Γιουλένα Αναστασίεβα

Εγω η χαμενη ενημερωθηκα για το θεμα τηλεφωνικα γαιτι δεν θα το επαιρνα χαμπαρι!!!!:blink:
μπραβο στα αγαπημενα μου κοριτσια!!!!:P:P:P:P
Γιουυυλη!!!!μονη πας Λισσαβωνα???
η θα ερθει και ο Μαριος μαζιι???
(ρωταω μπας και θες παρεα γιατι ζηλεψα....:D:D:D:D)
θα παω με μεγαλη παρεα...αλλα εχει χωρο!!:P Ελα:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα παω με μεγαλη παρεα...αλλα εχει χωρο!!:P Ελα:up::up:

α,ρε Γιουλη τυχερη!!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!
ποσο καιρο???:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα φιλεναδιω...
Τα ξημερωματα ειδα δυο τοσο ασχημους εφιαλτες που ξυπνησα με ερπη στα χειλη απο τη στεναχωρια...:(
Ονειρα..που πανε φυγανε...την Ανοιξη με τις φουσκοδεντριες βλεπουμε εφιαλτες μου λεει η μαμα μου:P:)

κι αυτο, με πολλη πολλη αγαπη στο Λενακι μου:)
Καμια φορά αυτό που νομίζουμε σαν εφιάλτη στη γλώσσα των ονείρων μπορεί να είναι κ κάτι καλό;)
https://www.youtube.com/watch?v=S6YULDIKTAY

Ευχαριστώ πολύ Γιουλάκο μου, μονο που τα θέλω όχι μόνο σε βίντεο αλλά κ αληθινά να κ το δικό μου δωράκι για να σε βάλω στο κλίμα;)

photo-6273-29-11-08-00-20-22.jpg

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!:D
Εγω η χαμενη ενημερωθηκα για το θεμα τηλεφωνικα γαιτι δεν θα το επαιρνα χαμπαρι!!!!:blink:
μπραβο στα αγαπημενα μου κοριτσια!!!!:P:P:P:P
Γιουυυλη!!!!μονη πας Λισσαβωνα???
η θα ερθει και ο Μαριος μαζιι???
(ρωταω μπας και θες παρεα γιατι ζηλεψα....:D:D:D:D)
Aμέσως εσύ πουλάκι μου να ζηλέψεις!!! Τι ζηλεύεις? Τις μέρες που θα λείπει η Γιουλη εμείς θα είμαστε μαζί και θα ανταλάσσουμε επισκέψεις χιχιχιχι:lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ Γιουλάκο μου, μονο που τα θέλω όχι μόνο σε βίντεο αλλά κ αληθινά να κ το δικό μου δωράκι για να σε βάλω στο κλίμα;)

photo-6273-29-11-08-00-20-22.jpg
Ελενάκι τι τέλεια φωτο!!! Τρομερή!!!
Τι κάνεις?
:)

α,ρε Γιουλη τυχερη!!!μακαρι να μπορουσα να ερθω!!!
ποσο καιρο???:):)
Απο αυριο Σαββατο, μεχρι Μεγαλη Πεμπτη...
Αστα μωρε για δουλεια θα παω:/:...σιγα μη κανω τουρισμο:P:P:lol:
Ευχαριστω...αν θες σου παιρνω κι ενα αληθινο...ξερεις εγω δεν κολλωνω ε?;):lol:

Ευχαριστω...αν θες σου παιρνω κι ενα αληθινο...ξερεις εγω δεν κολλωνω ε?;):lol:
Αγάααπη μου εσύ!!! :)Με το καλό να πας και να ΄ρθεις και να περάσετε τέλεια.:up: Και να ρίξεις βόλτες τρελες και φαγοποτια και... ο,τι άλλο σ΄ευχαριστει!!!

