένουμε να μας πεις πικάντικες λεπτομέρειες από τους ρομαντικούς σου περιπάτους;) κ ελπίζω να έχεις βγάλει κ αρκετές φωτογραφίες να θαυμάσουμε τη Λισσαβόνα:up:

Περαστικα στο Πικατσουλινι σου Ελενα,ελπιζω ολα να πανε καλα.
Γιουλη greetings from Greece!
Επιστρεψαμε:)

CIMG3389.JPG

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΥΛΗ!!!!
ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ
Τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές εκεί περπατούσες πουλάκι μου:up::up::up:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΟΥΛΗ!!!!
ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ
Τι ωραίες φωτογραφίες είναι αυτές εκεί περπατούσες πουλάκι μου:up::up::up:
Καλως σας βρηκα Ελενακι μου:up::up:

Ηταν πανεμορφα...οι φωτο ειναι πολλες θα τις βαλω σιγα σιγα γιατι εχω πολλες δουλειες, κι ετοιμασιες εδω:)
Εσεις καλα?
Θαυμασα το Μπατουλινο σου κι ευχομαι περαστικα στο Πικατσουλινι αν και καταλαβα οτι ξεκινησε τις τσαχπινιες στα μπαλκονια ε?:lol:

Γιουλη μου πες μας λεπτομέρειες πως πέρασες; Έχεις άλλες φωτογραφίες; εκπληκτική πόλη η Λυσσαβώνα έ; Τόσο όμορφη κ γραφική

Γιουλη μου πες μας λεπτομέρειες πως πέρασες; Έχεις άλλες φωτογραφίες; εκπληκτική πόλη η Λυσσαβώνα έ; Τόσο όμορφη κ γραφική
Περασα πανεμορφα:)Ξαναβρεθηκα με τους καλους μου φιλους και συναδελφους εκει....και μας περιποιηθηκαν απιστευτα....
η Λισσαβωνα ειναι μια ονειρεμενη πολη διπλα στο ποταμο Ταγο...
γραφικη, ρομαντικη, μελαγχολικη σε καποιες γειτονιες, με εμφανη περασμενα μεγαλεια του μεσαιωνα...εχει πολλες φτωχογειτονιες αλλα διατηρει μια αγερωχη περηφανια:)

Εκτος πολης το τοπιο θυμιζει Ελλαδα αλλα η θεα του Ωκεανου απο τα βραχια σου κοβει κυριολεκτικα την ανασα....
αχανεις παραλιες με παχια αμμο και ομορφα παραθεριστικα κεντρα με παλια αρχοντικα σπιτια οπως αυτο της παραπανω φωτογραφιας....

Καλως ηρθες!!!!!
Υπεροχη η φωτογραφια...!! Πρεπει να ναι πολυ ωραια....:inlove:

Γιουυυλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηη!!!!!:up::up:
καλως ηρθες!!!!
τι κανεις???τελεια η φωτογραφια!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΟΥΛΑΚΟ ΜΑΣ !!!!!
τελεια η φωτο απο λισσαβονα, μπραβο που περασες καλα ! :):):)

Καλως μας ηρθες Γιουλιτσκα,πολυ ομορφη φωτογραφια!

Περασα πανεμορφα:)Ξαναβρεθηκα με τους καλους μου φιλους και συναδελφους εκει....και μας περιποιηθηκαν απιστευτα....
η Λισσαβωνα ειναι μια ονειρεμενη πολη διπλα στο ποταμο Ταγο...
γραφικη, ρομαντικη, μελαγχολικη σε καποιες γειτονιες, με εμφανη περασμενα μεγαλεια του μεσαιωνα...εχει πολλες φτωχογειτονιες αλλα διατηρει μια αγερωχη περηφανια:)

Εκτος πολης το τοπιο θυμιζει Ελλαδα αλλα η θεα του Ωκεανου απο τα βραχια σου κοβει κυριολεκτικα την ανασα....
αχανεις παραλιες με παχια αμμο και ομορφα παραθεριστικα κεντρα με παλια αρχοντικα σπιτια οπως αυτο της παραπανω φωτογραφιας....
Πωπω Γιούλη μετά την περιγραφή σου νομίζω ότι θα ήθελα να κατοικήσω στη Λυσσαβώνα έχω μεγάλη τρέλα με το μεσαιωνικό στυλ,
Τα σπίτια δλδ είναι κολλητά το ένα με το άλλο;
Φαντάζομαι μετά από όλα αυτά που περιέγραψες θα πέρασες υπέροχα, ήρθες κ είδες κ το τσουρεκάκι σου φουσκωτό φουσκωτό, τι να ζητήσει παραπάνω κανείς για να είναι ευτυχισμένος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back