o πατσινο επαιζε ετσι,με αγκαλιαζε και μου ετρωγε το χερι,ειχα βρει κολπο να παιζουμε τυλαγα το χερι μου κατω απ το σεντονι η την κουβερτα και παιζαμε ωρες,πολλα γατακια οταν αγαπανε πολυ παιζουν ετσι,σε θεωρουν αγαπημενο/η και σου δινουν φιλακια μ αυτο τον τροπο.
οι γατες οταν σταματανε μ ενα μη,δε σημαινει οτι υπακουν το αφεντικο τους,δεν εχουν αφεντικα,απλα τον αντρα σου ισως τον φοβαται ενω μ εσενα νιωθει ανετα.
ειχα καποτε γατουλα που με δαγκωνε απαλα μεν,αλλα δαγκωνε στο μαγουλο,ηταν το φιλακι της αυτο,την ειχα μαθει να το κανει στη μυτη που δεν ποναει τοσο χεχεχε,γενικα οσα γατακια δεν εχουν μεγαλωσει με αδελφια,ητε τα εχουν σκοτωσει,ητε δεν ειχαν επαφη με γατες οταν ηταν μωρα,παιζουν ατσουμπαλα με τον ανθρωπο,γιατι τον θεωρουν φιλο τους,δικο τους.
ο συλβεστρο οποτε εβγαινα στην αυλη μου αρπαζε το ποδι αγκαλια και περπαταγα μ ενα γατο μαζι,μακαρι να τα ειχα ολα τα παραπανω,δε ζουν πια,ομως θυμαμαι παντα τις αγαπες τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.