Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Να προσθέσω και εγώ τα στοιχεία της γιατρού που με βοήθησε με τον αδεσποτούλη που βρήκα... Δεν είναι η τακτική γιατρός που μας παρακολουθεί, αλλά τη διάλεξα σαν πιο γρήγορη λύση για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Φαίνεται όμως καλός άνθρωπος και δέχθηκε να κρατήσει και να φροντίσει έναν αδέσποτο γατούλη (που ακόμα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει...:(). Για τον αδεσποτάκο δεν ήθελε να πάρει χρήματα, αν και θα χρειαζόταν να τον κρατήσει για 15 μέρες...

Γαλάτεια Ριζιώτη
Άνδρου 5, Κυψέλη
τηλ. 210-8214320 και 6944958740

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αψογη κτηνιατρος

Μετα απο χρόνια ταλαιπωρίας με τους κτηνιάτρους, βρηκα την Δωρα Στεργίου στο Βυρωνα Τηλ.2107620500(κι ας μενω Γαλάτσι!!!).Εχει χαρακτηρα, ανθρωπια και δεν είναι ουτε χασαπης ουτε σε γδέρνει στις τιμές. Επίσης ο φίλος της Γιαννίτσας Στρατης (τηλ.2109647747)στο γκολφ της γλυφάδας είναι και άνθρωπος και επιστήμονας.Οσο για κτηνιατρους προς αποφυγη εχω ολοκληρη λίστα!!!!!στη διαθεσή σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για όσους μένουν δυτική Θεσσαλονίκη:

Ιατρείο Μικρών Ζώων

Φωτεινή Τσομπάνη- κολώνη
Ανθοκήπων 12
Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Τηλ. 2310 770122
Κιν. 6977 246686
email: tsobanif@hellasnet.gr

:up::up::up::up::up:

Raisa θα το εχω στα υπόψη μιας και απο οτι΄βλέπω ειναι πολυ κοντά μου... :)

Για όσους μένουν Κερατσίνι - Δραπετσώνα - Πειραιά :

Νικόλαος Γινάργυρος
Αναπάυσεως 80, Κερατσίνι
τηλ : 210 4625036
ώρες : 11.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00 καθημερινές και
11.00 - 13.00 Σάββατο

Πολύ καλός γιατρός και έμπειρος - έκανα και τη στείρωση στον γατούλη μου εκεί και πήγαν όλα μια χαρά - και δεν μας "έσκισε" κιόλας ! Στο παρελθόν δε, όσο ζούσε η ζιζούκα μου ήταν ο μόνος που βρήκε ότι το γατάκι μου είχε ρινοτραχειϊτιδα και την έσωσε ενώ κάποιος άλλος μου είχε δώσει απλά σταγονίτσες για τη μύτη γιατί νόμιζε ότι το γατί είχε ... συναχάκι !!

παιδιά εγώ μένω δάφνη και θα πάρω το γατάκι την παρασκευή...κανένας καλός κτηνίατρος σχετικά κοντά???θα με βοηθήσετε πολύ,είμαι εντελώς άσχετη....:hmm:

Απόρησα...

Γειά σας,
είμαι καινούργια εδώ, και διάβασα με πολύ ενδιαφέρον τους συστηνόμενους γιατρούς. Απόρησα όμως πάρα πολύ που δεν βρέθηκε κανείς να αναφέρει έναν καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο, το Δημήτρη Χατζόγλου.
Πόλη: Αθήνα
Διεύθυνση: οδός Τήνου 1 (σχεδόν γωνία Γ' Σεπτεμβρίου), 112 51 Αθήνα
τηλ. 210-8653956
Ωράριο: καθημερινά 10-13, 18.00-20.00 Σάββ. 10.00-12.00 Τετάρτη απόγευμα κλειστά

Τον ξέρω από τότε που ήμουν 12-13 ετών και έμενα στην πλατεία Αμερικής. Τώρα είμαι 49 και μένω στο Βύρωνα από το 1981, αλλά ακόμη πηγαίνω τις γάτες μου εκεί όποτε υπάρχει κάτι σημαντικό, κι ας κάνω περί τα 45 λεπτά, κι ας πρέπει καμιά φορά να πληρώσω γκαράζ για να παρκάρω το αυτοκίνητο. Έχει τύχει πολλές φορές από έλλειψη χρόνου ή για να μην ταλαιπωρήσω το γατί με διαδρομές να πάω πιό κοντά μου και να γίνει λάθος διάγνωση, κι εκείνος να βρεί με την πρώτη το τι συμβαίνει.

