Γκριζόγατα-maniacs!

που'ντο?Ανοιξες θεματακι για μαυρακια-μανιακς?:P

Ανοιξα τα πανθηρακια maniacs....αλλα με πληροφορησαν οτι υπαρχει ηδη θεμα για πανθηρακια οποτε θα το ξανακλεισω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερχομαι! Ερχομαι!!!:D:D:D Κι εμείς στο γκριζοθεματάκι!!
attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανοιξα τα πανθηρακια maniacs....αλλα με πληροφορησαν οτι υπαρχει ηδη θεμα για πανθηρακια οποτε θα το ξανακλεισω....

Το παλιο θεμα λεγεται Βombay-maniacs αν θελεις να ριξεις μια ματια με μαυρα γατονια:P

Ερχομαι! Ερχομαι!!!:D:D:D Κι εμείς στο γκριζοθεματάκι!!
attachment.php

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ.....δεν μπορω να βλεπω τοση ομορφια μαζεμενη......:inlove:Εχει και ζεστη θα παθω τιποτα μεσημεριατικα....

Μπορώ να πάρω κι εγώ μέρος με την Sisi, την γατούλα που βρήκα προ τριμήνου και την έδωσα για υιοθεσία ? Το αγαπάω πάρα πολύ το μωρό αυτό και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι έχει ένα υπέροχο μπαμπά:)

Συνημμένα

• Sisi2.jpg
    Sisi2.jpg
    223,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Μπορώ να πάρω κι εγώ μέρος με την Sisi, την γατούλα που βρήκα προ τριμήνου και την έδωσα για υιοθεσία ? Το αγαπάω πάρα πολύ το μωρό αυτό και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι έχει ένα υπέροχο μπαμπά:)
Ναι και κακως που μας στερουσες τετοια ομορφια!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Bουλαααα!!!Η Λουκουμολυ ειναι η Σισυ????Σου ειπα οτι θα δοθει γρηγορα!!!Ειναι απο τις πιο τρυφερες γατες που εχω γνωρισει και απο τις πιο ομορφες!!!!Ο γατομπαμπας της θα μπει να μας βαζει καμια φωτο να παιρνουμε ματι κι εμεις πως μεγαλωνει?

Αλίνα, ναι είναι η λουκου-Μόλυ. Την έχω δει 2 φορές από τότε που την υιοθέτησε ο Γιάννης, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας στέλνει σε μένα τις φωτό και υπόσχομαι να τις ανεβάζω.

Μελινάκι άλλη φορά όταν είανι να βάζεις τέτοιες φωτό να προειδοποιείς πρώτα. Είμαι σε κρίσιμη ηλικία να πάθω έμφραγμα (με τέτοια γατίσια ομορφιά:lol:)

Αλίνα, ναι είναι η λουκου-Μόλυ. Την έχω δει 2 φορές από τότε που την υιοθέτησε ο Γιάννης, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας στέλνει σε μένα τις φωτό και υπόσχομαι να τις ανεβάζω.

Μελινάκι άλλη φορά όταν είανι να βάζεις τέτοιες φωτό να προειδοποιείς πρώτα. Είμαι σε κρίσιμη ηλικία να πάθω έμφραγμα (με τέτοια γατίσια ομορφιά:lol:)

Κούκλα η μικρούλα :D Και συγχαρητήρια στο γατομπαμπά που την υιοθέτησε :D

Άλλη φορά θα ειδοποιώ Ράνια μου :lol: Τώρα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, άυτή η φωτο είναι πριν από 2 μήνες :D

ΕεεεΕΕΕεεεε!!! Και εμείς εδώ είμαστε!! Δώστε τόπο στα νιάτα!!! Τζοοοοο!!! Έλα να ποζάρουμε!!!
:P:P:P:P:P:P

img0006wz.jpg

Eπιτελους,ξεθαφτηκε αυτο το θεματακι!!!!!!Αντε να μαζευομαστε τα γριζογατα!!!!!Να δειξουμε σε οοοοολα τα υπολοιπα ποσο τρελοι χαρακτηρες ειμαστε!!Και φυσικα,τις απεριγραπτες ομορφιες μας!!!

