Γκριζόγατα-maniacs!

Ναι κι εμας ο Σειριος ειναι η χαρα της ζωης.Της μεταθανατιας.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι εμας ο Σειριος ειναι η χαρα της ζωης.Της μεταθανατιας.:P

Αυτα διαβαζει ο καημενος γι αυτο ... ειναι της μεταθανατιας ... !!! Χα Χα Χα και ειναι κουκλος το μωρο μου ...
Αληθεια τοσο δυστροπος ειναι ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ!
Δε θα τον ελεγα δυστροπο,απλα ιδιαιτερο.Δεν ειναι σιγουρα οπως καμια απο τις αλλες γατες μας.

Ευχαριστουμε πολυ!
Δε θα τον ελεγα δυστροπο,απλα ιδιαιτερο.Δεν ειναι σιγουρα οπως καμια απο τις αλλες γατες μας.

Καλησπερα !!!
Εγω ειναι πρωτη φορα που εχω γατακια και δεν ξερω καλα , η Ματουλα μου ειναι τρελλη ενω η Μαιρουλα αρκετα χαδιαρα , τι ενοεις
ιδιαιτερο ???

και μεις και μεις εδω ειμαστε..και σας χαιρεταμε ολους:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα !!!
Εγω ειναι πρωτη φορα που εχω γατακια και δεν ξερω καλα , η Ματουλα μου ειναι τρελλη ενω η Μαιρουλα αρκετα χαδιαρα , τι ενοεις
ιδιαιτερο ???
Ειναι πολυ διαφορετικος χαρακτηρας απο τις αλλες μας γατες,λιγο παραξενος αλλα σε σκλαβωνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα μπλεδογατα!
DSC_0039-1.jpg

DSC_0040.jpg

DSC_0047.jpg

:confused: πω πω δωρα σαν ζωγραφια ειναι η φωτογραφιες.σαν πινακες.. ΚΟΥΚΛΟΣ !

Ειναι πολυ διαφορετικος χαρακτηρας απο τις αλλες μας γατες,λιγο παραξενος αλλα σε σκλαβωνει.

Kαλημερα μπλεδογατα!
DSC_0039-1.jpg

DSC_0040.jpg

DSC_0047.jpg

Καλησπερα Δωρα μου ...
Αν κρινω σε σχεση με την Ματουλα μου , η Μαιρουλα με το μαλακο κανει τελικα το δικο της και αυτο γινεται χωρις να βγαζει νυχια ή να δαγκωνει ...
Καλα Κουκλος ειναι !!! Ειναι Θεος !!!

και μεις και μεις εδω ειμαστε..και σας χαιρεταμε ολους:clapup::clapup::clapup:

Καλησπερα !!!
Καλωσοριζουμε την πιο γλυκεια φατσουλα στο φορουμ !!!
Αν το πρωτο ειναι το αλλο γατακι σου δεν φαινεται καλα .

Ευχαριστουμε πολυ ειναι το καμαρι μας!:D

Γεια σας κι απο εμας!!!!!!!
DSC01780.JPG

Συνημμένα

• DSC01780.JPG
    DSC01780.JPG
    66 KB · Εμφανίσεις: 65
  • DSC01780.JPG
    DSC01780.JPG
    66 KB · Εμφανίσεις: 65
Ευχαριστουμε πολυ ειναι το καμαρι μας!:D
Παρακαλω !!! η αληθεια να λεγεται ...

Γεια σας κι απο εμας!!!!!!!
DSC01780.JPG

Καλωσορισατε !!! Ζουζουνακι το μωρο σου !!!

Καλησπερα !!!
Καλωσοριζουμε την πιο γλυκεια φατσουλα στο φορουμ !!!
Αν το πρωτο ειναι το αλλο γατακι σου δεν φαινεται καλα .

οχι ματουλα μου..το ιδιο τερατηδιο ειναι.σε διαφορετικες φασεις..η αλη8εια ειναι πως μεχρι πριν απο 4 χρονια που πεθανε ο προηγουμενος γατουλης μου ειχα ξεχασει πως νιωθεις οταν ζεις με ενα γατουλι..τωρα εχω φρικαρει παλι..με καταλαβαινετε..δεν χορτανω να τον βγαζω φωτογραφιες.. :P
εδω κοιμομαστε διπλα στο ποντικι χα

οχι ματουλα μου..το ιδιο τερατηδιο ειναι.σε διαφορετικες φασεις..η αλη8εια ειναι πως μεχρι πριν απο 4 χρονια που πεθανε ο προηγουμενος γατουλης μου ειχα ξεχασει πως νιωθεις οταν ζεις με ενα γατουλι..τωρα εχω φρικαρει παλι..με καταλαβαινετε..δεν χορτανω να τον βγαζω φωτογραφιες.. :P
εδω κοιμομαστε διπλα στο ποντικι χα

Μην Νομιζεις και γω Φρικαρισμενη ειμαι ... απο το καλοκαιρι που πηρα την μεγαλη μεχρι σημερα εχω βγαλει 1200 φωτογραφιες στις μικρες μου ...
Κουκλι διπλα στο ποντικι !!!

χαχαχαχχαχ 1200????αυτα ειναι εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη..γυρω στις 70..:Pαχ τα ατιμα μας κλεβουν την καρδια :P

χαχαχαχχαχ 1200????αυτα ειναι εμεις ειμαστε ακομα στην αρχη..γυρω στις 70..:Pαχ τα ατιμα μας κλεβουν την καρδια :P

Αντε βρε να μας ξεπερασετε ... !!!
Την κλεβουν λεει , η Ματουλα και η Μαιρουλα σ ολες τις στασεις και αν δεν προλαβω θυμωνω με μενα ...

Αντε βρε να μας ξεπερασετε ... !!!
Την κλεβουν λεει , η Ματουλα και η Μαιρουλα σ ολες τις στασεις και αν δεν προλαβω θυμωνω με μενα ...

αχαχαχαχαχχαχχα ξερω και γω το ιδιο παθαινω,,εχουμε γινει τρελοι φωτογραφοι και χωρις να το θελουμε :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back