Δεν είναι απλά έμπειρος, δεν είναι απλά φιλόζωος και φιλόσοφος, αλλά έχει ένα φοβερό ένστικτο. Με το που ακουμπάει τα χέρια του πάνω στο ζώο, το ζώο ηρεμεί, και κάθεται φρόνιμο. Με το που το κοιτάει στα μάτια και σκέφτεται μετά για λίγο, καταλαβαίνει αμέσως τι έχει. Και σου μιλάει με μιά ανθρωπιά, μιά γνώση ζωής, μιά σοφία, που σε ανακουφίζει και σε κάνει να νοιώθεις ασφάλεια. Δύο φορές βρήκε κάτι πολύ δύσκολο και έσωσε ζώο από κεί που οι άλλοι είχαν πέσει εντελώς έξω. Είναι πολύ σπάνιο άτομο, κάτι πολύ παραπάνω από γιατρός. Είναι χαμηλών τόνων, και απ'αυτά που λέει μπορεί να φανεί ιδιόρρυθμος σε επιφανειακούς επισκέπτες.

Πολλές φορές του έχω πάει αδέσποτα και δεν μου έχει πάρει χρήματα ("Έκανες εσύ μιά καλή πράξη, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου").
Το πιό σημαντικό όμως είναι αυτό που είπα και παραπάνω, η ασφάλεια που με κάνει να νοιώθω, μετά από πάνω από τριάντα χρόνια που τον ξέρω. Δηλαδή ξέρω πως αν εκείνος πεί πως το γατί θα σωθεί, θα σωθεί. Αν πεί πως είναι δύσκολο και θα το παλέψουμε, αυτό είναι. Αν μου πεί πως δεν γίνεται τίποτα, δεν χρειάζεται να τρέχω αλλού.

Προσωπικά τον λατρεύω, και τρομάζω ήδη με την απειλή οτι κουράστηκε και θέλει πλέον να βγεί στη σύνταξη (έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια δίπλα του έναν άξιο συνεχιστή, όμως αυτό το ένστικτο που έχει ο ίδιος δεν είναι κάτι που μαθαίνεται)

Εδώ στο Παγκράτι πολύ καλή γιατρός είναι η Χρυσούλα Τσότση. Ιδού τα στοιχεία:
Όνομα: Χρυσούλα Τσότση
Πόλη: Αθήνα (περιοχή: Παγκράτι)
Διεύθυνση: Πρατίνου 58 (αμέσως μετά τη ΔΕΗ) 116 35 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-7223145 210-7253607
ηλ. ταχυδρομείο xrystsotsi@yahoo.gr

Είναι μιά θαυμάσια γυναίκα με τεράστια πείρα και πολύ μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Η ίδια είχε σώσει από τροχαίο ένα γατούλι που είχε μείνει τρίποδος και κυκλοφορούσε στο ιατρείο (τώρα πέθανε), και πάντα κάνει διαφορετικές τιμές για τα αδέσποτα. Είναι εξαιρετικά προσεκτική και δεν αφήνει καμιά λεπτομέρεια όταν εξετάζει.
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, όμως πάντα συστήνει μεγάλη ποικιλία εμβολίων, εξετάσεων και λοιπά ως εντελώς απαραιτήτων. Μπορεί βέβαια και να έχει δίκιο, γιατί λέει πως τη σήμερον ημέρα κυκλοφορούν στο δρόμο πολύ περισσότερες ασθένειες από παλιά (πως οι περισσότερες αδέσποτες γάτες έχουν AIDS κλπ...).
Επίσης έχει στο ιατρείο της μαγαζί με τροφές, παιχνίδια, αξεσουάρ και φάρμακα. Αυτό καθυστερεί λίγο τις διαδικασίες και ο χρόνος αναμονής αυξάνεται. Όμως γενικά θα έλεγα πως είναι μιά πολύ ποιοτική επιλογή. Είναι και συμπαθέστατη, πράγμα που σίγουρα μετράει!