Να το το στριμμενο μου!!!!!!Παρμενο,οπως παντα,γιατι τολμησα να της προταξω το κινητο στα μουτρα!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01583.JPG
    DSC01583.JPG
    47 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC01588.JPG
    DSC01588.JPG
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Εύχομαι το επόμενο γατουλίνι που θα βρεθεί στον δρόμο μου να είναι άλλο ένα γκριζόγατο.:/:

Προς το παρόν απολαύστε την Σίσυ-Μόλυ:)

Συνημμένα

• Sisi.jpg
    Sisi.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 38
EEEEEEΪ!! Υπαρχει τετοιο θεμα και δεν εχω δωσει ακομα το παρον!!?:blink::blink: ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩΩΩΩΩ!

Συνημμένα

• 7927_130336659786_819139786_2341829_1615032_n.jpg
    7927_130336659786_819139786_2341829_1615032_n.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 36
Οσο μεγαλωνει τοσο φερνει σε ρωσσακι!

Οσο μεγαλωνει τοσο φερνει σε ρωσσακι!

Το ξερω :redface: Μονο που ο δικος μου ειναι πιο ομορφος :happy::rolleyes: Εχει και το αλητικο γονιδιο :P Πρεπει να δεις ποσο μυωδης εχει γινει. Επισης, ποσο μεγαλα γινονται τα ρωσσακια? Ο μικοτο εχει πατησει το 4κιλο, και ειναι μολις 5 μηνων. :redface: Το τερατακι μου το ξενιτεμενο :cry:

Θα σταματησει να μεγαλωνει μετα τους επτα μηνες,γενικα θα πεσει ο ρυθμος αναπτυξης του.;)

Διδυμάκι τόπος στα τρελλαμένα νιάτα! :lol:

Λοιπόν με το που διάβασε η μαμά το θέμα με τα μπλεδάκια...:blink::blink::blink:

attachment.php

έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι γιατί σώνει και καλά ήθελε να μου βάλει το καλό λουράκι να ποζάρω...:confused:

Με στρίμωξε όμως και τα κατάφερε, ουπςςςς

attachment.php

Έβγαλε καμιά πενηνταριά φωτο, σε καμιά φυσικά δεν ποζάρω ολόκληρος, όλο κάτι πετούσα έξω από το πλάνο... ε, μα λύσσα κι αυτή με τα φλας!:P

Σας γλυκοφιλώ όλους
Τζο

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    235,8 KB · Εμφανίσεις: 64
  • 1.jpg
    1.jpg
    331,2 KB · Εμφανίσεις: 79
Τζο εισαι πανεμορφος...Η μαμα σου πρεπει να ειναι πολυ υπερηφανη.

Θα σταματησει να μεγαλωνει μετα τους επτα μηνες,γενικα θα πεσει ο ρυθμος αναπτυξης του.;)

Αληθεια? :redface: Και εγω που ηλπιζα οτι θα γινει τεραστιος :redface: Οσο πιο πολυς Μικοτο, τοσο το καλυτερο για μενα :up: Βεβαια, η κολλητη μου ειχε ενα γατο (ο οποιος αν και στειρωμενος, εξαφανιστηκε πριν απο ενα χρονο :/: ) που στα εναμιση του χρονια ηταν ολος κι ολος οσο ο Μικοτο ειναι τωρα. Και δεν ειναι οτι τον στειρωσε μικρο, ειχε κλεισει χρονο. :hmm: Θα γινει μεγαλοσωμο το αγορι μου, μη μου το χαλας! :redface:

Η μαμά μου είναι περήφανη για έναν λόγο ακόμη. Σκύψε να σου τον πω στ' αυτί... :rolleyes:
Ο Μπαμπάς που δεν με ήθελε, τώρα με γουστάρει τρελά! Γουστάρει τις σκανταλιές μου λέμεεεεε, όσο ανακατεύω και φέρνω τον κόσμο άνω κάτω, άλλο τόσο πορώνεται!!!:up:
Δεν του το λέμε όμως, κάνουμε πως δεν το βλέπουμε...:whistle::whistle::whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back