Οσο για την προσφορά σου.;) Μην πολυ προσφέρεσαι μήν πολυπροσφέρεσαι γιατι μας προκαλείς μας προκαλείς!!!!!
:lol::lol::lol::lol:

Aμέσως εσύ πουλάκι μου να ζηλέψεις!!! Τι ζηλεύεις? Τις μέρες που θα λείπει η Γιουλη εμείς θα είμαστε μαζί και θα ανταλάσσουμε επισκέψεις χιχιχιχι:lol::lol:

ετσι ειμαι εγω κυρια μου!!!ζηλιαρα!!:P:P:lol::lol::lol::lol:
αμα ακουσω ειδικα για ταξιδια..θελω παντα κι εγω!!:up::up:

ναι καλα!!σιγα μην δεν κανεις τουρισμο!!:lol::lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes:

Ελενάκι η Γιουλη που μίλησα μαζί της μου είπε να μπω στο θεματάκι μας και να σου δώσω πολλά πολλά φιλάκια απο Λισσαβώνα. Της λείπουμε πολύ καθώς και τα γατουνια της.
:up::up::up::up:

Ελενάκι η Γιουλη που μίλησα μαζί της μου είπε να μπω στο θεματάκι μας και να σου δώσω πολλά πολλά φιλάκια απο Λισσαβώνα. Της λείπουμε πολύ καθώς και τα γατουνια της.
Πάντα γλυκό το Γιουλίνι μας, :) παρ όλο που είναι διακοπές μας σκέπτεται πάντα. Πάντως την καταλαβαίνω που έχει την έγνοια από τα γατάκια κ της λείπουν κ εγώ όταν ήμουν Αθηνα παρ όλο που περάσαμε φανταστικά δε σου κρύβω ότι μου έλειπαν πολύ. Να της στείλεις κ τα δικά μου φιλάκια κ τις εύχομαι να περάσει υπέροχα κ να γυρίσει ανανεωμένη κ ψυχικά έτοιμη να γίνει γιαγιά:lol:

Πάντα γλυκό το Γιουλίνι μας, :) παρ όλο που είναι διακοπές μας σκέπτεται πάντα. Πάντως την καταλαβαίνω που έχει την έγνοια από τα γατάκια κ της λείπουν κ εγώ όταν ήμουν Αθηνα παρ όλο που περάσαμε φανταστικά δε σου κρύβω ότι μου έλειπαν πολύ. Να της στείλεις κ τα δικά μου φιλάκια κ τις εύχομαι να περάσει υπέροχα κ να γυρίσει ανανεωμένη κ ψυχικά έτοιμη να γίνει γιαγιά:lol:
Καλημερούδια!! Ελενάκι τι κάνετε?? Τι λέει ο Μπατουλίνος τι λέει?Θα τσουγκρίσει κανένα αυγουλάκι κόκκινο το Πάσχα? Εμάς ο Περσουλης εχει προετοιμαστει κατάλληλα!! Χθες μπλέχτηκε σε μια κόκκινη κορδέλα απο ένα κουτί και ξετρελάθηκε με το παιχνίδι που έκανε!:lol::lol: Και του λέω:Αγοράκι μου είσαι σαν κόκκινο αυγουλάκι στολισμένο έτσι όπως ήταν γύρω του τυλιγμένη η κορδέλα.:lol::lol:

Καλημερούδια!! Ελενάκι τι κάνετε?? Τι λέει ο Μπατουλίνος τι λέει?Θα τσουγκρίσει κανένα αυγουλάκι κόκκινο το Πάσχα? Εμάς ο Περσουλης εχει προετοιμαστει κατάλληλα!! Χθες μπλέχτηκε σε μια κόκκινη κορδέλα απο ένα κουτί και ξετρελάθηκε με το παιχνίδι που έκανε!:lol::lol: Και του λέω:Αγοράκι μου είσαι σαν κόκκινο αυγουλάκι στολισμένο έτσι όπως ήταν γύρω του τυλιγμένη η κορδέλα.:lol::lol:
Καλημεεεερα mycat! Δεν ξέρω αν μείνουν αβγά για να τα τσουγκρίσει Αναστασία μου, γιατί ο κ. Μπατ έχει πάρει όλα τα διακοσμητικά αβγά κ παίζει ποδόσφαιρο:mad:
Του έβγαλες καμια φωτογραφία με την κορδέλα;; πολύ θέλω να δω το αβγουλάκι σου:lol::lol:
ΥΓ1: όσο για την αδελφή της Κάντυ που λέγαμε κοιτα λίγο τη φωτογραφία MG_3922 στη σελίδα του DRF https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
Αυτή πρέπει να είναι μοιάζουν καταπληκτικά
ΥΓ2: Αλήθεια για να μου στείλει τη φωτογραφία της τι πρέπει να κάνω;