Θεωρώ υποχρέωση μου να πω ότι -για εμένα - είναι κορυφαία η κλινική του Ι. Λιαπή στο Χαλάνδρι, στην οδό Ροδοδάφνης. Στους ανθρώπους αυτούς οφείλω την παράταση της ζωής της Μανιτού για 4 χρόνια, αν και ήταν διαβητική, με υπερθυροειδισμό & έφθασε πολλές φορές στο όριο
Φρόντισαν την γατούλα μου με πολλή προσοχή & αγάπη & αυτό για μένα έχει τη μεγαλύτερη αξία από όλα

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

ενας πολυ καλος γιατρος κατα την αποψη μου και τρυφερος με τα ζωα ειναι ο Αναστασιος Τραικος στην 28ης οκτωβριου 137,αμπελοκηποι θεσ/νικης.τηλ 2310726646

Για όσους μένουν στην Εύβοια από τις καλύτερες είναι η κυρία Ταπούτη... Έφτιαξε σύλλογο πριν χρόνια και μαζεύει τα αδέσποτα ζωάκια, τα στειρώνει, τα εμβολιάζει και φροντίζει να πάνε σε καλά σπίτια... Σαν γιατρός είναι εξαίρετη και δεν τη νοιάζει το χρήμα... Έχει περιθάλψει γατούλα που την είχε χτυπήσει αμάξι στο σπίτι μου και δεν δέχτηκε δεκάρα για τη νοσηλεία και τα φάρμακα... Αν λοιπόν είστε από Χαλκίδα, κάντε μια βόλτα.

Πόλη: ΧΑΛΚΙΔΑ

Όνομα: ΤΑΠΟΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
Περιοχή:ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ
Τηλέφωνα:2221081386
Ώρες εργασίας: Συνέχεια, μένει πάνω από το ιατρείο και αν δεν μπορείτε να πάτε εσείς, διαθέτει ειδικό ασθενοφόρο ζώων που έρχεται και παίρνει το ζωάκι σας...
Σχόλιο:Το σημαντικότερο, αγαπάει τα ζώα... Φανταστείτε ότι είναι αλλεργική στα γατούλια, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει μια υπέροχη γατούλα σπίτι της...:up:

Γράψτε έναν καλό κτηνίατρο εδώ

Έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος και λόγω του ότι μένω νότια προάστια είχα 2 επιλογές : τον ΑΙΛΟΥΡΟ στο Π.Φάληρο ή την Βασιλική Γιανναράκη στην Αργυρούπολη για την οποία είχα ακούσει και στο παρελθόν, πριν γίνω μέλος στο mycat.
O Αίλουρος όμως (κ.Πάνος) δεν κάνει επισκέψεις σε σπίτια για εμβολιασμούς, εγώ εδώ είχα 5 γατιά που περίμεναν και έτσι κάλεσα την Βασιλική. Η εντυπωση που σχημάτισα άριστη. Πολύ γλυκειά και τρυφερή με τα γατουλίνια μου και πάνω από όλα άνθρωπος.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα.:)

Βούλα, μήπως ξέρεις τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της κτηνιάτρου για να την προσθέσω στη λίστα;:)

Γιανναράκη Βασιλική
Κυκλάδων 16 Αργυρούπολη
2109966054
από το https://www.hva.gr/index.php?topic=members;)

Μαρία Κυριακίδου, MSc
17ης Νοέμβρη 21, Κων/πολίτικα, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310-934743 (δίνει και κινητό/οικίας για επείγοντα)
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-14.00 και 17.30-20.30
Τρίτη και Σάββατο: 10.00-14.00

Εξαιρετική επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πάντα διαθέσιμη για έκτακτα περιστατικά.

