Καλησπέρα σε όλους. Η γατούλα μου είναι 3 χρονών, στειρωμένη εδώ και δύο χρόνια. Την έχω από 3 μηνών, την βρήκα τυχαία στο δρόμο και την πήρα - ήταν πολύ τρυφερή, όμορφη και παιχνιδιάρα. Είμασταν σχεδόν συνέχεια μαζί! Μετά από μήνες όμως αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλο σπίτι - ήταν φοβισμένη, πράγμα λογικό και το περίμενα κι εγώ. Με τον καιρό άρχιζε να προσαρμόζεται στο καινούργιο της σπίτι μέχρι που ήρθε ο καιρός για ζευγάρωμα - δεν είχα την δυνατότητα να την στειρώσω αμέσως, μέχρι που πρόσεξα ότι άρχιζε ν' αλλάζει ο χαρακτήρας της, δηλαδή... δεν ήθελε να την χαϊδεύω στην κοιλίτσα και γενικά στιγμές που δεν είχε όρεξη - ούτε για πολλή ώρα! Μού έπιανε λαβή τα χέρια μου, με δάγκωνε και έσπρωχνε με τα πίσω πόδια της. Σήμερα παρόλο που είναι στειρωμένη δύο χρόνια τώρα συνεχίζει να κάνει τα ίδια αλλά όχι τόσο βίαια - περισσότερο με προειδοποιεί ( κουνάει την ουρά της νευρικά χτυπώντας τη πάνω κάτω και κάνει και τα αυτιά της προς τα πίσω ) Αν ζητάει από μόνη χάδια είναι πολλή καλή και τρυφερή, με φιλάει και μου χαιδεύεται. Τι μπόρει να φταίει για όλη αυτή την περίεργη αλλαγή της? Φταίω εγώ σε κάτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.