Καλημεεεερα mycat! Δεν ξέρω αν μείνουν αβγά για να τα τσουγκρίσει Αναστασία μου, γιατί ο κ. Μπατ έχει πάρει όλα τα διακοσμητικά αβγά κ παίζει ποδόσφαιρο:mad:
Του έβγαλες καμια φωτογραφία με την κορδέλα;; πολύ θέλω να δω το αβγουλάκι σου:lol::lol:
ΥΓ1: όσο για την αδελφή της Κάντυ που λέγαμε κοιτα λίγο τη φωτογραφία MG_3922 στη σελίδα του DRF https://www.ndouzin.eu/fife-aics2009/index.html
Αυτή πρέπει να είναι μοιάζουν καταπληκτικά
ΥΓ2: Αλήθεια για να μου στείλει τη φωτογραφία της τι πρέπει να κάνω;
Οχι δεν τον έβγαλα φωτογραφία με την κορδελίτσα!!! Δεν το σκέφτηκα γιατι μ΄έπιασαν τα γέλια και έπαιζα μαζί του.:lol::lol::lol:Για την φωτογραφία θύμισέ μου οταν μιλήσουμε να σου πω πώς μπορουμε ίσως να το τακτοποιήσουμε:)
Τι ωραίες φωτο Πασχαλιάτικες είναι αυτές!!!! Ελενάκι σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!

Αναστασία μου για την φωτογραφία θα μιλήσουμε κ από το τηλέφωνο να μου πεις ακριβώς τι να κάνω κ θέλω κ το τηλέφωνο της εκτροφέα που την έχει γιατί μου είχες πει ότι έχεις την καρτα της.
Στις 9.30 πήγα το Πικατσονι μου για στείρωση ο γιατρός δεν μ' άφησε να καθίσω στην επέμβαση κ μου είπε ότι όταν τελειώσουν όλα θα πάρει τηλέφωνο να πάω να την πάρω. Είμαι κάπως αγχωμένη να πάνε όλα καλά.
8869-027-20-1062.gif

Αναστασία μου για την φωτογραφία θα μιλήσουμε κ από το τηλέφωνο να μου πεις ακριβώς τι να κάνω κ θέλω κ το τηλέφωνο της εκτροφέα που την έχει γιατί μου είχες πει ότι έχεις την καρτα της.
Στις 9.30 πήγα το Πικατσονι μου για στείρωση ο γιατρός δεν μ' άφησε να καθίσω στην επέμβαση κ μου είπε ότι όταν τελειώσουν όλα θα πάρει τηλέφωνο να πάω να την πάρω. Είμαι κάπως αγχωμένη να πάνε όλα καλά.
8869-027-20-1062.gif
Ελενάκι μου Σ"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την όμορφη αγκαλιά που μου έστειλες!!!
Περαστικά να είναι στο Πικατσουλίνι σου!!! Ολα καλά θα πάνε.!:)

Kisses from Lisbon

thanks for your kind words Elenaki...perastika to your Pikatsoulini...
Lisbon is a beautiful and romantic city...our colleagues here showed us the best part of it and the real Portuguese entertainment....
today we went to a trip around the country....and made a long walkd by the atlantic ocean...it was a fantastic experience walking by atlantic and the wales...
thanks for transferring my wishes dear....I miss you very much:)

Οπ'οτε Γιουλη μου σε περιμένουμε να μας πεις πικάντικες λεπτομέρειες από τους ρομαντικούς σου περιπάτους;) κ ελπίζω να έχεις βγάλει κ αρκετές φωτογραφίες να θαυμάσουμε τη Λισσαβόνα:up:

Περαστικα στο Πικατσουλινι σου Ελενα,ελπιζω ολα να πανε καλα.
Γιουλη greetings from Greece!

Περαστικα στο Πικατσουλινι σου Ελενα,ελπιζω ολα να πανε καλα.
Γιουλη greetings from Greece!
μέχρι τωρα ολα πανε καλά Δώρα μου σ' ευχαριστώ την έκλεισα όμως στη γατοφόρο γιατί είναι πάρα πολύ ζωηρή κ φοβάμαι να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα που είχα με την Κάντυ έτσι για 1-2 μέρες θα είναι σε καραντίνα:lol:

Σηκωνεται ηδη;Ναι,καλυτερα περιορισμενη,μην ανοιξει τιποτα ραμματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back