Ιατροι

Εκτος απο ΡΑΧΙΩΤΗ-ΤΡΑΚΑΣ σας συστηνω και το μοναδικο ιατρειο ΜΟΝΟ για γατες.Προκειται για τον Πανο και την Μιλη που για οπιαδηποτε απορια η προβλημα θα σας ακουσουν.Ειναι παντα στη διαθεση σας.
www.ailouros.gr

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Όνομα: Μαρτσοπούλου Ευγενία
Περιοχή: Καλαμαριά
Σουρμένων35
Τηλέφωνα:2310.417773
Ώρες εργασίας: καθε μερα 930-130 και 530-930 εκτος απο τεταρτη πρωι και πεμπτη απόγευμα, ανοιχτά και σαββατο πρωί, εχει και κινητο για τα επέιγοντα κα τηλεφωνητη.

Εκτος απο την συμβατική ιατρική ειναι και ομοιοπαθητικός κτηνίατρος για οσους θέλουν κι αυτή την προσέγγιση. Ειναι ιδιαίτερα φιλοζωη, ευγενική και βοηθαει και τα αδέσποτα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Καλός ορθοπεδικός κτηνίατρος

Πολύ καλός κτηνίατρος ,με ειδικότητα στα ορθοπεδικά ,και οχι μόνο!!!!!
είναι ο κος Μπελτέκος στην Αγία Παρασκευή τηλ.2106003906.

Πολη: Αθήνα

Ονομα:Αναστασία Αγγελάκη
Περιοχή:Αμπελόκηποι
Τηλεφωνα:210-6460059
Ωρες εργασίας:10:30 με 13:00 και 17:30 με 20:00 (εκτός Τετάρτης πρωΐ και Παρασκευής απόγευμα που δέχεται κατόπιν ραντεβού)
Σχόλιο: Από το πρώτο μου σκυλάκι την Puppy , μέχρι τον Ρουντάκο μας που μας άφησε πέρισυ και τώρα τα γατόνια μου τον Τούλη και την Πούπσυ ξέρω πάντα πως έχω μια φίλη να με ακούσει και να με συμβουλεύσει. Άσε που την ξέρω απο τότε που είμαστε παιδιά :baby:. Την συστήνω ανεπιφύλακτα

Ξέχασα να αναφέρω πως έχω γνωρίσει και τον κ. Μαραφέλια που αναφέρετε στους προτεινόμενους γιατρούς. Είναι ο γιατρός που είχε πάει μια φιλόζωη γειτόνισσα την Πούπσυ μου για στείρωση πριν την υιοθετήσω :inlove:. Έτσι επειδή γνώριζε το ζωάκι μου την πήγα εκεί για τις αιματολογικές και τα εμβόλιά της. Είναι όντως πολύ καλός και λεπτομερής στις εξετάσεις του. Η κυρία Ελένη, η γειτόνισσα, του πάει κατά καιρούς αρκετά αδεσποτάκια για φροντίδα ή και στείρωση. Έχει και pet shop δίπλα στο ιατρείο.
Είναι καλός αλλά θα παραμείνω πιστή στην Αγγελάκη.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολη:Αθήνα
Ονομα:Μίλτος-Γκιναίδης
Περιοχή:Ηλιούπολη
Τηλέφωνα.:2109706439
Ωρες εργασίας:Συγνώμη αλλα δεν γράφει πάνω στην κάρτα παντως θα ρωτήσω και θα το ξαναγράψω.Νομίζω πως δουλεύει και Κυριακές πρωί αλλα δεν είμαι σίγουρος
Σχόλιο:είναι παρα πολυ καλος και μου εχει λύσει πολλά προβλήματα σας τον συστήνο και είναι παρα πολυ καλο παιδί και φιλότιμο.
υπαρχει και e-mail:mgkinaidis@yahoo.com

Δεν ξέρω αν το χει γραψει αλλος,αλλα εμενα ο κτηνιατρος ''μου'' είναι ο Νίκος Παραγυιός,στη Γλυφάδα,Φοίβης 46 & Θεμιστοκλέους,Τηλ.210 8946233 & 6932232593.Ωρες:10-1 & 5:30-8:30 καθημερινά και Σαββατα 10-1.

Είμαι πολύ ευχαριστημενη τόσα χρόνια που παω εκεί.

Back